HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

neno#4
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la neno#4 » 01 maj 2009, 08:21

nesto mi niste odgovorili za ovu posjetu,znam da istina boli :D :D :D ..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 01 maj 2009, 09:00

Što se tiče košarke Bosna i Široki imaju najposjećenije utakmice. Ta brojnost je čas na strani Bosne, čas na strani Širokog. Mislim da su po brojnosti navijača izjednačeni.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 01 maj 2009, 09:28

da vam najiskrenije kazem, mene zanima dobra kosarka (tj. borbenost igraca na terenu) i rezultati, a sto se tice navijaca, ako su pravi dolazice uvjek dok ovi kvazi navijaci sto dolaze samo kada klub ima uspjeha uopste me ne zanimaju, tako da mi je vase prepucavanje na osnovi gdje ima vise navijaca najmanje receno irelevatno
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 01 maj 2009, 10:01

slažem se u potpunosti al ovaj je spominjao nesto sto nitko nema u bih a i istaknuo je siroki pa smo morali reagirati ;) treba sad borca pobijedii lako je za publiku...
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 01 maj 2009, 11:29

nerminh74 je napisao/la:da vam najiskrenije kazem, mene zanima dobra kosarka (tj. borbenost igraca na terenu) i rezultati, a sto se tice navijaca, ako su pravi dolazice uvjek dok ovi kvazi navijaci sto dolaze samo kada klub ima uspjeha uopste me ne zanimaju, tako da mi je vase prepucavanje na osnovi gdje ima vise navijaca najmanje receno irelevatno
i ovi sto su navijaci amo po forumima i tako.. :D
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 01 maj 2009, 18:36

:roll:
Jos samo da nam dole gdje nadjes kakvo mjesto...kontali mi malo u netaknutu prirodu da rostiljamo za Maj...
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

matetaraba
Kontakt:

Re: taraba

Post Postao/la matetaraba » 01 maj 2009, 20:03

ja sam inače iz čapljine,idem često na ut sirokog,pa kako možeš pričat o posjeti bosna s širokim igra u maloj dvorani i dođe 500 ljudi na utakmicu od 500 000 stanovnika,a ove god sirokom protiv slobode doslo 1500 ljudi igokea 3000,a bosna 3500,hercegovac i borac po 500 ljudi doslo,a bosni kako citam u novinama protiv zrinjskog piše 200 ljudi,sloboda 500,pa sramota,prije 3 god u nlb bosna je imala odlicnu posjetu ali sad joj je nikakva,prosle godine siroki je u nlb 5 puta napunio dvoranu do kraja mada su rezultati bili losi,a grad sa 10 000 st napuni dvoranu od 4500,a bosna moze pricati za svoj klub ali ne smije omaložavati široki,ima da se stidite u kakvoj dvorani igrate a još pričate ovdije nešto,a vjerovatno je razlog slabe posjete u bosni to sto u ekipi od 12 igraca igra 7 srbina pa to sto vam dođe na ut 500 ljudi to su vjerojatno srbi iz ist sarajeva,i mislim bosnini omalažavajući natpisi nisu potrebni jer ipak mislim da se bosna itekako pribojava širokog,i džabe vam 1.pozicija u ligi 8 kad vas široki uvijek pobijedi u skenderiji,uvijek ista priča prenosi sabahudin za državnu tv svim srcem navija za bosnu,reklame u pauzi,bice bosna šampion ne samo ove godine,a zapravao bice bosna **** šampion(i ne samo ove godine)hahah pozdrav.

