Koja jos reprezentacija ima 4-5 WC igraca? Igracki su medju samim vrhom na svijetu, naravno da ce se reci da ih Wilmots sputava. Mada mislim da nije bas ovu ekipu Belgije lagano uigrati, dosta zvijezda, malo radilica a ima pritisak javnosti da sve te zvijezde igraju u prvih 11. Kako god pokazao je nikakv plan i napredak od kako je sjeo na klupu reprezentacije. Nije dovoljno samo izvesti najboljih 11 i poredati ih po pozicijama, to i ja mogu.calcio je napisao/la: Dobro ali ide pomalo na zivce ova prica da ih Wilmots sputava, samo da im je bolji trener osvojili bi sve zivo. Kako da ne...
Evo pogledaj ekipu koju je veceras postavio, ubacio sve najbolje, svi na svojim standardnim pozicijama... Ne znam na koji nacin ih je Wilmots veceras sputao?
1/4 finale-sve tekme
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: 1/4 finale-sve tekme
Nad tobom sunce najljepše sja
- Donnie Darko
- Kontakt:
I dalje mislite da Portugal ne osvaja?Donnie Darko je napisao/la:1:0 Wales.

Da.Donnie Darko je napisao/la:I dalje mislite da Portugal ne osvaja?Donnie Darko je napisao/la:1:0 Wales.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
JohnCleese je napisao/la:Ma ne mozete imati neku Bog zna igru ili postici zeljenu taktiku ako ekipa nije na onoj razini zalaganja i borbe koja bi to zadovoljila.
Primjer Italije i Contea. Svi vidimo taktiku, kako se Italija besprijekorno brani, pokriva prostor,... a ne vide svi koliko momci snage, borbe i truda uloze da bi se postigao uspjeh.
Borba je osnovni preduslov za uspjeh osim ako nisi za 3 koplja iznad protivnika, a u ovakvim fazama ozbiljnih takmicenja takvih parova nema

Npr. kako da se englezi bore i ginu na terenu, kada vide ovakvog lidera
Lik bi u spartancima ubio želju za borbom, kad bi ga vidjeli ovakvog

