BH Roma - Uživo komentarisanje utakmica 

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Gefufna
Kontakt:

Re: BH Roma - Uživo komentarisanje utakmica 

Post Postao/la Gefufna » 14 feb 2016, 01:01

Ako bas cjepidlacis, trenutno sa povredama moze Manolas umjesto golobradog Ruganija, ali umjesto nekog iz trojca Chi-Bon-Bar, nema sanse.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 14 feb 2016, 01:08

Ma jok, al odkud znam dokle arogancija ide. Za moje (ne)poznavanje ove igre Manolas je visok, snažan stoper, gotovo neprelazan, nesreća mu je što su mu saigrači koji su također zaduženi za defanzivu obične karine, što se Roma godinama očajno brani. Barzagli je doktor i nije mu Manolas ni blizu. Bonucci, Chiellini mi i nisu nešto bolji od njega. Ne mislimo isto, šta da se radi, ne izazivajte da vam moram opet reply xd, išao bih spavat, noć :zzz:
embrace the chaos

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 14 feb 2016, 01:17

Jest, ali nema dobru dugu loptu ko Bo niti viska krvi ko Chi. :mrgreen:

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 14 feb 2016, 01:30

Gefufna je napisao/la:
chily-rz je napisao/la: Ce da vidimo taj Juve kontra Baje pa da sudimo.
Poredis moj post sa tekmom protiv Bayerna. Ako kazem da ce Bayern pojesti Juve i poigrat se sa njima, je li to moj post iznad cini ozbiljnijim?
Ne poredim,nego ne znam odakle tolika arogantnost u tvojim konstatacijama,Juve nije ni približno dominatan u Italiji koliko ti želiš prikazati,pogotovo nakon odlaska Pirla,Vidala i Teveza,.Fali tu kreativnosti u vezi,fali tu konkrentnija igra prema naprijed,.

Roma koju si u dobroj mjeri srozao s tim postom je dala gol više u odnosu na Juve u dosadašnjem djelu sezone,Jel ti to nešto govori ? Igraju osminu finala lige prvaka,.Hebemu kevu mora da vrijede nešto isto kao što je i ovaj Napoli pokazao veceras da je jedna sasvim kvalitetna ekipa koja može ravnopravno da igra s Juventusom,.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 14 feb 2016, 01:50

Nismo se razumjeli. Ne osporavam ja kvalitet Rome niti dizem Juve u nebesa. Vidim pisete nesto za Pjanica oko relacije Roma-Juve. I na to dodajem da ni jedan igrac Rome nema mjesto u Juventusovih prvih 11 i pri tome ostajem. Vise od pola zbog toga sto stvarno nemaju taj kvalitet, dobar dio kvalitetnih se ne uklapa u formaciju, dio se uklapa ali ne moze ponuditi timu ono sto trenutni igrac Juventusa moze. Samo citaj kako pise, a ne izmedju redova da trazis neki arogantni stav.

Hajmo ovako - ko od igraca Juventusa ima mjesto u Rominih prvih 11?

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 14 feb 2016, 02:02

Iako sam i sam u Pjaniću vidio eventualnog nasljednika Pirla, mislim da on nikada neće biti igrač za jedan top klub. Jednostavno, nema ga u velikim utakmicama, rijetko preuzima odgovornost, nije to to. Njemu je Roma vrh karijere, bar kao klub u kojem će ostaviti neki trag.

Od igrača Rome, Nainggolan je vjerovatno jedini kojeg bih uzeo i koji bi imao mjesto u Juventusu ili bar bi bio tu negdje blizu prvog tima.

Strootman je obećavao puno, ali nažalost povrede su ga uništile. Pravi igrač...
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 14 feb 2016, 02:05

Zadnja linija jbg,Romu je ista koštala bruku golova a s njima i bodova s kojima bi bili tu rame uz rame s Juventusom i Napolijem,.Mislim da je tu osnovna razlika u kvaliteti ova dva tima,.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 14 feb 2016, 07:53

Upravo o tome sam i pisao... Juve trenutno nema interesa u Romi (kad je kupovao Vucinu itekako je imao jer je trazena secunda punta a koja je u tom trenutku bila fin realna a da bude unapredjenje)... jedini igrac koji bi imao mjesta je Raja N. i to kad se igra sa 4 u vezi... ono kako se igralo prosle god... da glumi vidala na prednjem veznom... tj da se ubacuje iz drugog plana... box to box... ostali niko... i uopcenito u Serii A (sad se ne pise za Romu) trenutno i realno samo bi Higuain bio istinsko pojacanje za Juve jer je bolji od svih devetki Juventusa... ostalo nista ne bi unaprijedilo Juve...