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 01 maj 2009, 23:04

ljutinar je napisao/la:29.11.2008 Široki HT-Zrinjski
http://www.youtube.com/watch?v=GV1fPzvVWmY&

Posušje-Široki 03.01 71:90

http://www.skripari.poduzece.info/galer ... ?album=213

Grude-Široki 15.02. 75:77

http://www.skripari.poduzece.info/galer ... ?album=215

HKK Zrinjski-Široki 20.02. 80:81

http://www.skripari.poduzece.info/galer ... ?album=216

Bosna-Široki 21.02. 83:74

http://www.skripari.poduzece.info/galer ... ?album=217

http://www.youtube.com/watch?v=hV8axeVoETM

Široki HT-Bosna 3103. kos

http://www.skripari.poduzece.info/galer ... ?album=224
http://www.youtube.com/watch?v=OMsiZZc5WjE

Široki HT-Igokea 15.04 kos

http://www.skripari.poduzece.info/galer ... ?album=228

ova sezona

cika,vriska i ove godine :lol: 8-) :lol: Šime se vraca jebli ste zeca, a za arsa jedino pravo Sarajevo je ono u Lukavici vi svi ostali ste došlje iz enklava i sandžaka te onih brdskih bosanskih sela ;) nakloni se podigni glavu i s ponosom reci Široki!!
rece covjek iz vukojebine i uze onaj cevap i pojede....
I feel devotion!!

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 01 maj 2009, 23:29

matetaraba je napisao/la:ja sam inače iz čapljine,idem često na ut sirokog,pa kako možeš pričat o posjeti bosna s širokim igra u maloj dvorani i dođe 500 ljudi na utakmicu od 500 000 stanovnika,a ove god sirokom protiv slobode doslo 1500 ljudi igokea 3000,a bosna 3500,hercegovac i borac po 500 ljudi doslo,a bosni kako citam u novinama protiv zrinjskog piše 200 ljudi,sloboda 500,pa sramota,prije 3 god u nlb bosna je imala odlicnu posjetu ali sad joj je nikakva,prosle godine siroki je u nlb 5 puta napunio dvoranu do kraja mada su rezultati bili losi,a grad sa 10 000 st napuni dvoranu od 4500,a bosna moze pricati za svoj klub ali ne smije omaložavati široki,ima da se stidite u kakvoj dvorani igrate a još pričate ovdije nešto,a vjerovatno je razlog slabe posjete u bosni to sto u ekipi od 12 igraca igra 7 srbina pa to sto vam dođe na ut 500 ljudi to su vjerojatno srbi iz ist sarajeva,i mislim bosnini omalažavajući natpisi nisu potrebni jer ipak mislim da se bosna itekako pribojava širokog,i džabe vam 1.pozicija u ligi 8 kad vas široki uvijek pobijedi u skenderiji,uvijek ista priča prenosi sabahudin za državnu tv svim srcem navija za bosnu,reklame u pauzi,bice bosna šampion ne samo ove godine,a zapravao bice bosna **** šampion(i ne samo ove godine)hahah pozdrav.
ee kompleksas...drzi se ti svoje capljine....pricacemo za jedno 100 godina....ukoliko klub iz tvog grada bude i tada mogao prismrditi bosni...a to sto u bosni igraju i srbi i hrvati treba da bude primjer takvim kao sto si ti...ovdje se vrijednuje nesto sto se zove multinacionalnost i multikulturalnost a navijaci bosne vjeruj nisu oprereceni tim koliko u bosni ima bosnjaka, a koliko srba il hrvata...oni jednostavno navijaju za svoj klub...al sta ti znas o tome...
I feel devotion!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 02 maj 2009, 01:31

Sad vec sjebajete temu bezveze.
Zaista me ne zanima tko gdje igra, zasto, i kako, al HKK Široki je INSTITUCIJA u ovoj drzavi, kao i sami grad u sportskom, ekonomskom, duhovnom i politickom smislu, kojem nista ne fali da ga neki ''vukojebinama'' klasificiraju u vlastitom neznanju kao, i svaki pokusaj omalozavanja ili bilo kakvih debilnosti je samo odraz manjka realnosti i nekih drugih kompleksa, stoga su vam zaista sve price totalno off topic i suvisne.
...Život za Široki...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 02 maj 2009, 09:25