Izvoli i citiraj gdje sam ovo napisao. Hoću reći da smo objektivno po kvaliteti trebali biti na ovom prvenstvu bez problema ali pi.čkasta igra naših i požrtvovana igra irskih drvosječa i bolji selektor uradili su svoje. Ne pristajem na pizdarije kako smo **** od reprezentacije kojoj se posrećilo pa jednom otišla u Brazil, jer bilo je ovakvih komentara koliko hoćeš.BigBigBang je napisao/la:Izvaditi na poluvremenu jednog Carasca, a ubaciti Felainija moze samo veliki klaun. Belgijski savez je prejaku generaciju dao klaunu u ruke ovo imj e bila savrsena prilika da naprave nesto veliko jer finale je bilo veoma realno...Ne umanjujem uspjeh Walesa ali Belgijanci su sebe sami izbacili puno prije nego je prvenstvo pocelo, Wilmots je teska neznalica u ublehas.
A najjaci su ovi padobranci kada iz dva neka rezultata iz kvalifikacija zakljuce kako je i BiH mogla do polufinala ko Wales![]()
To ono ubleharenje i varanje samog sebe kad pobjedise Svicarsku pa mudro zakljucise dokazali smo da nam je mjesto na Euru, a kad treba muda pokazati u takmicarskom mecu Irski velemajstori ih razvalise u dva meca ko beba zvecku.
Što se tiče Belgije, ovo je najvjerovatnije kraj Wilmotsa što za nas nije dobro. Gora budala od ove ne može doći na čelo njihove repke a u sposobnim rukama ovi će nas pregazit.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- JackTheStripper
- Kontakt:
Neka su ispali belgijanci, majku im kolonizatorsku yebem!
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
-
- Kontakt:
Mislis subjektivno po kvaliteti smo trebali biti? BiH je imala sansu i nije je iskorsitila dakle nisu zasluzili biti na evropskom, ima tu nesto do selektora a i nesto zbog ne tako dobrog igrackog kadra kojima BiH raspolaze. Pa puno smo blize tome da nam se posrecilo da smo otisli u Brazil, jer se dosta stvari poklopilo, nasa reprezentacija nije opravdala to ucesce u Brazilu jer su ispali poslije dvije utakmice a naredni ciklus za Euro se jos i obrukali ne plasiravsi se na turnir na koji se plasiralo vise od pola evrope.JonSnow je napisao/la:Izvoli i citiraj gdje sam ovo napisao. Hoću reći da smo objektivno po kvaliteti trebali biti na ovom prvenstvu bez problema ali pi.čkasta igra naših i požrtvovana igra irskih drvosječa i bolji selektor uradili su svoje. Ne pristajem na pizdarije kako smo **** od reprezentacije kojoj se posrećilo pa jednom otišla u Brazil, jer bilo je ovakvih komentara koliko hoćeš.BigBigBang je napisao/la:Izvaditi na poluvremenu jednog Carasca, a ubaciti Felainija moze samo veliki klaun. Belgijski savez je prejaku generaciju dao klaunu u ruke ovo imj e bila savrsena prilika da naprave nesto veliko jer finale je bilo veoma realno...Ne umanjujem uspjeh Walesa ali Belgijanci su sebe sami izbacili puno prije nego je prvenstvo pocelo, Wilmots je teska neznalica u ublehas.
A najjaci su ovi padobranci kada iz dva neka rezultata iz kvalifikacija zakljuce kako je i BiH mogla do polufinala ko Wales![]()
To ono ubleharenje i varanje samog sebe kad pobjedise Svicarsku pa mudro zakljucise dokazali smo da nam je mjesto na Euru, a kad treba muda pokazati u takmicarskom mecu Irski velemajstori ih razvalise u dva meca ko beba zvecku.
Što se tiče Belgije, ovo je najvjerovatnije kraj Wilmotsa što za nas nije dobro. Gora budala od ove ne može doći na čelo njihove repke a u sposobnim rukama ovi će nas pregazit.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Wales je postigao najvise golova na euru, 10. Francuzi i Svabe primjerice po 6 (uz utakmicu manje). 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Mogu ovako dok na Svabe ne udareDonnie Darko je napisao/la:I dalje mislite da Portugal ne osvaja?Donnie Darko je napisao/la:1:0 Wales.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Čestitke Aaronu, ali, brate, jest ovaj Wilmots moron. Carrasco je igrač koji u finalu Lige prvaka pravi razliku, daje širinu napadu, a on njega mijenja dizelašem Fellainijem. Pa yebem ti mater u pi.čku.
Wilmots je kao igrač bio najbolji igrač Belgije u drugoj polovini devedesetih i početkom 21.vijeka, ali tad su igrali najružniji mogući fudbal, fudbal bez imalo šarma. Nije ni čudo da ne zna šta uraditi sa ekipom u kojoj ima Hazarda, De Bruynea, Carrasca i ostale.
Wilmots je kao igrač bio najbolji igrač Belgije u drugoj polovini devedesetih i početkom 21.vijeka, ali tad su igrali najružniji mogući fudbal, fudbal bez imalo šarma. Nije ni čudo da ne zna šta uraditi sa ekipom u kojoj ima Hazarda, De Bruynea, Carrasca i ostale.
- branimir85
- Kontakt:
ništa sad ide referendum Welsexit 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Ovo se može podnijet još jednom vidjeti:
akisarajevo92 je napisao/la:![]()
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- Juventinisimo
- Kontakt:
Neka ljudi, neka nam se odmore nasi mezimci..."gujica" utrnula od klupe..
Jednog dana kada shvatimo da je lopta OKRUGLA... i da svako svakoga moze pobijediti... uz OBAVEZNU disciplinu, puno trcanja, zalaganja, markiranja,..jednog dana kada shvatimo da TIM pobjedjuje..tada cemo i biti na prvenstvu, pa cak i napraviti rezultat..
Do tada mahanje od Welsana, Islandjana i ostalih...
Kakvu generaciju imamo, zalosno je sto su nam igraci na "odmoru"...puuuuu
Jednog dana kada shvatimo da je lopta OKRUGLA... i da svako svakoga moze pobijediti... uz OBAVEZNU disciplinu, puno trcanja, zalaganja, markiranja,..jednog dana kada shvatimo da TIM pobjedjuje..tada cemo i biti na prvenstvu, pa cak i napraviti rezultat..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- Juventinisimo
- Kontakt:
Moze vala svaki dan...lik ih trojicu posla po cevape, luk i kajmak...nije Dzeko, Dzeko ima klub, ovaj na cekanjuMakanaky je napisao/la:Ovo se može podnijet još jednom vidjeti:
akisarajevo92 je napisao/la:![]()