I kakav manolas zivota ti budi ozbiljan... juventusov stoperski tandem je najbolji u Evropi, i uopcenito odbrana, i van Serie A malo koji bi igrac odbrane mogao upasti u prvih 11 Juventusa (ako gledamo i bekove)... i sad da manolas nešto unapredjuje, koji btw nije los igrac, ali realno bio bi 4-5 opcija da se kolje sa caseresom...

Chily
Pa zar i prošle god pred Real M nisu pisane iste stvari kao sad pred Bayern... juve sretno dosao do polufinala bla bla, imao slabe protivnike bla bla... i sta bi Juve nadigra Real M, ne da ga je nafakaski prosao, nego nadigrao... 3/4 utakmica Juve bio bolji... ovdje mislim na obje tekme...

I sekunde se nemoj iznenaditi da Juventus izbaci Bayerna... jedino Juve nece imati sanse ako se objelodani da i Bonucci propusta Bayern kao Chiellini... A jos uz to i rezervni stoper caseres nece igrati te duele... u ostalim scenarijima realno je očekivati borbu i prolaz Juventusa mada je Bayern favorit sigurno...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 14 feb 2016, 10:56

Ja nemogu da vjerujem o cemu se prica ovdje. Pa Manolas ne bi bio pojacanje bi za banovicku Buducnost!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 14 feb 2016, 11:05

ne mogu*
embrace the chaos

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 14 feb 2016, 11:22

Effenberg je napisao/la:Ja nemogu da vjerujem o cemu se prica ovdje. Pa Manolas ne bi bio pojacanje bi za banovicku Buducnost!
ne pretjeruj.

ni barzagli (koji mi je licno ponajdrazi stoper i vjerujem jedan od najboljih u svijetu) s rudigerom u paru ne bi izgledao ovako jako kako izgleda u juventusu, a i u wolfsburgu je cesto kiksao jer nije imao kvalitetnog partnera. romagnoli je trenutno kao najveci talenat italije pa s milanovim panjevima cesto ispadne amater itd. milion je primjera koji potvrdjuju pravilo da stoper (mlad pogotovo) igra onoliko koliko mu (ne)kvalitet ostatka odbrane dozvoljava.

manolas je surovi talenat, a niti je imao trenera niti saigrace da stasa u postenog igraca. ove sezone je na bljeskove pokazao svoj potencijal, a vjerujem da ce biti bolji kako vrijeme odmice. je li imao kikseva? jeste, naravno. nisam slijep da to negiram. medjutim, da je castan bio zdrav i na nivou sezone koju je odigrao sa benatijom sad bi o manolasu pricali kao jednom od top 5 stopera lige. ovako se nalazio na milost ili nemilost svih mogucih napada sa kojima se susreo.

sto se tice juventusa i rome, poredjenja igraca, pjanica i ostalih nebuloza - svakom svacije :thumbup:

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 17 feb 2016, 19:16

RomaReal 4-2-3-1 Szszesny, Florenzi Manolas Rudiger Digne, Pjanic Vainqueur, Salah Nainggolan El Sharaawy, Perotti. @SkySport #SkyCalcio
embrace the chaos

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 feb 2016, 19:38

florenzi, ridiger, digne :oops:

nije mi jasan spaleti, tamo protiv frosinonea i sampdorie igra sa tri stopera, a protiv reala izvede covjek ovako ofanzivnu postavu sa ona tri kiksera nazad.

nadam se da roma nece nadrljati, ali ne izgleda ovo dobro.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 17 feb 2016, 19:56

Sta je sa Zukanovicem, nisu ga prijavili ?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

JerryLouis
Kontakt:

Post Postao/la JerryLouis » 17 feb 2016, 20:36

E moj Spaletti babu li ti u trbuh!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 17 feb 2016, 20:37

O,Spaleti yebem ti nanu naninu! :facepalm: Sto me lik hladno isfura

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 17 feb 2016, 20:41

JohnCleese je napisao/la:Sta je sa Zukanovicem, nisu ga prijavili ?
Prijavljen je za ligu prvaka, al ne mogu svi biti na klupi..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 17 feb 2016, 21:12

Kako već nije 0:3 :lolno:

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 17 feb 2016, 21:19

peroti out,dzeko in

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 26 gostiju.