matetaraba je napisao/la:ja sam inače iz čapljine,idem često na ut sirokog,pa kako možeš pričat o posjeti bosna s širokim igra u maloj dvorani i dođe 500 ljudi na utakmicu od 500 000 stanovnika,a ove god sirokom protiv slobode doslo 1500 ljudi igokea 3000,a bosna 3500,hercegovac i borac po 500 ljudi doslo,a bosni kako citam u novinama protiv zrinjskog piše 200 ljudi,sloboda 500,pa sramota,prije 3 god u nlb bosna je imala odlicnu posjetu ali sad joj je nikakva,prosle godine siroki je u nlb 5 puta napunio dvoranu do kraja mada su rezultati bili losi,a grad sa 10 000 st napuni dvoranu od 4500,a bosna moze pricati za svoj klub ali ne smije omaložavati široki,ima da se stidite u kakvoj dvorani igrate a još pričate ovdije nešto,a vjerovatno je razlog slabe posjete u bosni to sto u ekipi od 12 igraca igra 7 srbina pa to sto vam dođe na ut 500 ljudi to su vjerojatno srbi iz ist sarajeva,i mislim bosnini omalažavajući natpisi nisu potrebni jer ipak mislim da se bosna itekako pribojava širokog,i džabe vam 1.pozicija u ligi 8 kad vas široki uvijek pobijedi u skenderiji,uvijek ista priča prenosi sabahudin za državnu tv svim srcem navija za bosnu,reklame u pauzi,bice bosna šampion ne samo ove godine,a zapravao bice bosna **** šampion(i ne samo ove godine)hahah pozdrav.
haj dobro sto sebe lazes ,ali sto nas,kakvih bolan pet puta,prosle godine kada ste igrali nlb ukupno ste imali 24.800 gledalaca na 13 utakmica,a mi ove godine 32.000 gledalaca,i uvijek ista prica bice bosna **** sampion,ali priblizavamo vam se,ne brinite se od ove godine cete imati titula kao i mi,a nesto poslije tekme u sarajevu nisi bio aktivan,valjda te stid bilo izaci na forum,nisi se ponio casno kao ovi ostali...a sto se tice ove posjete sigurno Roman Lisac naredio da se siroki sikanira i omalovazava,i namjerno pisali manji broj ljudi...

Ostalo je samo ime.....

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 02 maj 2009, 12:22

A zar je bitan tacan broj publike na tekmi ... :arrow:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 02 maj 2009, 13:38

bandit je napisao/la:A zar je bitan tacan broj publike na tekmi ... :arrow:
kako nije kad oni uvijek potenciraju da imaju najvise ljudi na utakmicama,i da su bili ekipa s najposjecenijom dvoranom,sto nije tacno i sami znaju da je to bosna bila u ove zadnje tri - cetiri godine..

Ostalo je samo ime.....

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 02 maj 2009, 18:39

neno#4 je napisao/la:
bandit je napisao/la:A zar je bitan tacan broj publike na tekmi ... :arrow:
kako nije kad oni uvijek potenciraju da imaju najvise ljudi na utakmicama,i da su bili ekipa s najposjecenijom dvoranom,sto nije tacno i sami znaju da je to bosna bila u ove zadnje tri - cetiri godine..
Bolan ko tebe više išta pita , pa svakom si loncu poklopac a siguran sam da nemaš 20 utakmica pogledanih uživo , tamo nešto licitiraš s podacima s interneta i glumiš nekog velikog poznavaoca košarke , ti i tvoja Bosna u 10 kola imate 3000-4000 ljudi ukupno i nemoj gluposti pričat , u ovih 10 kola vas šijemo za 3 puta . Isključi bolan internet ponekad tj prošetaj malo po gradu šta si zasjeo i svakom živome odgovaraš za bilo šta i ono što te se tiče i za ono što ne.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 02 maj 2009, 18:43

od tebe imam sigurno vise pogledanih sto uzivo.sto na tv - u.a sta ces znam da istina boli,tako ti je,sve si vidio imas podatke i procitaj fino,i nemoj vise da pricas da ste imali najbolju posjetu u nlb - u,kada to apsolutno nije tacno,a shh mlatnuli smo vas dva puta i nemoj da ista pricas,ja cu odgovarati kad mi bude volja za to,a ti to neces sprijeciti,isto kao sto i vi serete po bosninom forumu,istina malo manje kada ste dobili po nosu...

