Prva Liga FBiH 2024/25
Moderator/ica: GracanicaAA
- Doktorinho
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2024/25
Ako Radnik iz Bijeljine završi kao deveti u prvu ligu fed. dolaze sigurno Gošk i Sloboda i skoro izvjesno Igman. Stupčanica seli u premijerku. Za Stupčanicu je loše da Radnik završi na desetom mjestu jer bi ostala u federalki jer je Igman igrački puno jači i bio bi apsolutni favorit u razigravanju.
U prvom slučaju učesnici sledeće god. bi bili : 1. Gošk 2. Sloboda 3.Igman 4.Bratstvo 5.Budućnost 6. Travnik 7.Tošk 8.Čelik 9. Radnik 10. Tuzla 11. Tomislav 12.(JEDINSTVO,GRADINA ili GORAŽDE), 13predstavnik druge lige,14 predstavnik druge lige. Ovo sam složio na osnovu ko skim igra u preostalih 5 kola a baš klubovi koji se bore za opstanak imaju po meč manje odigrati što im dodatno otežava posao. Naravno, čudnih rezultata je bilo i do sada, a nešto mi govori da će ih biti već za vikend.Sretno svima, naročito klubovima sa TK-a kantona i Jedinstvu.
U prvom slučaju učesnici sledeće god. bi bili : 1. Gošk 2. Sloboda 3.Igman 4.Bratstvo 5.Budućnost 6. Travnik 7.Tošk 8.Čelik 9. Radnik 10. Tuzla 11. Tomislav 12.(JEDINSTVO,GRADINA ili GORAŽDE), 13predstavnik druge lige,14 predstavnik druge lige. Ovo sam složio na osnovu ko skim igra u preostalih 5 kola a baš klubovi koji se bore za opstanak imaju po meč manje odigrati što im dodatno otežava posao. Naravno, čudnih rezultata je bilo i do sada, a nešto mi govori da će ih biti već za vikend.Sretno svima, naročito klubovima sa TK-a kantona i Jedinstvu.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ne. Stupcanici ne znaci nista da li ce Radnik biti 9. ili 10. U oba slucaja Stupcanica ulazi direktno u Premijer ligu. Baraz se igramo samo onda kada su i deveta i deseta ekipa iz istog entiteta. Tako da ako Radnik ispada, nema razigravanja.Beledija je napisao/la: ↑13 maj 2025, 19:02Ako Radnik iz Bijeljine završi kao deveti u prvu ligu fed. dolaze sigurno Gošk i Sloboda i skoro izvjesno Igman. Stupčanica seli u premijerku. Za Stupčanicu je loše da Radnik završi na desetom mjestu jer bi ostala u federalki jer je Igman igrački puno jači i bio bi apsolutni favorit u razigravanju.
HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑13 maj 2025, 19:32Ne. Stupcanici ne znaci nista da li ce Radnik biti 9. ili 10. U oba slucaja Stupcanica ulazi direktno u Premijer ligu. Baraz se igramo samo onda kada su i deveta i deseta ekipa iz istog entiteta. Tako da ako Radnik ispada, nema razigravanja.Beledija je napisao/la: ↑13 maj 2025, 19:02Ako Radnik iz Bijeljine završi kao deveti u prvu ligu fed. dolaze sigurno Gošk i Sloboda i skoro izvjesno Igman. Stupčanica seli u premijerku. Za Stupčanicu je loše da Radnik završi na desetom mjestu jer bi ostala u federalki jer je Igman igrački puno jači i bio bi apsolutni favorit u razigravanju.
Teško Radnik može ispred Posušja, Široki je po navijačima Sarajeva kupom platio opstanak što je ako je istina isplativa investicija.
Zvijezda, Rahić, Radnički i još ako se desi što nije nemoguće Tuzla učiniti će drugu ligu sjever možda najintresantnijom od kako je ustanovljena.Bar će imati sledeće sezone kandidata za ulazak, naravno pod uslovom da druge lige ne dožive drastične promjene
Posušje ima teži raspored za jednu utakmicu. Sarajevo i Željo odlučuju ko ispada, Posušje ili Radnik. Jedino ako ovi iz RSa kažnjavaju Radnik pa će da ga izbace.Beledija je napisao/la: ↑13 maj 2025, 21:13HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑13 maj 2025, 19:32Ne. Stupcanici ne znaci nista da li ce Radnik biti 9. ili 10. U oba slucaja Stupcanica ulazi direktno u Premijer ligu. Baraz se igramo samo onda kada su i deveta i deseta ekipa iz istog entiteta. Tako da ako Radnik ispada, nema razigravanja.Beledija je napisao/la: ↑13 maj 2025, 19:02Ako Radnik iz Bijeljine završi kao deveti u prvu ligu fed. dolaze sigurno Gošk i Sloboda i skoro izvjesno Igman. Stupčanica seli u premijerku. Za Stupčanicu je loše da Radnik završi na desetom mjestu jer bi ostala u federalki jer je Igman igrački puno jači i bio bi apsolutni favorit u razigravanju.
Teško Radnik može ispred Posušja, Široki je po navijačima Sarajeva kupom platio opstanak što je ako je istina isplativa investicija.
Zvijezda, Rahić, Radnički i još ako se desi što nije nemoguće Tuzla učiniti će drugu ligu sjever možda najintresantnijom od kako je ustanovljena.Bar će imati sledeće sezone kandidata za ulazak, naravno pod uslovom da druge lige ne dožive drastične promjene
Iz prve lige ispadaju sigurno Radnički, Rahić i Goražde. Zvijezda možda ostane al im trebaju bodovi sa strane
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ok to. Nisi shvatio. Nema baraza ako Radnik ispada. Nebitno 9. ili 10. pozicija. Ako npr. Igman bude 9. a Radnik 10., Stupcanica ulazi u Premijer ligu, a sve 4 zadnje iz Premijer lige ispadaju.
-
- Kontakt:
Raja ko nam je sad za vikend jel celik na mojoj tv, mozda sam malo dosadan, ali pratim i ovo takmicenje usput 

Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Ako ne bude na MY TV bit će na Čelikovom YouTube kanalu.Nadam se dobroj atmosferi i da imamo vecu posjetu nego klubovi u PL.KosevoZove je napisao/la: ↑14 maj 2025, 18:40Raja ko nam je sad za vikend jel celik na mojoj tv, mozda sam malo dosadan, ali pratim i ovo takmicenje usput![]()
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Navijajte za Posusje protiv Zrinjskog. Ukoliko Zrinjski dobije u subotu Posusje, mislim da Borac u nedjelju daje bod ili tri Radniku. Jer pobjeda Zrinjskog protiv Posusja je 99% titula, jos kuci igraju s Igmanom i vani s Goskom. Tako da Borcu ta utakmica protiv Radnika vise nece znaciti nista. Eto, ostaje da vidimo.studeni je napisao/la: ↑13 maj 2025, 21:41Posušje ima teži raspored za jednu utakmicu. Sarajevo i Željo odlučuju ko ispada, Posušje ili Radnik. Jedino ako ovi iz RSa kažnjavaju Radnik pa će da ga izbace.Beledija je napisao/la: ↑13 maj 2025, 21:13HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑13 maj 2025, 19:32
Ne. Stupcanici ne znaci nista da li ce Radnik biti 9. ili 10. U oba slucaja Stupcanica ulazi direktno u Premijer ligu. Baraz se igramo samo onda kada su i deveta i deseta ekipa iz istog entiteta. Tako da ako Radnik ispada, nema razigravanja.
Iz prve lige ispadaju sigurno Radnički, Rahić i Goražde. Zvijezda možda ostane al im trebaju bodovi sa strane
Posušje Zrinjski 17.05.
Borac Radnik 18.05.
Očigledno da će biti naštimano, pogotovo zadnja kola uvijek se moraju igrati u isto vrijeme, istog dana, ali pazi čuda dan razlike
Borac Radnik 18.05.
Očigledno da će biti naštimano, pogotovo zadnja kola uvijek se moraju igrati u isto vrijeme, istog dana, ali pazi čuda dan razlike

