Svi su dobrodošli nazad, osim Tuzlac!
Sloboda vs Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Sloboda vs Tuzla City
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Niko nije. Od mene ne bi imali mira tokom utakmice... Obecavam da necu stati s prozivakama

075
Teška situacija i za nas i za vas. Da imamo koji bod više pa da vas pustimo. Šteta bi bila da ispadne bilo koji klub. Taman teren napravljen. Topuzovic je direktno radio protiv nas i pomogao Slogi mnogi vaši navijači su ga optužili a neki koji glume ljubav iz interesa su mu stali u zaštitu.
A mislim da nece ni jedni ni drugi ispast bas radi terena. Jos su nam prvim radili teren, sumnjam da su ga radili za federalnu ligu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Dade ga moj Đole 
Jest našao trenutak kad će ga zabiti, ali hajde neka je, drago mi je zbog momka, vrhunski igrač i čovjek!

Jest našao trenutak kad će ga zabiti, ali hajde neka je, drago mi je zbog momka, vrhunski igrač i čovjek!
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Slazem se sa tobom, odlican momak i igrac.simonknows je napisao/la: ↑14 apr 2023, 19:25Dade ga moj Đole
Tuzla City / Sloga Simin Han
Šta da radimo u nedjelju. Gori i Vama I nama. Nama nešto manje ali nismo još osigurali opstanak.
-
- Kontakt:
Držite se gazde i gazdinih naredbi i nemojte brinuti plaho za nas, ako smo zaslužili nek ispadnemo! Ne treba nam da nas neko pušta, ako ste taj neko vi, zapnite kao sivonje po uzoru na prošli put, a da li će vam proći vidjećemo

To kad kažeš prošli put stoji ali sjeti se naše prve sezone kad Krupu pustite. Za suradnju treba obostrano povjerenje.simonknows je napisao/la: ↑26 apr 2023, 21:14Držite se gazde i gazdinih naredbi i nemojte brinuti plaho za nas, ako smo zaslužili nek ispadnemo! Ne treba nam da nas neko pušta, ako ste taj neko vi, zapnite kao sivonje po uzoru na prošli put, a da li će vam proći vidjećemo![]()
-
- Kontakt:
Ne kažem ja ništa loše za to, tako i treba. Na čast onima koji su rekli da se pusti Krupi koju smo mogli uzeti kako smo htjeli. Ali tu je i Azmir se kačio sa Senadom...husrefbeg je napisao/la: ↑26 apr 2023, 21:18To kad kažeš prošli put stoji ali sjeti se naše prve sezone kad Krupu pustite. Za suradnju treba obostrano povjerenje.simonknows je napisao/la: ↑26 apr 2023, 21:14Držite se gazde i gazdinih naredbi i nemojte brinuti plaho za nas, ako smo zaslužili nek ispadnemo! Ne treba nam da nas neko pušta, ako ste taj neko vi, zapnite kao sivonje po uzoru na prošli put, a da li će vam proći vidjećemo![]()
- RollingPaper
- Kontakt:
Senad je naredio da se pusti kao sto je Azmir naredio da sad zapnete maksimalno za vikend i obecao premije. Neka nikog ne pusta, neka pobjedi ko bude bolji na terenu
tuzlac izderaću te u nedelju na zapadu 

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Sjenjak1919
- Kontakt:
SLOBODA ILI NIŠTA
-
- Kontakt:
Brzo se zaborave stvari, a ni godina nije prosla.husrefbeg je napisao/la: ↑26 apr 2023, 21:18To kad kažeš prošli put stoji ali sjeti se naše prve sezone kad Krupu pustite. Za suradnju treba obostrano povjerenje.simonknows je napisao/la: ↑26 apr 2023, 21:14Držite se gazde i gazdinih naredbi i nemojte brinuti plaho za nas, ako smo zaslužili nek ispadnemo! Ne treba nam da nas neko pušta, ako ste taj neko vi, zapnite kao sivonje po uzoru na prošli put, a da li će vam proći vidjećemo![]()
Mi smo ih dobili rutinski 4:1 jer smo imali evropske ambicije, ali kompezaciju je Azmir izvrsio tako što im je posle sredio da dobiju Borac i da ponovo opstanu. Repetitio est mater studiorum.
- Sjenjak1919
- Kontakt:
SLOBODA ILI NIŠTA
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.