Vels-Portugal / Njemačka-Francuska (polufinalne utakmice)

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

DANTES
Kontakt:

Re: Vels-Portugal / Njemačka-Francuska (polufinalne utakmice)

Post Postao/la DANTES » 07 jul 2016, 23:46

Kawhi je napisao/la: Piše gov.nari pod zvjezdicama. To što ti u svemu vidiš svoju toplu braću je do tebe. :kafa:
torbicom me kawhi :lol:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 07 jul 2016, 23:46

Taman posla da ne priznas.

exorciiist
Kontakt:

Post Postao/la exorciiist » 07 jul 2016, 23:51

:D
Zadnja izmjena: exorciiist, dana/u 07 jul 2016, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 jul 2016, 23:51

leorey je napisao/la: Ronaldo je igracina, ja to uvijek priznam, sigurno jedan od najboljih golgetera u historiji, ali necemo pretjerivat. To nije isti igrac kao prije 2-3 sezone. Sto je i razumljivo.

Pogledaj njegovo finale protiv Atletica, evo :

https://twitter.com/MagicOfBarca/status ... 2255767552

Ovo se zove nesto najgore nekog igraca u finalu. NULA.
stvarno je bio kriminalan na toj utakmici, level ispod Avdije. Mada ni na ovom prvenstvu nije briljirao, mislim da vuce neku povredu koljena zadnjih nekoliko mjeseci. Ne znam sta bi drugo moglo biti. Fizicki nije mogao pasti jer uvijek trenira kao ludjak.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 07 jul 2016, 23:52

exorciiist je napisao/la:Kada se desilo da neki igrac u istoj sezoni osvoji i EP/SP, i pored toga Ligu Prvaka?
Vidim, Pepe i Rona imaju sanse
Kroos 2014-te, Mata 2012-te. Vjerujem da ima puno igraca

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 07 jul 2016, 23:53

leorey je napisao/la:
Peace je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:Zašto se Pogba gura među svjetsku elitu? Ja to fakat više ne kontam.
Zato sto kod svakog jeb.enog gola ima zasluga... kod drugog uzeo loptu, slomio kicmu siptaru i fobro ubacio... doduse neuer je failao ali opet barem 50% zasluga je pogbino... zatim sam mora drzati vezni red francuske jer ga trenerska amatercina gura na zadnjeg veznog iza "kreativnog" matuidia... cim ga je stavio lijevo na normalnu poziciju odmah je donio gol francuskoj... eto sto... bez njega ne mogu stvoriti sanse...
Nemoj se prosipat. Cuj bez njega ne mogu sanse stvorit. Pa imas na UEFA.com statistiku, ko je najvise stvorio sansi. Pogba sigurno nije. Fin je igrac, dobar sigurno, ali 200 mil ne vrijedi ni 3 Pogbe.
Jbn Albaniji nisu stvorili sansu dok nije usao u igru... kod skoro svakog gola je učestvovao i vecinom dao znacajan doprinos iako je limitiran pozicijom koju mu je descamp dao da igra... srce francuske.... veza za odbranom i napadom.... i zato ni nema neku statistiku golova i direktnih asistencija, ali ko poblize prati igru vidi da svaku akciju i sansu je pokrenuo on licno iako igra jbn zadnjeg veznog zbog morona na klupi, koji je nesto glumatao i protiv albanije pa dok nije ubacio crnu mambu u igru nije mogao stvoriti sanse protiv siptara...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

exorciiist
Kontakt:

Post Postao/la exorciiist » 07 jul 2016, 23:55

Mislim da je ovo zadnja godina u kojoj ce CR/Messi dobiti Zlatnu loptu..vrijeme je da dodju novi :D

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 07 jul 2016, 23:57

AntonChigurh je napisao/la:
Kajzer10 je napisao/la:
exorciiist je napisao/la:Kada se desilo da neki igrac u istoj sezoni osvoji i EP/SP, i pored toga Ligu Prvaka?
Iniesta i Xavi...

realno, treba je nekome dati osim Rone i Messija. Kad jedan ima bolju timsku/reprezentativnu sezonu, tad su njegovim fanovima bitni trofeji i kolektiv. Kad ima individualno, tad je bitna statistika jer je nagrada za najboljeg igrača a ne najbolji tim :mrgreen:
Kroos je bio u Bajernu tada,a ne Realu. Kedira :D
Nisu ni Xavi ni Iniesta u istoj godini uzeli oba naslova.
R. Karlos 2002 :)
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 07 jul 2016, 23:58

exorciiist je napisao/la:Mislim da je ovo zadnja godina u kojoj ce CR/Messi dobiti Zlatnu loptu..vrijeme je da dodju novi :D
Dobro. Ko moze zabiti jos 50-60 golova po sezoni ? Navedi jednog igraca. Suarez naravno, Neymar moguce isto. Ali koliko ce oni trajat ? A koliko ova dvojica traju. Ja mislim da kad i ne budu vise davali po 50-60 golova da ce u finalu za Zlatnu loptu biti cisto radi onoga sto su ostvarili u posljednjih 10 godina.

Ja se ne mogu sjetiti niti jednog drugog igraca da je trajao ovako i bio na vrhuncu jednu deceniju. Svi dodju i prodju. Ova dvojica nikad otici. A dosli Boga mi 2004/2006.
27.10.2020

PoetryinMotion
Kontakt:

Post Postao/la PoetryinMotion » 07 jul 2016, 23:58

Ronaldo ako osvoji euro postaje najbolji igrac svih vremena?

