Tacno mu je zapetljao nogu nema igraca koji bi ovo preživio.Ghuraba je napisao/la: ↑02 okt 2020, 22:06Nema ovdje, prijatelju, staklen-nestaklen, onakav start robot ne bi 'prezivio'.BosniaBoston je napisao/la: ↑02 okt 2020, 22:03Staklenijeg i nesretnijeg lika nisam vidio u zivotu a mnoge sportove sam pratio.
Brz oporavak Elvire!
Elvir Koljić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Elvir Koljić
- DonerKebab
- Kontakt:
Povrede se zalijece ali si ti vazda osjetljiv na tom mjestu.BosniaBoston je napisao/la: ↑02 okt 2020, 22:03Staklenijeg i nesretnijeg lika nisam vidio u zivotu a mnoge sportove sam pratio.
Brz oporavak Elvire!
Brz oporavak Elvire!
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
- Chapman1886
- Kontakt:
kretenčina **** ga u usta retardirana,jutro u tabutu dočeko!Husika je napisao/la: ↑02 okt 2020, 22:08Dobio nagradu Nicolae Ceaušescu za životno djelo... Mamu mu hebem cigansku!Chapman1886 je napisao/la: ↑02 okt 2020, 22:04jel umro do sad onaj što mu uleti,sve mu **** u usta?!
Samo Sloboda | COYG
Ovo je strasna ozljeda
Nista manja nego u Da Silve

Zadnja izmjena: Husika, dana/u 02 okt 2020, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Stavi u spoiler jbt 

- JavierBosnia
- Kontakt:
Ovakve stvari se desavaju realno. Zaletili su se obojica, ovaj je mozda i prije dosao do lopte, ali ga uhvatio u makazice
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Koljic napravio karieru u BiH i pred transferu bio u Dinamo Kiev i sad se ovo desi!
Jako meni zao ovog momka koji je sve dao, da bi se vratio u dobru formu i sad ovo.
trenutno je samo bitno da hajrli prodje kroz operaciju kako treba. Brz oporavak majstore da se što jacji vratiš! 

Ako on bude prosao samo sa lomom fibule nek baca kapu u zrak!

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Ovo ti je kraj karijere nema potrebe pisati brz oporavak i slicno tako je kako je ni prvi ni zadnji.Harise je napisao/la: ↑02 okt 2020, 22:51Koljic napravio karieru u BiH i pred transferu bio u Dinamo Kiev i sad se ovo desi!Jako meni zao ovog momka koji je sve dao, da bi se vratio u dobru formu i sad ovo.
trenutno je samo bitno da hajrli prodje kroz operaciju kako treba. Brz oporavak majstore da se što jacji vratiš!
![]()
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šteta, strašna povreda. Jezivo. Ovaj se baš krvnički zaletio da uzme po svaku cijenu loptu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
treba mu sva moguca podrska u ovom trenutku...nadam se da ce ga kapiten i selektor cim prije nazvati...a i podrska ostalih igraca bi trebala doci.
da je tesko, tesko je....ali iz ove se koze ne moze. ne daj se Elvire!!
da je tesko, tesko je....ali iz ove se koze ne moze. ne daj se Elvire!!
Zadnja izmjena: AirRamiz, dana/u 02 okt 2020, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Izgleda da je pukla samo fibula a ne i tibula, sto je sreca u nesreci.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Najjace lik prvo loptu pokupio al et nesreca.
Vratit ce se Elvir za nekih 8 mjeseci
Vratit ce se Elvir za nekih 8 mjeseci
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
gledam i ja ovu sliku i nadam se da je samo otisla fibula.
Ako bude tako, moze se reci da je imao dosta srece.
Vidjecemo jel jos nesto otislo, ako ne bude, eto njega aBd za nekoliko mjeseci kao nov.
samo mene je strah da je i u zglobu nesto stradalo.
Ako bude tako, moze se reci da je imao dosta srece.
Vidjecemo jel jos nesto otislo, ako ne bude, eto njega aBd za nekoliko mjeseci kao nov.
samo mene je strah da je i u zglobu nesto stradalo.
- Chapman1886
- Kontakt:
Strašna povreda što jest jest, ali start nije toliko brutalan koliko ste ovdje to predstavili. Koljić je slabašan lik, kao da je od stiropola građen. Nadam se da će ga ovi dobro pregledati jer on vjerovatno pati od ogromnog deficita kalcijuma ili u gorem slučaju, od osteopenije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.