Faruk Hadžibegić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Faruk Hadžibegić
Mene ovo sve podsjeca na situaciju kad je Susic preuzeo repku nakon Cire. Razlika je po meni sto ova ekipa je za jednu nijansu bolja. Faruk sad ili nikad!!!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
-
- Kontakt:
Nije ga jos bilo kod Mate Djakovica
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gdje je bolan ova ekipa bolja

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tad smo imali devet igrača iz Lige 5 u prvih 11 plus Medunjanin i Miske. Međutim, ovakva grupa, nadolazeći igrači pa eto eventualno i taj baraž - stvarno moraš biti umjetnik da ne odvedeš ekipu na Evropsko.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno, i sam sam napisao da će 2023. biti najznačajnija godina poslije 2014. ali trenutno taj kvalitet nemamo. Nadolazeći igrači još nisu ni pozvani a kamoli šta više, treba biti strpljiv i možemo očekivati svijetlu budućnost.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Naravno da je ovo bolja EKIPA ako se Huseinbašić, Tahirović i Hamulić odluče igrati za nas. Niko ne poredi, a i glupo bi bilo, individualne kvalitete. To je druga tema.
Kvalitet ovog sada skupa igrača je širina, različiti profili igrača, kao i to da ne moraš improvizovati sa Ibiševićem/Pjanićem na krilu i slične akrobacije. Imaš 10 igrača (bez golmana) i još 10 jako dobrih/pristojnih zamjena. Svi oni ti omogućavaju da igraš formaciju po volji bez puno ili nikako impovizacije kao i ispunjavanje raznih taktičkih zamisli. Šta je to ako nije kvalitet?
Možda nisu Džeko/Pjanić u "prajmu", ali velika većina igrača igra odlično u svojim klubovima i standarni su (kao što je @hurem već i napisao). To se također dugo nije desilo. Džeko možda nije u prajmu ali igra sjajnu sezonu.
Kvalitet ovog sada skupa igrača je širina, različiti profili igrača, kao i to da ne moraš improvizovati sa Ibiševićem/Pjanićem na krilu i slične akrobacije. Imaš 10 igrača (bez golmana) i još 10 jako dobrih/pristojnih zamjena. Svi oni ti omogućavaju da igraš formaciju po volji bez puno ili nikako impovizacije kao i ispunjavanje raznih taktičkih zamisli. Šta je to ako nije kvalitet?
Možda nisu Džeko/Pjanić u "prajmu", ali velika većina igrača igra odlično u svojim klubovima i standarni su (kao što je @hurem već i napisao). To se također dugo nije desilo. Džeko možda nije u prajmu ali igra sjajnu sezonu.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zadnja linija je definitivno bolja. Vezni red ima potencijala ako se budu doveli svi potencijalni. Napad sa Ibisevićem i prajm Džeko teško može da se nadmaši.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Bog zna kakvih se sve uvreda načitao, jer samo o tome priča u ovim silnim intervjuima.
Može kaže kritika, al bez uvreda. Sav je nekakav konfuzan, kontradiktoran, pun alibija...
Kad ovo sve poslušam, osjećaj u vezi plasmana na EP mi govori: "Dabodgda kćeri da te beg uzme"

Može kaže kritika, al bez uvreda. Sav je nekakav konfuzan, kontradiktoran, pun alibija...
Kad ovo sve poslušam, osjećaj u vezi plasmana na EP mi govori: "Dabodgda kćeri da te beg uzme"
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Kaze Hadzibegic u N1 podcastu: "Zelim da budemo broj 1 u grupi."
Da ne bude da samo prica o Luksemburgu i slicnim, ova izjava i stav mi se vec svidja
Da ne bude da samo prica o Luksemburgu i slicnim, ova izjava i stav mi se vec svidja

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Ma on mijenja misljenja ko carape...sad kaze da zeli da smo prvi, na drugum intervju kaze da je Portugal veliki favorit i da treba ganjati drugo mjestu, u trecem intervju kaze da sad svi znaju igrati fudbal i da je sve moguce, pa racuna na baraz lige nacija. Ni CIA ni FBI ne bi mogli procitati njegove namjere, bas zagonetan lik
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nije on zagonetan, on je, kao što rekoh, kontradiktoran, konfuzan, a obzirom na godine vjerovatno malo i senilan...19vendetta87 je napisao/la: ↑15 jan 2023, 15:14Ma on mijenja misljenja ko carape...sad kaze da zeli da smo prvi, na drugum intervju kaze da je Portugal veliki favorit i da treba ganjati drugo mjestu, u trecem intervju kaze da sad svi znaju igrati fudbal i da je sve moguce, pa racuna na baraz lige nacija. Ni CIA ni FBI ne bi mogli procitati njegove namjere, bas zagonetan lik
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Kad je već krenuo na turneju po medijima ja bih volio, a i red je, da gostuje u podcast-u "Opsajd". 