Ostalo je samo ime.....

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 02 maj 2009, 18:47

neno#4 je napisao/la:od tebe imam sigurno vise pogledanih sto uzivo.sto na tv - u.a sta ces znam da istina boli,tako ti je,sve si vidio imas podatke i procitaj fino,i nemoj vise da pricas da ste imali najbolju posjetu u nlb - u,kada to apsolutno nije tacno,a shh mlatnuli smo vas dva puta i nemoj da ista pricas,ja cu odgovarati kad mi bude volja za to,a ti to neces sprijeciti,isto kao sto i vi serete po bosninom forumu,istina malo manje kada ste dobili po nosu...
Zar ti misliš da ću ja s tobom vodit polemiku , disconected napravi ponekad već sam ti napisao .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 02 maj 2009, 19:36

Hajde DOSTA vas opcenito svih vise, i vas iz Širokog Brijega, a i vas iz Sarajeva i slicno.
Tema je HKK Široki, suvisno je vise raspravljati o posjeti po dvoranama, samom gradu, kad su Široki i Bosna vec davno dokazali da su ipak najbolje ekipe u ovoj drzavi, nekad ovi, nekad oni, i gotovo.
Neno, gore napisano je istina (sto se tice ponajvece posjete u NLB u par navrata), pa ti vjerovao ili ne, a eto uzmi cak tu svoju statistiku i te minimalne razlike, pa uzmi u obzir sredinu od 10 000 stanovnika, te jednu od 500 000, i samo si predstavi koliko je VELIKO to sto HKK Široki ima i koliko je uopce GLUPOST nesto na takvo sto reci ili prigovoriti. Zapitaj se malo, i dosta vise o tome, a i vi momci, kksiroki, ljutinar, i ostatak, ohladite malo, ima se jos puno za igrati.
...Život za Široki...

matetaraba
Kontakt:

Post Postao/la matetaraba » 02 maj 2009, 19:51

samo da kazem za kk bosnu istina je da su oni prije 3 god 2 sezone zaredom imali bolju posjetu svaka im cast,ali kosarka je sad u širokom glavni sport,nemojte pričat nema gledatelja a nije niko 2 god pogledo ut na pecari pa sad je protiv slobode bilo 1500,uzmi sve str pa pogledaj osim ove sport sport gdje uvijek manje napišu protiv igokee je bilo 2500-3000 a protiv bosne malo više,realno ako cemo ove god je bolja uširokom posjeta

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 02 maj 2009, 19:52

ŠB_Fidelis je napisao/la:Hajde DOSTA vas opcenito svih vise, i vas iz Širokog Brijega, a i vas iz Sarajeva i slicno.
Tema je HKK Široki, suvisno je vise raspravljati o posjeti po dvoranama, samom gradu, kad su Široki i Bosna vec davno dokazali da su ipak najbolje ekipe u ovoj drzavi, nekad ovi, nekad oni, i gotovo.
Neno, gore napisano je istina (sto se tice ponajvece posjete u NLB u par navrata), pa ti vjerovao ili ne, a eto uzmi cak tu svoju statistiku i te minimalne razlike, pa uzmi u obzir sredinu od 10 000 stanovnika, te jednu od 500 000, i samo si predstavi koliko je VELIKO to sto HKK Široki ima i koliko je uopce GLUPOST nesto na takvo sto reci ili prigovoriti. Zapitaj se malo, i dosta vise o tome, a i vi momci, kksiroki, ljutinar, i ostatak, ohladite malo, ima se jos puno za igrati.
:D
I feel devotion!!

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.