Vucevich je napisao/la:Ako hoces gledati dobre igrace, imas Real, Barcelonu, Bayern, Manchester City i ostale ekipe. Reprezentacija se prati jer predstavljaju nasu drzavu.Raonffa je napisao/la:To vrijedi kad si navijač Španije ili Francuske, al' ovako samo mazohisti će iznova i iznova dolaziti na stadion da bi gledali prosječne igrače, čast Džeki i Pjaniću.
BiH - Crna Gora/J. Koreja - BiH 28.5./2.6.2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: BiH - Crna Gora/J. Koreja - BiH 28.5./2.6.2018.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne bi valjalo izgubiti, imamo niz od 10 zadnjih bez poraza u Zenici..nek se nastavi niz
Steta sto kaznise stadion protiv Belgije jer im stadion nikako ne lezi 2 poraza i 1 nerjeseno imaju.
Mozda bi se sada za Rusiju pripremali
Steta sto kaznise stadion protiv Belgije jer im stadion nikako ne lezi 2 poraza i 1 nerjeseno imaju.
Mozda bi se sada za Rusiju pripremali
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- JavierBosnia
- Kontakt:
Pogresno gledas na sve to drugRaonffa je napisao/la:To vrijedi kad si navijač Španije ili Francuske, al' ovako samo mazohisti će iznova i iznova dolaziti na stadion da bi gledali prosječne igrače, čast Džeki i Pjaniću.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Sve to stoji, al' govorim ti u kontekstu dolaska na stadion. Veliku većinu navijača (ne samo kod nas, nego bilo gdje u svijetu) privlače dvije stvari, ili rezultat ili atraktivni igrači. Imaš uvijek određen postotak navijača koji će dolaziti na utakmice reprezentacije bez obzira na rezultat i igrače koji igraju na terenu al' većina navijača su tzv. glory hunteri.Vucevich je napisao/la:Ako hoces gledati dobre igrace, imas Real, Barcelonu, Bayern, Manchester City i ostale ekipe. Reprezentacija se prati jer predstavljaju nasu drzavu.Raonffa je napisao/la:To vrijedi kad si navijač Španije ili Francuske, al' ovako samo mazohisti će iznova i iznova dolaziti na stadion da bi gledali prosječne igrače, čast Džeki i Pjaniću.
Čak je kod nas to koliko toliko neizraženo, igramo na malom stadionu i on je skoro uvijek pun bez obzira na protivnika, al' da imaš nacionalni stadion kapaciteta 30, 40k ili eto da pojednostavimo, da reprezentacija igra samo na Koševu, tek bi tada vidio ono o čemu ti pričam.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sve to stoji, ali ne ovisi to iskljucivo o protivniku. Ima tu dosta vise faktora, eto navest cu samo jedan, euforija pred Brazil, sa Amerima na Kosevu.Raonffa je napisao/la:Sve to stoji, al' govorim ti u kontekstu dolaska na stadion. Veliku većinu navijača (ne samo kod nas, nego bilo gdje u svijetu) privlače dvije stvari, ili rezultat ili atraktivni igrači. Imaš uvijek određen postotak navijača koji će dolaziti na utakmice reprezentacije bez obzira na rezultat i igrače koji igraju na terenu al' većina navijača su tzv. glory hunteri.Vucevich je napisao/la:Ako hoces gledati dobre igrace, imas Real, Barcelonu, Bayern, Manchester City i ostale ekipe. Reprezentacija se prati jer predstavljaju nasu drzavu.Raonffa je napisao/la:To vrijedi kad si navijač Španije ili Francuske, al' ovako samo mazohisti će iznova i iznova dolaziti na stadion da bi gledali prosječne igrače, čast Džeki i Pjaniću.
Čak je kod nas to koliko toliko neizraženo, igramo na malom stadionu i on je skoro uvijek pun bez obzira na protivnika, al' da imaš nacionalni stadion kapaciteta 30, 40k ili eto da pojednostavimo, da reprezentacija igra samo na Koševu, tek bi tada vidio ono o čemu ti pričam.
