HPCompaq je napisao/la: ↑25 avg 2025, 22:17
BatistutA19 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 21:46
Pa ko ce ih ugasit u Hadzicima ,nije to Sarajevo ,cini mi se bili su prosle sezona njih 5 u jednom autu

Suvisno je pricat o navijacima Slobode i Celika ,jucer je sve vidjeno imaju slike,videa,2500 navijaca Celika ,njih u Lukavcu ne bude 100 a 15 km od Tuzle.
Bice mobilizacija u Tuzli 3 kolo ali opet ce nas bit duplo vise u Tuzli

Nas nije stid Kantona meni je to ponos i gostovat u Nemili cista obraza ali nismo dali gasenje kluba ,ostavili smo klub ,dugovi ostali i bukvalno m sad i smo blizu nule sa dugovima.
Imamo klub gdje nema politike ,imamo zdravu upravu a i igracki ako nismo bolji od Slobode nismo ni gori i kad sve saberes u velikoj smo prednosti .
Vama ostaje grickat nokte i lizat Azmira a kad ode jbat cete mu majku i sta onda to cete vi odgovorit a docice i taj dan i skontat cete da su vam najbolji prijatelji zenicani bili ali sad ne kontate jer ste u svom filmu nerealnom.
Jedino sto ste bolji od nas je GRAMATIKA to.priznajemo

Bati druze znas da cijenim tvoje misljenje i postove,ali malo spusti loptu,te price o 100 ljudi u Lukavcu okaci macku o rep,na kraju krajeva imas klipove na ytb i google pa vidi,na kraju krajeva besmisleno je raspravljati se oko toga.Slobodino svako gostovanje na kantonu,svi mjerite kroz navijace vatrene Fukare,a nas Tuzlaka bude bruka,isto kao vas u Travniku,Vitezu,Nemili,Kaknju,helem nejse...Kacas se za Azmira,i za ove prepucavanja glupa,a vas handri politika kao i nas...Ali hajde...Niko od vas ne spominje predproslu sezonu u FL kad smo vam pustili da bi uhvatili slamku za opstanka,pogledaj malo bolje pa vidi,zbog relacija Duvnjak i nasa uprava citaj Mujkanovic,nama nije toliko trebalo ali hajde...Bezveze se dizu tenzije ovdje,ali ja znam jer sam bio na BP,kakve sam neugodnosti dozivio sa malodobnim dijetom od strane vas realnih Zenicana,a tek kamenice prema 50 ak fukara uz sjever,ali hajde..Bez potrebna mrznja,a kad je vuna bilo nas je zajedno i na Marakani,Torinu,uz repku...Nebitno,nit je Sloboda niti Celik jaka kao sto se predstavlja...Opcenito lige su rinaka,to govore rezultati kad neko izadje u Evropu..
Izvini druze ali, kome ste vi sta pustili? U 11.kolu kad smo vas dobili na BP, bjezali ste Stupcanici 4 boda, a mi bili 9ti. U proljetnom dijelu u 26.kolu (mada tad Mujkanovic, na kojeg se pozivas, nije vise bio u Slobodi) u Tuzli nerijeseno, prije te utakmice vi Stupcanici bjezite 3 boda i daleko od toga da se bili bilo sta osigurali, a mi na osmom mjestu u sigurnoj zoni sa 9 bodova prednosti ispred tada predzadnjeg Jedinstva. A i sam znas u toj sezoni kad vam je Nalic bio trener (pa vi ste sami govorili), koliko se para bacilo na kupovinu tekmi Nalicu i da je bilo ko mogao biti trener i odvesti Slodobu u PL.
Sto se tice navijaca, ne govori se samo o vatrenim navijacima. Mislim da je ovo prvi put u ovoj ligi da su navijaci gostujuce ekipe "izbacili" domace sa njihove glavne tribine. Cijela tribina na stadionu je navijala skoro cijelu utakmicu. Vjerujem da bude simpatizera iz Tuzle u Banovicima i ostalim mjestima po TK, ono uzmete kospice, novine za sjest' i lagano gledanje tekme. Bude i nasih tako po Banovicima i ostalim stadionima.
Sto se tice neugodnosti na stadionu, zao mi je zbog toga, ali isto to bi ti se desilo i na zapadu ili istoku Koseva, sjeveru Grbavice ili onoj tribini pod Bijelim Brijegom, ako bi skontali da si iz "suparnickog tabora"...masa ljudi bude na tribini i nema svako toleranciju prema drugom i drugacijem

Vjerujem da ni mene na Tusnju ne bi gledali blagonaklono kad bi sjeo "medju obicnu raju" a ne sa svojim Robijasima. Mada slazem se da je bespotrebna mrznja, jer imamo i zajednickih "bitaka" koje su malo vaznije od ovih lokalnih.
Svako dobro...i mahanje temi