Nemamo, sinoć smo spušili 20+ razlike od Španije. Treba se zadovoljiti minimumom, a to je pobjeda protiv Kipra. Bez Muse je jako teško.
Eurobasket 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Eurobasket 2025
DobarCAGarfia je napisao/la: ↑31 avg 2025, 13:25Nemamo, sinoć smo spušili 20+ razlike od Španije. Treba se zadovoljiti minimumom, a to je pobjeda protiv Kipra. Bez Muse je jako teško.![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sta dobar, odličan
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ne znam koliku Edin Avdić platu ima ali zaslužio je duplu za vrijeme Eurobasketa.
Čovjek će u dva dana odraditi šest prenosa.
Čovjek će u dva dana odraditi šest prenosa.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Stvarno mi nije jasna ovolika kuknjava Srba i baksuziranje...kao da su oni jedini ostali bez nekog igraca.
Sta trebaju reci Francuzi i Njemci koji su ostali bez 3-4 bitna igraca, a među favoritima su za osvajanje?
Sta trebaju reci Francuzi i Njemci koji su ostali bez 3-4 bitna igraca, a među favoritima su za osvajanje?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
ili kada prozivaju npr. slovence koji se zale na suđenje19vendetta87 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:10Stvarno mi nije jasna ovolika kuknjava Srba i baksuziranje...kao da su oni jedini ostali bez nekog igraca.
haloooo, pa ko se zali na svaku sudijsku gresku u euroligi kada igraju paertizan i zvezda a sudije navodno pogrijesila na stetu ta dva kluba, ali se usute ako sudije pogrijese na stetu protiv nika
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sami su sebi nabili pritisak pričom da 100% osvajaju, pa sad traže alibi.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:10Stvarno mi nije jasna ovolika kuknjava Srba i baksuziranje...kao da su oni jedini ostali bez nekog igraca.
Ako ne osvoje, bit ce jer nisu imali Bogdanovica.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
a i do sudijakraljttbvb je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:14Sami su sebi nabili pritisak pričom da 100% osvajaju, pa sad traže alibi.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:10Stvarno mi nije jasna ovolika kuknjava Srba i baksuziranje...kao da su oni jedini ostali bez nekog igraca.
Ako ne osvoje, bit ce jer nisu imali Bogdanovica.
Vec vidim da ce optuziti sudije za poraz ako ispadnu u knockout fazi.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:10Stvarno mi nije jasna ovolika kuknjava Srba i baksuziranje...kao da su oni jedini ostali bez nekog igraca.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
DamirT je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:17Vec vidim da ce optuziti sudije za poraz ako ispadnu u knockout fazi.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:10Stvarno mi nije jasna ovolika kuknjava Srba i baksuziranje...kao da su oni jedini ostali bez nekog igraca.
-
19vendetta87
- Kontakt:
To je vec sigurno.DamirT je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:17Vec vidim da ce optuziti sudije za poraz ako ispadnu u knockout fazi.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:10Stvarno mi nije jasna ovolika kuknjava Srba i baksuziranje...kao da su oni jedini ostali bez nekog igraca.
Ne znam kakva je situacija bila juce, ali Latvijci se zale da su ih sudije ostetile pri kraju utakmice sa Srbijom.
To niko od njih ne spominje.
spomenuli su u jednom kratkom tekstu na portalu Sport kluba, kao "zamislte Bertans se zali na suđenje".19vendetta87 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:20To je vec sigurno.DamirT je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:17Vec vidim da ce optuziti sudije za poraz ako ispadnu u knockout fazi.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:10Stvarno mi nije jasna ovolika kuknjava Srba i baksuziranje...kao da su oni jedini ostali bez nekog igraca.
Sta trebaju reci Francuzi i Njemci koji su ostali bez 3-4 bitna igraca, a među favoritima su za osvajanje?![]()
Ne znam kakva je situacija bila juce, ali Latvijci se zale da su ih sudije ostetile pri kraju utakmice sa Srbijom.
To niko od njih ne spominje.
valjda se samo oni smiju zaliti
Zato sinoc protiv Spanije niko nije kukao na sudjenje. Sve pet.
Mi smo brzo to prestali i okrenuli se psovanju nasim
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
19vendetta87
- Kontakt:
Vise su Spanci kukali, nego mi.
Normalno kad je otislo na 20 razlike. Prije utakmice i za vrijeme prve cetvrtine vise se o sudijama pricalo.
Kukanje na sudije je univerzalno u svijetu, pogotovo medju manjim drzavama jer u tome vide zavjeru.
Kukanje na sudije je univerzalno u svijetu, pogotovo medju manjim drzavama jer u tome vide zavjeru.
cudno je da Bitadze ne ulazi u igru kod Gruzije
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa normalno kada se velike države ili klubovi štite , kakva zavjera ?
Hoćeš da kažeš da je bilo obrnuto da bi sudija isto zažmirio ?
Mutavi Junajted , 80 centimetara lopta prešla gol , čitav stadion vidio , golmanova reakcija isto govori ali sudija ništa
Da napišem i postavim bezbroj primjera kako se Barcelona gurala u Ligi Šampiona , a Real u Španiji ?
Čuj teorija zavjere
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
amin boze samo da jedna tekma na kraju trece cetvrtine bude ispod 15 razlike
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.