džakailibu je napisao/la:Vidim da si znalac pa cak i koje bi zamjene izvrsio. problem je da Salihovic ne moze igrati tako defanzivno- to je vise puta pokazao a sa njegovom defanzivnom ulogom bi repka izgubila bar 75% od njegovih mogucnosti. Mislim da cak i protiv irana lose odigrao upravo zato sto je bio defanzivni. nema ti ibricica kojeg ce ciro sigurno staviti a i ja nisam neki ljubitelj njegovih igara- mozda protiv belgije tamo da je dobro odigrao.
Problem je što može igrati samo 11 igrača a ne više

Slažem se ja u potpunosti sa tobom vezano za Salihagu, međutim, ako budemo brzo transformisali igru iz odbrane u napad i pritisnemo njihovu zadnju liniju onda nam odbrana neće ni trebati previše a Salihović će 75% vremena provoditi u napadačkom dijelu. Čak bi se dalo kvalitetno iskombinirati Salihovića i Ibričića da mijenjaju mjesta što bi dodatno stvorilo konfuziju u redovima protivnika.
Ibričić je, po meni, dobar i vrijedan igrač i zasluženo je u prvih 11 ali smatram da ne smijemo patiti od imena. Za svakog protivnika bi prvo trebali odrediti kvalitetnu formaciju koja će najmanje odgovarati protivniku a zatim posložiti igrače prema trenutnoj formi i koncepciji igre koju treba zastupiti. Protiv Turske ne smijemo srljati, čak sam razmišljao da u ovoj utakmici postavim Jahića sa Rahimićem u defanzivni red a na bok Vladavića. To bi bila super brza formacija a nama bi u toj utakmici najbolje bilo da idemo na kontre. Salihović i Vladavić bi trebali brzo iznijeti loptu za Misketa, dalje se zna

Treba im svjesno prepustiti sredinu terena jer će tu svakako biti premoćni i ići na brze akcije i kvalitetne asistencije. Uz onakve ubice u napadu ne bi im ginulo dva gola, što će biti dovoljno za 2-1
Ayan, u pravu si sve. Osim toga da je ovo forum gdje izražavamo svoje mišljenje, zar ne. Ja sam i podcrtao da je Turska jača i da se tome treba prilagoditi. Dalje, kakve veze ima kvalitet PL kad igrača iz te PL nema ni na mapi kada je u pitanju reprezentacija. Smireno samo.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.