Zato što igra u najboljem klubu u državi.
Amar Rahmanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amar Rahmanović
Ne razumijem sto se raspravljate sa ovim strucnjacima, neka nastave lajati, pogotovo strumfovi... Nocna mora im je Amar, jbg.
Amer Dupovac!
Koliko je tebi godina dijete drago!?Wandelanoite je napisao/la: ↑30 okt 2020, 22:47Ahmedhodzic iz slabog Malmea na meti Chelseaja, Ajaxa i PSVa, nadam se da skauti evropskih klubova dijele misljenja Sarajlija da su Malme i Sarajevo podjednaki klubovi i da ce i Rahmanovic za par miliona € pojacati nekog giganta.
Kad bi se napravilo idealnih 11 ,koji su od osnivanja bosanskohercegovačke lige igrali u toj ligi.
Amar Rahmanović bi bio u idealnih 11,odavno kompletniji igrač nije igrao u BIH Premijer Ligi.
Momak zabija golove i asistira iz svih mogućih uglova,lijevom/desnom nogom a nerijetko i glavom.
I onda dođe jedan internet stručnjak poput @harisa,ili @haralda i pljuju po Amaru i uzdižu raznu dijasporu koja igra po 3 njemačkoj ligi.
Smješno.
Amar Rahmanović bi bio u idealnih 11,odavno kompletniji igrač nije igrao u BIH Premijer Ligi.
Momak zabija golove i asistira iz svih mogućih uglova,lijevom/desnom nogom a nerijetko i glavom.
I onda dođe jedan internet stručnjak poput @harisa,ili @haralda i pljuju po Amaru i uzdižu raznu dijasporu koja igra po 3 njemačkoj ligi.
Smješno.
Ove sezone golovi i asistencije u skoro svakoj utakmici Premijer lige

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Uskoro ide intervju sa Rahmanovicom za TM. 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Rahmanović bi u Turskoj bio ispodprosječan igrač.
⚜️~⚜️~⚜️
Ne budi smjesan tamo je Visca najbolji igrac, ugasite svjetlo u turskoj....DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 nov 2020, 12:35Rahmanović bi u Turskoj bio ispodprosječan igrač.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Amar Višći ne bi mogao štucne ribat. Amar je možda ali možda nivo Are Hodžića.Denchi je napisao/la: ↑04 nov 2020, 12:54Ne budi smjesan tamo je Visca najbolji igrac, ugasite svjetlo u turskoj....DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 nov 2020, 12:35Rahmanović bi u Turskoj bio ispodprosječan igrač.
Mjesecima sam pisao o fudbalskoj varalici Ari Hodzicu dok su ga svi prizivali, mislim da je vrijeme umjesto reply-a, šutiti i slušati.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 04 nov 2020, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
Amar je ofanzivni vezniDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 nov 2020, 13:01Amar Višći ne bi mogao štucne ribat. Amar je možda ali možda nivo Are Hodžića.Denchi je napisao/la: ↑04 nov 2020, 12:54Ne budi smjesan tamo je Visca najbolji igrac, ugasite svjetlo u turskoj....DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 nov 2020, 12:35Rahmanović bi u Turskoj bio ispodprosječan igrač.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nisam ga sa teniserom poredioDenchi je napisao/la: ↑04 nov 2020, 13:02Amar je ofanzivni vezniDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 nov 2020, 13:01Amar Višći ne bi mogao štucne ribat. Amar je možda ali možda nivo Are Hodžića.

Uostalom prvi si spomenuo Višću.

⚜️~⚜️~⚜️
Bikonja je dobar za bh pasnjaka mozda i kakav Kukuspor jer kad moze kramp Hadziahmetovic, Milosevic itd zasto ne i bikonja hvala lp
- Chapman1886
- Kontakt:
Da, profil poput Rahmanovica nasa liga nije vidjela. Imali smo i imamo i dalje Stilica, bio je Said,Zeba na toj poziciji, bilo je desetki koliko hoces u ligi (na samom pocetku oba Mesanovica) ali da je neko imao visinu, skocnost, sut, duel, centarsut nije bilo.Spahic98 je napisao/la: ↑31 okt 2020, 13:33Kad bi se napravilo idealnih 11 ,koji su od osnivanja bosanskohercegovačke lige igrali u toj ligi.
Smješno.
Ne znam kakvi su mu planovi, ali sigurno da u jednoj Austriji, Belgiji bi bio standardan u klubovima u sredini tabele.
Za mene bolji od Duljevica, Mire Stevanovica.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Koji je vezniDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 nov 2020, 13:03Nisam ga sa teniserom poredioDenchi je napisao/la: ↑04 nov 2020, 13:02Amar je ofanzivni vezniDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 nov 2020, 13:01
Amar Višći ne bi mogao štucne ribat. Amar je možda ali možda nivo Are Hodžića..
Uostalom prvi si spomenuo Višću.![]()
![]()
Buducnost BiH! 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Bikonja bi u kafani popusio batinu a na pasnjaku je bikonja pravi hvala lp
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.