torbicom me kawhiKawhi je napisao/la: Piše gov.nari pod zvjezdicama. To što ti u svemu vidiš svoju toplu braću je do tebe.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
torbicom me kawhiKawhi je napisao/la: Piše gov.nari pod zvjezdicama. To što ti u svemu vidiš svoju toplu braću je do tebe.
stvarno je bio kriminalan na toj utakmici, level ispod Avdije. Mada ni na ovom prvenstvu nije briljirao, mislim da vuce neku povredu koljena zadnjih nekoliko mjeseci. Ne znam sta bi drugo moglo biti. Fizicki nije mogao pasti jer uvijek trenira kao ludjak.leorey je napisao/la: Ronaldo je igracina, ja to uvijek priznam, sigurno jedan od najboljih golgetera u historiji, ali necemo pretjerivat. To nije isti igrac kao prije 2-3 sezone. Sto je i razumljivo.
Pogledaj njegovo finale protiv Atletica, evo :
https://twitter.com/MagicOfBarca/status ... 2255767552
Ovo se zove nesto najgore nekog igraca u finalu. NULA.
Kroos 2014-te, Mata 2012-te. Vjerujem da ima puno igracaexorciiist je napisao/la:Kada se desilo da neki igrac u istoj sezoni osvoji i EP/SP, i pored toga Ligu Prvaka?
Vidim, Pepe i Rona imaju sanse
Jbn Albaniji nisu stvorili sansu dok nije usao u igru... kod skoro svakog gola je učestvovao i vecinom dao znacajan doprinos iako je limitiran pozicijom koju mu je descamp dao da igra... srce francuske.... veza za odbranom i napadom.... i zato ni nema neku statistiku golova i direktnih asistencija, ali ko poblize prati igru vidi da svaku akciju i sansu je pokrenuo on licno iako igra jbn zadnjeg veznog zbog morona na klupi, koji je nesto glumatao i protiv albanije pa dok nije ubacio crnu mambu u igru nije mogao stvoriti sanse protiv siptara...leorey je napisao/la:Nemoj se prosipat. Cuj bez njega ne mogu sanse stvorit. Pa imas na UEFA.com statistiku, ko je najvise stvorio sansi. Pogba sigurno nije. Fin je igrac, dobar sigurno, ali 200 mil ne vrijedi ni 3 Pogbe.Peace je napisao/la:Zato sto kod svakog jeb.enog gola ima zasluga... kod drugog uzeo loptu, slomio kicmu siptaru i fobro ubacio... doduse neuer je failao ali opet barem 50% zasluga je pogbino... zatim sam mora drzati vezni red francuske jer ga trenerska amatercina gura na zadnjeg veznog iza "kreativnog" matuidia... cim ga je stavio lijevo na normalnu poziciju odmah je donio gol francuskoj... eto sto... bez njega ne mogu stvoriti sanse...topnik1 je napisao/la:Zašto se Pogba gura među svjetsku elitu? Ja to fakat više ne kontam.
Kroos je bio u Bajernu tada,a ne Realu. KediraAntonChigurh je napisao/la:Iniesta i Xavi...Kajzer10 je napisao/la:Kroos 2014-te, Mata 2012-te. Vjerujem da ima puno igracaexorciiist je napisao/la:Kada se desilo da neki igrac u istoj sezoni osvoji i EP/SP, i pored toga Ligu Prvaka?
realno, treba je nekome dati osim Rone i Messija. Kad jedan ima bolju timsku/reprezentativnu sezonu, tad su njegovim fanovima bitni trofeji i kolektiv. Kad ima individualno, tad je bitna statistika jer je nagrada za najboljeg igrača a ne najbolji tim
Dobro. Ko moze zabiti jos 50-60 golova po sezoni ? Navedi jednog igraca. Suarez naravno, Neymar moguce isto. Ali koliko ce oni trajat ? A koliko ova dvojica traju. Ja mislim da kad i ne budu vise davali po 50-60 golova da ce u finalu za Zlatnu loptu biti cisto radi onoga sto su ostvarili u posljednjih 10 godina.exorciiist je napisao/la:Mislim da je ovo zadnja godina u kojoj ce CR/Messi dobiti Zlatnu loptu..vrijeme je da dodju novi
Pa budući da se još nije pojavio neki novi koji je Messiju do koljena NE, definitivno nije zadnja. Cristiano će tu uvijek biti zbog statistike i PR-a, kao i prošle sezone.exorciiist je napisao/la:Mislim da je ovo zadnja godina u kojoj ce CR/Messi dobiti Zlatnu loptu..vrijeme je da dodju novi
Zato ne masi penale ko neki.leorey je napisao/la:[
Ronaldo je igracina, ja to uvijek priznam, sigurno jedan od najboljih golgetera u historiji, ali necemo pretjerivat. To nije isti igrac kao prije 2-3 sezone. Sto je i razumljivo.
Nisu nikad. Osvajali LP kad nije bilo EP i SP ako se ne varam.AntonChigurh je napisao/la:Iniesta i Xavi...Kajzer10 je napisao/la:Kroos 2014-te, Mata 2012-te. Vjerujem da ima puno igracaexorciiist je napisao/la:Kada se desilo da neki igrac u istoj sezoni osvoji i EP/SP, i pored toga Ligu Prvaka?
realno, treba je nekome dati osim Rone i Messija. Kad jedan ima bolju timsku/reprezentativnu sezonu, tad su njegovim fanovima bitni trofeji i kolektiv. Kad ima individualno, tad je bitna statistika jer je nagrada za najboljeg igrača a ne najbolji tim
Naravno, logika navijaca Real MadridaJeftha je napisao/la:Zato ne masi penale ko neki.leorey je napisao/la:[
Ronaldo je igracina, ja to uvijek priznam, sigurno jedan od najboljih golgetera u historiji, ali necemo pretjerivat. To nije isti igrac kao prije 2-3 sezone. Sto je i razumljivo.
Ni u top5PoetryinMotion je napisao/la:Ronaldo ako osvoji euro postaje najbolji igrac svih vremena?
Daj majke ti prestani idiotariju za idiotarijom pisat, nisam u životu vidio da je neko opterećen Cristianom ko ti. Dan te j.e.b.o čovjek dadne 60 golova i ima 15 asistencija il kolko već u sezoni i ušo u izbor zbog PRa. Za šta je Lionel dobio zlatnu loptu 2010. il 2012. nego za bolesnu sezonu statistički ? Prosto ne mogu da vjerujem kakve debilnosti pišeš, iskreno sam zabrinut za tvoje zdravlje ako CR osvoji Euro u nedjelju.Rajaz je napisao/la:Pa budući da se još nije pojavio neki novi koji je Messiju do koljena NE, definitivno nije zadnja. Cristiano će tu uvijek biti zbog statistike i PR-a, kao i prošle sezone.exorciiist je napisao/la:Mislim da je ovo zadnja godina u kojoj ce CR/Messi dobiti Zlatnu loptu..vrijeme je da dodju novi
U svakom slučaju, pogrešno misliš.
Prošle bi švabe, samo da ih je Jupp vodio jbg.PoetryinMotion je napisao/la:Ribery prvi sneijder drugi
Ima problem sa koljenom jos od 2014.calcio je napisao/la:
stvarno je bio kriminalan na toj utakmici, level ispod Avdije. Mada ni na ovom prvenstvu nije briljirao, mislim da vuce neku povredu koljena zadnjih nekoliko mjeseci. Ne znam sta bi drugo moglo biti. Fizicki nije mogao pasti jer uvijek trenira kao ludjak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.