Istog sam misljenjaSky9 je napisao/la: ↑15 jan 2023, 14:58Bog zna kakvih se sve uvreda načitao, jer samo o tome priča u ovim silnim intervjuima.![]()
naprijed rejal
Ma vidi se iz aviona koliko je sati. Ako se i plasiramo, bit će to zbog igrača, njihove želje i njihovog kvaliteta, odnosno nekvaliteta protivnika...Sveti je napisao/la: ↑15 jan 2023, 16:12Istog sam misljenjaSky9 je napisao/la: ↑15 jan 2023, 14:58Bog zna kakvih se sve uvreda načitao, jer samo o tome priča u ovim silnim intervjuima.![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Da je valjo valjda bi negdje uspio.Obicni uvlakac koji gleda samo na sebe.65 godina i ono bi nesto.Idi bolan u penziju srami se svojih godina na sta si spao.Ipak još koja marka na racunu nije losa dok naša zelja za Evropskim prventvom gdje bi nas bilo po 20.000 na tekmama ostaje naucna fantazija sa ovim zaostalim trenerom koji fudbal posmatra ko da je u 1980.
-
- Kontakt:
Kao što je SportSport.ba ranije najavljivao pored Rahimića i Seferovića u stručnom štabu biti će Mehmed Janjoš, Nenad Gagro i Siniša Mrkobrada.
Mozda grijesim, ali meni ovo drugim rijecima znaci da je Faruk Hadzibegic nazalost imao pravo da izabere jednog svog covjeka, on je izabrao Mehmeda Janjosa. Kakvo prijasnje iskustvo ima Hadzibegic sa Gagrom ili Mrkobradom? Ne znam meni ovako nesto ne postoji u Maroku, Alziru, ili Obali Slonovace, mozda smo negdje po liberalizmu sa jednom Somalijom. Drzava plemena, a na celu organizacije saveza dosao covjek preko familijarne veze, i to preko predsjednika.
Mozda grijesim, ali meni ovo drugim rijecima znaci da je Faruk Hadzibegic nazalost imao pravo da izabere jednog svog covjeka, on je izabrao Mehmeda Janjosa. Kakvo prijasnje iskustvo ima Hadzibegic sa Gagrom ili Mrkobradom? Ne znam meni ovako nesto ne postoji u Maroku, Alziru, ili Obali Slonovace, mozda smo negdje po liberalizmu sa jednom Somalijom. Drzava plemena, a na celu organizacije saveza dosao covjek preko familijarne veze, i to preko predsjednika.
Mrkobrada je bolji strucnjak od Adilovica i ostale svite, covjek se konstantno edukuje i prati trendove, glavni je predavac za trenere golmana pri licenciranju, polaze redovne UEFA kurseve.
Privatni trener je i ima svoju akademiju pored toga sto radi u Borcu. Inace je i Kovacevica redovno spremao.
Privatni trener je i ima svoju akademiju pored toga sto radi u Borcu. Inace je i Kovacevica redovno spremao.
naravno da ne grijesis, i tog jednog, svoga, ubacio on preko stele, iz penzije:-)
nista novo.
nista novo.
-
- Kontakt:
Pointa je ta da nigdje na svijetu nema da ti Savez odredjuje ko ce ti biti pomoci trener. Hadzija nazalost samo imao jedan izbor, i izabrao Janjosa. Nije Halihodzic uopste glup ili zlonamjeran, mi navijaci nazor hocemo da prihvati a covjek par koraka ispred nas i vidi kako bi se to sve odvijalo.Wanderson je napisao/la: ↑16 jan 2023, 14:54Mrkobrada je bolji strucnjak od Adilovica i ostale svite, covjek se konstantno edukuje i prati trendove, glavni je predavac za trenere golmana pri licenciranju, polaze redovne UEFA kurseve.
Trenutno korisnika/ca: 231983, AdinTR, Blackwargreymon, BOSNAAAMOJAAA, CAGarfia, DeeWa, eleGancy, Google Adsense [Bot], Jegres, mma_hz, MostarNeretva, Mostarska, NazorUso, nebeskasila, Proximic, Zglavkar i 141 gost.