Mislim da je i Lihtenstajn dolazio da bi to puno bilo.
Pa to je bila posljedica rezultata, napisao sam gore "rezultat ili atraktivan protivnik". Kad je Amerika dolazila na Koševo, nas je tada 'drmala' euforija pred završne mečeve kvalifikacija za SP u Brazilu, da ti sutra Amerika dolazi na Koševo yebi mi sve ako bi bilo više od 15ak hiljada ljudi. Ma kakvih 15ak, deset milja bi bio maksimum.JavierBosnia je napisao/la:
Sve to stoji, ali ne ovisi to iskljucivo o protivniku. Ima tu dosta vise faktora, eto navest cu samo jedan, euforija pred Brazil, sa Amerima na Kosevu.
Mislim da je i Lihtenstajn dolazio da bi to puno bilo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Protiv Lihtenštajna sam dobro platio kartu...
Ali dobro i zadnja je bila pred Brazil.
Protiv Belgije u Sarajevu nisam očekivao euforiju, ali bilo je i previše je.
Vidjećemo kakva će situacija biti sa ligom i kvalifikacijama.
Misliš li da će Zakarić povileniti?BelminM23 je napisao/la:Protiv Lihtenštajna sam dobro platio kartu...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nije on naš.
Vucevich je napisao/la:Ako hoces gledati dobre igrace, imas Real, Barcelonu, Bayern, Manchester City i ostale ekipe. Reprezentacija se prati jer predstavljaju nasu drzavu.Raonffa je napisao/la:To vrijedi kad si navijač Španije ili Francuske, al' ovako samo mazohisti će iznova i iznova dolaziti na stadion da bi gledali prosječne igrače, čast Džeki i Pjaniću.
Bravo Vučo, baš to htjedoh reći.
BHF
Čiji je?BelminM23 je napisao/la:Nije on naš.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Pitanje za ove iz Zenice. Je l ima neki parking u blizini stadiona i gdje je najsigurnije ostaviti auto?
Kor Dzananovic centra ja ostavlham kad idem, 5 minuta hoda od stadionabavarian_bk je napisao/la:Pitanje za ove iz Zenice. Je l ima neki parking u blizini stadiona i gdje je najsigurnije ostaviti auto?
BHF
Ništa od Zenice, čekamo sljedeću domaću utakmicu.

- Goalgetter
- Kontakt:
Ja uvijek ostavljam kod onog velikog shopping centra, ne znam kako mu je ime, ispod ima uvijek dovoljno parkinga. Od njega trebas par minuta do stadiona.bavarian_bk je napisao/la:Pitanje za ove iz Zenice. Je l ima neki parking u blizini stadiona i gdje je najsigurnije ostaviti auto?
- JavierBosnia
- Kontakt:
SASTAV: Šehić, Todorović, Vranješ, Bičakćić, Nastić, Cimirot, Pjanić, Sarić, Kodro, Džeko i Višća
Spaha, Miske i Vedo će igrati 20 minuta
Spaha, Miske i Vedo će igrati 20 minuta
- prisonbreak
- Kontakt:
Najbolje kod Dzananovica kao sto su ti vec rekli, takodjer moze iza zapadne tribine kod BissToursa.bavarian_bk je napisao/la:Pitanje za ove iz Zenice. Je l ima neki parking u blizini stadiona i gdje je najsigurnije ostaviti auto?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Robi legenda, dan prije tekme saopšti sastav, ne znam da li ovako radi i kada su takmičarske utakmice u pitanju 
Je li ovo opet Kodro na krilu? Zanimljivo. A to sto je rekao da će napraviti samo tri izmjene - hoće napuniti crnogorsku mrežu do kraja 
- prisonbreak
- Kontakt:
Opet Saric, sad ce se Zeljovci upaliti 
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Edincapitano, Google Adsense [Bot] i 23 gosta.