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 07 jul 2016, 23:59

exorciiist je napisao/la:Mislim da je ovo zadnja godina u kojoj ce CR/Messi dobiti Zlatnu loptu..vrijeme je da dodju novi :D
Pa budući da se još nije pojavio neki novi koji je Messiju do koljena NE, definitivno nije zadnja. Cristiano će tu uvijek biti zbog statistike i PR-a, kao i prošle sezone.

U svakom slučaju, pogrešno misliš.

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 07 jul 2016, 23:59

leorey je napisao/la:[

Ronaldo je igracina, ja to uvijek priznam, sigurno jedan od najboljih golgetera u historiji, ali necemo pretjerivat. To nije isti igrac kao prije 2-3 sezone. Sto je i razumljivo.

Zato ne masi penale ko neki. :tralala:
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

exorciiist
Kontakt:

Post Postao/la exorciiist » 08 jul 2016, 00:00

Al de shvati, vec je osam godina proslo kako Messiju i Ronaldu niko prismrdit ne moze...Jel uvijek kad jedan osvoji Zlatnu loptu, ovaj bude drugi

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 08 jul 2016, 00:00

AntonChigurh je napisao/la:
Kajzer10 je napisao/la:
Iniesta i Xavi...

realno, treba je nekome dati osim Rone i Messija. Kad jedan ima bolju timsku/reprezentativnu sezonu, tad su njegovim fanovima bitni trofeji i kolektiv. Kad ima individualno, tad je bitna statistika jer je nagrada za najboljeg igrača a ne najbolji tim :mrgreen:
Nisu nikad. Osvajali LP kad nije bilo EP i SP ako se ne varam.
A sto se zlatne lopte tice, trenutno prva tri bi bila Messi, Ronaldo i Suarez. S tim da bih ja Suareza stavio kao vodeceg trenutno buduci da se ni Messi a ni ROnaldo nisu pretjerano proslavili u reprezentaciji. Ostala dva bi bila Griezman i Bale.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 08 jul 2016, 00:02

Jeftha je napisao/la:
leorey je napisao/la:[

Ronaldo je igracina, ja to uvijek priznam, sigurno jedan od najboljih golgetera u historiji, ali necemo pretjerivat. To nije isti igrac kao prije 2-3 sezone. Sto je i razumljivo.

Zato ne masi penale ko neki. :tralala:
Naravno, logika navijaca Real Madrida :lol: Ovaj drugi bio najbolji citav turnir, skoro najvise golova i asistencija, bio sigurno najbolji i u finalu i promasio penal i sad najgori. A Ronaldo se nije vidio svu tekmu, bio uvjerljivo najgori igrac , ali je dao zadnji penal i skinuo dres i bio najbolji igrac u finalu :lol: :lol:
27.10.2020

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 08 jul 2016, 00:02

PoetryinMotion je napisao/la:Ronaldo ako osvoji euro postaje najbolji igrac svih vremena?
Ni u top5

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 08 jul 2016, 00:03

Rajaz je napisao/la:
Pa budući da se još nije pojavio neki novi koji je Messiju do koljena NE, definitivno nije zadnja. Cristiano će tu uvijek biti zbog statistike i PR-a, kao i prošle sezone.

U svakom slučaju, pogrešno misliš.
Daj majke ti prestani idiotariju za idiotarijom pisat, nisam u životu vidio da je neko opterećen Cristianom ko ti. Dan te j.e.b.o čovjek dadne 60 golova i ima 15 asistencija il kolko već u sezoni i ušo u izbor zbog PRa. Za šta je Lionel dobio zlatnu loptu 2010. il 2012. nego za bolesnu sezonu statistički ? Prosto ne mogu da vjerujem kakve debilnosti pišeš, iskreno sam zabrinut za tvoje zdravlje ako CR osvoji Euro u nedjelju.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 08 jul 2016, 00:03

PoetryinMotion je napisao/la:Ribery prvi sneijder drugi
Prošle bi švabe, samo da ih je Jupp vodio jbg.

Inače ako Ronaldo uzme finale ja mu halalim dvije zlatne lopte, znači i za narednu sezonu. Samo, da je ovako igrao tokom kompletne karijere, danas bi kuratz imao ijedan Balon d'Or
Don't hate what you don't understand.

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 08 jul 2016, 00:03

calcio je napisao/la:
stvarno je bio kriminalan na toj utakmici, level ispod Avdije. Mada ni na ovom prvenstvu nije briljirao, mislim da vuce neku povredu koljena zadnjih nekoliko mjeseci. Ne znam sta bi drugo moglo biti. Fizicki nije mogao pasti jer uvijek trenira kao ludjak.
Ima problem sa koljenom jos od 2014.
A od kako ga je Irina ostavila, on vise nije isti igrac. Svi znamo kako je izdominirao prvi dio sezone 2014/15. Velikog udjela ima i ovaj problem sa koljenom jer svi znaju da koljena trpe najveca opterecenja pri naglim promjenama smjera kretanja. Zato i vise nije dominantan po krilu.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 08 jul 2016, 00:04

Moze li se negdje napraviti tema Messi vs Ronaldo vs ____ i tamo da se presele sve rasprave na ovu temu jer nema teme a da nije zagadjena ovim?

Odgovori

Natrag na “UEFA Euro 2016”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.