E, ali ovdje ima i 15 % dodane vrijednosti.Virtu4l je napisao/la:Odbili su oni 400.000 € za Duljevića,dubrovnik je napisao/la:Jedno 400 000 Eura u 2 rate i 15 posto od sljedeceg transfera.
Haris Duljevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Duljevic
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Uskratise decku zelju iz djetinjstva 
I to u jednoj rati, nismo mi ciganija ko sirocici sa mora.Virtu4l je napisao/la:Odbili su oni 400.000 € za Duljevića,dubrovnik je napisao/la:Jedno 400 000 Eura u 2 rate i 15 posto od sljedeceg transfera.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Pa ti si totalno netolerantan i politicki nekorektan.bhsport je napisao/la:I to u jednoj rati, nismo mi ciganija ko sirocici sa mora.Virtu4l je napisao/la:Odbili su oni 400.000 € za Duljevića,dubrovnik je napisao/la:Jedno 400 000 Eura u 2 rate i 15 posto od sljedeceg transfera.
Hebi ga Hajduk je sirotinjski klub i to je uvijek bio.
To je jedna od stvari uz postenje koje mu je priznao i veliki Charles De Gaulle. Ali premlad si ti da bi to znao.
Na zalost u novije vrijeme sve se pomalo mijenja pa i to.
Na kraju, nije sramota biti siromasan ali jest sramota biti ovako umisljen. Je li ono ti nazivas i Hajduk raspali?
Pogledaj tribine Poljuda sinoc i priznaj da i nisu bas raspalo izgledale. Ljubav navijaca i kluba su najvece bogatstvo. A ne milioni i nadmenost. Hebo to ako to niko ne voli.
I jos jednom da se vratim na onog De Gaulla, mnogi bi Evropski giganti dali pola svoje povijesti za Povelju koji je taj velikan Hajduku dao za njegovo postenje i to u povjesnom momentu kada je bilo tesko posten biti.
I siromasan.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ibrahimovic da je bio u Dansku, igrao bi sad za Randersdubrovnik je napisao/la: Ma kakvi crni Danci, da je rukomet pa necu reci.
Ne znam koji je ono trener rekao da bi Ibrahimovic propao da je poceo u Danskoj jer se u njih igra sablona a imaginacija se unistava vec u djecackom uzrastu.
Bjezi Duljevicu spasavaj se dok mozes!!!!
![]()
![]()
![]()
Ne znam slaze li se gorepotpisani sa ovim.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Nerminovic je napisao/la:Ibrahimovic da je bio u Dansku, igrao bi sad za Randersdubrovnik je napisao/la: Ma kakvi crni Danci, da je rukomet pa necu reci.
Ne znam koji je ono trener rekao da bi Ibrahimovic propao da je poceo u Danskoj jer se u njih igra sablona a imaginacija se unistava vec u djecackom uzrastu.
Bjezi Duljevicu spasavaj se dok mozes!!!!
![]()
![]()
![]()
Ne znam slaze li se gorepotpisani sa ovim.
svakako je Dulja za Zlatana druga klasa, mogao bi on komotno za Kopenhagen i za Dansku, dodji dok ti nije kasno Harise
Mozda je nekom Tino Sušić trn u oku ali je više zaslužio poziv za Estoniju nego Duljević a ako je već morao biti pozvan neko iz Premijer Lige to je trebao biti Ordagić ili KOljic
Sretno Dulja 
Volim ovog momka, ali nije ni po cemu zasluzio poziv. Jos jedan dokaz da se favoritzuju igraci iz sarajevskih klubova, smijesno moj Meša valja prodati Harisa pa ga zoves
Opstanak moramo izboriti
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Jestel vi glupi il se pravite glupi, il jednostavno mrzite Duljevica iz nekog vama znanog razloga, pa ne mozete da shvatite ili ne zelite da shvatite, zasto za Duljevica ce uvjek biti mjesta u narednim mecevima iz nekoliko prostih razloga
1.Odlicno se pokazao u ovih 4-5 prijateljskih utakmica za repezentaciju i ako trazite neki neoboriv argument onda jos jednom pogledajte prethodne utakmice repezentacije
2.Mi osim Lulica na poziciji lijevog krila NEMAMO ponavljam NEMAMO boljeg igraca, jos jednom ponavljam NE MA MO ! Shvatite vise
3. Duljevic moze igrati i na poziciji desnog krila gdje Visca NEMA rezerve, jedino skauta Hajrovica.
4. Momak je perspektivan, mlad, ako ne najbolji onda medju 3 najbolja igraca lige, i kako ne mozete shvatit neke proste cinjenice i govoriti sto nije pozvao špica ( Koljica ), zadnjeg veznog/veznog ( Ordagica ) ili veznog ( Kozulja ) umjesto jedinog KRILA iole normalnog s kojim raspolazemo.
Citam postove vec duze vrijeme i vise mi se smucilo koliko mozete biti debili i neznalice da je to cudo nevidjeno, ako ste navijaci Zelje mogu razumiti trolanje, al u suprotnom, potrazite pomoc...