Ko je na mojoj tv danas?
-
- Kontakt:
Nijedna utakmica još nije počela, pogodi ko je delegatharden je napisao/la: ↑06 maj 2025, 15:28DRLJEVIĆ MIRSADU– sportskom radniku izriče se jedinstvena kazna zabrane vršenja svih funkcija u nogometu u trajanju od 15 (petnaest) mjeseci i novčana kazna u iznosu od 2.000,00 KM zbog prekršaja iz člana 43., člana 78. i člana 84. Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH i člana 4. Kodeksa o ponašanju članova Nogometnog saveza Federacije BiH.
Član Izvršnog odbora NSFBiH i predsjednik Komiteta za takmičenje N/FSBiH.
On je 2 dana prije utakmice TC - Stupcanica stavio u Comet da ce zavrsiti 0:0, kad gle cuda stvarno se tako zavrsila utakmica.![]()

★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Ko će napustiti ligu i praviti društvo Rahiću i Radničkom. Zvijezda je najbliža, matematika je jedina slamka spasa.Tomislavu odličan raspored garantuje opstanak dok Gorazde mora dobiti sve do kraja dok Jedinstvu dvije pobjede mnogo znače međutim to im ne garantuje miran san.Ako Čelik pobijedi a vodi na početku drugog polu vremena preostala dva putnika treba tražiti između Goražda, Gradine, Jedinstva i Tuzle. Tuzla ima utakmicu više i najbolji raspored( igra sa tri poslednje ekipe i Radnikom) dok Jedinstvo ima tri boda više na odnosu Gradine i Goražda. Srijeda će mnogo toga reći mada će neizvjesnost potrajati možda i do poslednjeg kola.
Ovo je katastrofa za fudbal u TK. Lako bi se moglo desiti da ispadnu Radnički, Rahić, Zvijezda i Gradina. Pola Druge lige sjever će da ispadne.
Vecerasnjom pobjedom Zrinjski je 99% prvak. Sutra bi Borac mogao i da izgubi u BN pa da Radnik ostane. Bude li Posušje 9-o onda iz Prve lige ispadaju svi od 10og mjesta na dole
Vecerasnjom pobjedom Zrinjski je 99% prvak. Sutra bi Borac mogao i da izgubi u BN pa da Radnik ostane. Bude li Posušje 9-o onda iz Prve lige ispadaju svi od 10og mjesta na dole

-
- Kontakt:
al kako celik pokupova tekme cim su se nulirali s dugovima..igraju ko real ko bi rekao 

- legenda reala
- Kontakt:
Desu ovi Tuzlaci ima li ova Kalesija ambicije da ulazi u prvu ligu i kakvi su bodovi oduzeti ovom Svatovcu i jos nekimaa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
I ja notam tabelu druge lige sjeverlegenda reala je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:24Desu ovi Tuzlaci ima li ova Kalesija ambicije da ulazi u prvu ligu i kakvi su bodovi oduzeti ovom Svatovcu i jos nekimaa
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ne ocekuj nista, to je samo bilo namjesteno ako Piska mogne u baraz iz Sjevera ne bi niko usao(to je mozda ona nhegova racunica da opstaje), sad fol Svatovcu i ovima uzimaju bodove -6 i Bosna ih preskace sramotaalegendarnadruga je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:28I ja notam tabelu druge lige sjeverlegenda reala je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:24Desu ovi Tuzlaci ima li ova Kalesija ambicije da ulazi u prvu ligu i kakvi su bodovi oduzeti ovom Svatovcu i jos nekimaa![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Ma oduzeti su ti bodovi davno još. Pitanje ima li iko ambicije odatle da ide.legenda reala je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:31Ma ne ocekuj nista, to je samo bilo namjesteno ako Piska mogne u baraz iz Sjevera ne bi niko usao(to je mozda ona nhegova racunica da opstaje), sad fol Svatovcu i ovima uzimaju bodove -6 i Bosna ih preskace sramotaalegendarnadruga je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:28I ja notam tabelu druge lige sjeverlegenda reala je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:24Desu ovi Tuzlaci ima li ova Kalesija ambicije da ulazi u prvu ligu i kakvi su bodovi oduzeti ovom Svatovcu i jos nekimaa![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.