cini se da gospa voli bakalar vise od srdele

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
cini se da gospa voli bakalar vise od srdele
Ali ovakvi su mi jazavci najdraži...SiamoNoi je napisao/la:cini se da gospa voli bakalar vise od srdele
napokon odličan komentar tekmeJohnCleese je napisao/la:Kakav mecpodsjetio me na duele Njemacke i Francuske ili davno prije na mec Hrvatske i Spanije.
Borba do iznemoglosti za nacionalni dres, golmani koji skidaju zicere i mecevi u kojima odlucuje sreca a ne kvalitet
Hrvatska odradila idealan mec, prvih 15 minuta bili su nerealni, kao da je neko kompjuterski izracunao sta i kako igrati protiv Noreske i to preslikao na teren. Jednostavno poslije 15 min onakvog tempa i koncentracije snaga pomalo izdaje, a izmjene to nisu mogle u onoj mjeri izdrzati i iznijeti te u nastavku imamo Norvezane koji su usli u ritam, koji lete po terenu i koje na srecu Hrvata prekida semafor. Drugo poluvrijeme hrvati dobili vjetar u ledja u vidu Pesica i utakmicu bez pravog ritma na obje strane sto je svakako Hrvatskoj islo na ruku. Penal kada je na kraju dosudjen iskreno mislio sam gotovo je dobise komsije, ali onda pogledam Norvezane i njihove reakcije. Covjece pa od njih 20 tak na klupi i terenu tek dvojica protestvuju malo glasnije i agresivnije, kod ostalih vidis takvu vjeru i nadu u ocima, ma kakvu vjeru ono je bila sigurnost da ce njihov golman skinut penal. Nevjerovatno.
Poslije tog znao se ishod meca.
Kakva nepromisljenot organizatora da se vec sutra igra utakmica za 3. mjestoHrvati ni psihicki i fizicki nece moci odgovoriti Slovencima 60 minuta u kontinuitetu bez obzira na kvalitet i potencijal vise koji posjeduju.Tako da sam sigurniji u ishod meca za bronzu nego u ishod finala.
Francuskoj tri dana razlika izmedju meceva, Hrvatskoj 20 tak sati
Stvorio sam dojam da ga ignoriraju, dobio je valjda pet lopti u te tri spomenute utakmice. A nije lajbek, igračina je. Sve kroz sredinu, ili šut s distance ili bacanje na crtu, krila sudjeluju u igri samo u obrani gdje presijecaju lopte koje idu na protivnička krila.Raonffa je napisao/la:Štrlek malo bolji ali opet premalo je 3 gola u tri utakmice nokaut faze (protiv Egipta, Španije i Norveške) za igrača kakav je Manuel
To ti mora biti poznato, pratio si reprezentaciju BiH nekadabadblueboylivno je napisao/la:Stvorio sam dojam da ga ignoriraju, dobio je valjda pet lopti u te tri spomenute utakmice. A nije lajbek, igračina je. Sve kroz sredinu, ili šut s distance ili bacanje na crtu, krila sudjeluju u igri samo u obrani gdje presijecaju lopte koje idu na protivnička krila.Raonffa je napisao/la:Štrlek malo bolji ali opet premalo je 3 gola u tri utakmice nokaut faze (protiv Egipta, Španije i Norveške) za igrača kakav je Manuel
Teško ga za gledat...moj uzor-S.G je napisao/la:http://gol.dnevnik.hr/galerija/ostali_s ... 538/465033
Tek sada vidim reakciju DuvnjakaNe daj se ljudino
Raonffa je napisao/la:To ti mora biti poznato, pratio si reprezentaciju BiH nekadabadblueboylivno je napisao/la:Stvorio sam dojam da ga ignoriraju, dobio je valjda pet lopti u te tri spomenute utakmice. A nije lajbek, igračina je. Sve kroz sredinu, ili šut s distance ili bacanje na crtu, krila sudjeluju u igri samo u obrani gdje presijecaju lopte koje idu na protivnička krila.Raonffa je napisao/la:Štrlek malo bolji ali opet premalo je 3 gola u tri utakmice nokaut faze (protiv Egipta, Španije i Norveške) za igrača kakav je Manuel
Penal za hrvatsku je bio jer je uvedeno novo pravilo da u zadnjoj minuti ako je igrač spriječen zabiti cisti gol (a ono je bilo ta situacija ) onda je penal a pokradeni smo tesko za isključenja Duvnjaka je onaj ubio u zadnjih 10 sec i nije bilo isključenjaSlevinKelevra je napisao/la:Nisam neki rukometni fanatik, ispratim repku i zavrsnice velikih natjecanja, ali mi nije jasno kako se vise ne prica o uzasnom sudjenju i sinoc, a i generalno na prvenstvu. Ne znam, mozda su uvedena neka nova pravila za koja nisam cuo, ali po meni su sinoc bile barem 3-4 velike greske u samom finisu, ukljucujuci i penal za Hrvatsku, koji su direktno utjecali na rezultat. Rukomet- sport sudija.
Mislim da to ne postoji kod njihBesic je napisao/la:Ima li USA rukometni tim?
Pa kakva bi to dominacija bila da je rukomet tamo ozbiljan sport![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.