1.Odlicno se pokazao u ovih 4-5 prijateljskih utakmica za repezentaciju i ako trazite neki neoboriv argument onda jos jednom pogledajte prethodne utakmice repezentacije
2.Mi osim Lulica na poziciji lijevog krila NEMAMO ponavljam NEMAMO boljeg igraca, jos jednom ponavljam NE MA MO ! Shvatite vise
3. Duljevic moze igrati i na poziciji desnog krila gdje Visca NEMA rezerve, jedino skauta Hajrovica.
4. Momak je perspektivan, mlad, ako ne najbolji onda medju 3 najbolja igraca lige, i kako ne mozete shvatit neke proste cinjenice i govoriti sto nije pozvao špica ( Koljica ), zadnjeg veznog/veznog ( Ordagica ) ili veznog ( Kozulja ) umjesto jedinog KRILA iole normalnog s kojim raspolazemo.
Citam postove vec duze vrijeme i vise mi se smucilo koliko mozete biti debili i neznalice da je to cudo nevidjeno, ako ste navijaci Zelje mogu razumiti trolanje, al u suprotnom, potrazite pomoc...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
DevilsAdvocate je napisao/la:Jestel vi glupi il se pravite glupi, il jednostavno mrzite Duljevica iz nekog vama znanog razloga, pa ne mozete da shvatite ili ne zelite da shvatite, zasto za Duljevica ce uvjek biti mjesta u narednim mecevima iz nekoliko prostih razloga
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- Suljo20002
- Kontakt:
Ljudino ja sam vazda bio protiv njega u repki iz 2.razlog :DevilsAdvocate je napisao/la:Jestel vi glupi il se pravite glupi, il jednostavno mrzite Duljevica iz nekog vama znanog razloga, pa ne mozete da shvatite ili ne zelite da shvatite, zasto za Duljevica ce uvjek biti mjesta u narednim mecevima iz nekoliko prostih razloga
1.Momak mora smrstat
2.Momak nije najbolje krilo ove nase Saban lige
Kad napravi transfer negdje i bude makar solidan ja cu bit onaj koji ce ovdje nnjega dizati u nebesa,do tada
- provokatorII
- Kontakt:
Duljevic je ogroman potencijal, samo ga treba sto prije maknuti iz ove nase raspale lige. Motivacija je jedan od najvaznijih faktora za razvoj igraca, a u Duljevicevom slucaju se to najbolje pokazalo u utakmicama protiv Danske i Japana. Decko prosto vapi za vecim izazovima, i grijeh je ne pustiti ga da ide, pa makar u Bugarsku ili Madjarsku. Tamo bar ne bi nazadovao. Ako ostane jos godinu kod nas, nigdje ga kasnije nece biti.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ostade Dulja da igra na zasadima krompira... Koliko jos ima ugovora sa Sarajevom?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Godinu dana. Sad bi mogao upasti u probleme ako ne produzi jbg.SlevinKelevra je napisao/la:Ostade Dulja da igra na zasadima krompira... Koliko jos ima ugovora sa Sarajevom?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Incognito87
- Kontakt:
Buraz Duljević ima 23. godine o kakvom potencijalu ti pričašprovokatorII je napisao/la:Duljevic je ogroman potencijal, samo ga treba sto prije maknuti iz ove nase raspale lige. Motivacija je jedan od najvaznijih faktora za razvoj igraca, a u Duljevicevom slucaju se to najbolje pokazalo u utakmicama protiv Danske i Japana. Decko prosto vapi za vecim izazovima, i grijeh je ne pustiti ga da ide, pa makar u Bugarsku ili Madjarsku. Tamo bar ne bi nazadovao. Ako ostane jos godinu kod nas, nigdje ga kasnije nece biti.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
da li je tebi mnogo 23 godine bez povreda još 10 igre ali ne u našoj ligi jer se ovdje opasni startovi slabo sankcionišuIncognito87 je napisao/la:Buraz Duljević ima 23. godine o kakvom potencijalu ti pričašprovokatorII je napisao/la:Duljevic je ogroman potencijal, samo ga treba sto prije maknuti iz ove nase raspale lige. Motivacija je jedan od najvaznijih faktora za razvoj igraca, a u Duljevicevom slucaju se to najbolje pokazalo u utakmicama protiv Danske i Japana. Decko prosto vapi za vecim izazovima, i grijeh je ne pustiti ga da ide, pa makar u Bugarsku ili Madjarsku. Tamo bar ne bi nazadovao. Ako ostane jos godinu kod nas, nigdje ga kasnije nece biti.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ovo je bio savrsen trenutak da ode, i za njega i za klub. Ima li kakvih informacija je li neko bio konkretno zainteresiran, van ovim medijskih spekulacija? I gdje je zapelo?Sabinho je napisao/la:Godinu dana. Sad bi mogao upasti u probleme ako ne produzi jbg.SlevinKelevra je napisao/la:Ostade Dulja da igra na zasadima krompira... Koliko jos ima ugovora sa Sarajevom?
- JohnCleese
- Kontakt:
On ako u Sarajevu ostane do ljeta 2017 samo ce se dodatno udebljat
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.