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Engleski mediji dosli na svoje 

Sreća pa će sutra Švabe kući pa Portugal neće imati prilike da se susreće sa njima. FeelsGoodMansoccerfan je napisao/la:Mogu ovako dok na Svabe ne udare![]()
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Bolje je pitanje na koji način će Njemačka pobijediti Italiju večerasiNFY je napisao/la:Na koji nacin da Portugal pobjedi Njemacku u finalu ? lupate

Italija ide dalje, polufinale Italija-Francuska, repriza finala SP 2006, Italijani prolaze na penale i u finalu razbijaju Portugalce
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
BoixosNois1899 je napisao/la:Bolje je pitanje na koji način će Njemačka pobijediti Italiju večerasiNFY je napisao/la:Na koji nacin da Portugal pobjedi Njemacku u finalu ? lupate![]()
Italija ide dalje, polufinale Italija-Francuska, repriza finala SP 2006, Italijani prolaze na penale i u finalu razbijaju Portugalce
Ma Njemacka osvaja ali eto citiraj me poslije

Belgija me svakako nije impresionirala ovaj EURO, ali nisam vjerovao da ce ih izbaciti Wels, moram priznat da sam iznenadjen. Vi vec Portugal vidite u finalu, a sigurno im nece biti lako sa Welsom , koji je izbacio bolju ekipu nego sto je Portugal.
Wels u polufinalu nece srljati sigurno kao ostali protivnici protiv Portugala, nije srljao niti veceras. Ali bilo ko da prodje od Portugal/Wels u finale, mislim da definitivno osvaja neko iz para Njemacka/Italija. Francusku bas i ne vidim na tronu.
Portugal je bas imao srece do sada, ali protiv Svaba ne pali ni sreca. Samo ako izbace Italiju. Mislim da ce bas stradati u finalu Portugal ako bude igrao protiv Njemacke. Mogla bi ih sreca napustiti sad kad je napotrebnije. Jer ne moze na guzove sigurno do kraja.
Wels u polufinalu nece srljati sigurno kao ostali protivnici protiv Portugala, nije srljao niti veceras. Ali bilo ko da prodje od Portugal/Wels u finale, mislim da definitivno osvaja neko iz para Njemacka/Italija. Francusku bas i ne vidim na tronu.
Portugal je bas imao srece do sada, ali protiv Svaba ne pali ni sreca. Samo ako izbace Italiju. Mislim da ce bas stradati u finalu Portugal ako bude igrao protiv Njemacke. Mogla bi ih sreca napustiti sad kad je napotrebnije. Jer ne moze na guzove sigurno do kraja.
27.10.2020
To je to. Upravo tako. I kakvu generaciju ? Jest sigurno nasa najbolja generacija do sada, ali stvar je u tome sto smo mi svi umislili da su to sve klase jer kao igraju u Europskim klubovima. Ma od tih svih igraca (gdje smo jos s klupom najtanji) jedino vrhunski igraci su Dzeko, Pjanic i Besic. I to i oni kad su u formi. Kad nisu i kad ne igraju u klubovima , to su igraci manje na terenu.Juventinisimo je napisao/la:Neka ljudi, neka nam se odmore nasi mezimci..."gujica" utrnula od klupe..
Kad smo izvukli Irsku svi smo mislili rutinski prolazimo , kao imamo bolje igrace. Jasta, imamo. Sto ne prodjosmo onda kad imamo. Mi smo realno rang jedne Austrije i Svicarske po igracima, mozda i losiji jer oni redovno igraju na velikim takmicenjima. Nista vise, nista manje.
Nista ne znaci sto je 1/4 finalu bio par iz nase kvalifikacione grupe. Jer mi se nismo imali snage ni plasirat. I nemojte mi Susica spominjati. Jeste krampa, ali kad smo trebali povuci u barazu gdje nista veze sa Sajom nije bilo, mi smo flopirali. Razlog su naravno samo igraci koji su prehodali obe tekme baraza.
I da smo otisli na prvenstvo, uvjeren sam da bi mi flopirali kad je najpotrebnije i da ne bi ni grupe prosli iako je bilo teze ispast nego proc. Jednostavno takav nam je mentalitet.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.