moraš poslati one koji ispune normupinoglavi je napisao/la:Bruka završena, niko nije ni primirisao dobrom rezultatu. Što neko napisa ne do Bog za 4 godine poslati više olimpijaca, koja bi to bruka bila

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
moraš poslati one koji ispune normupinoglavi je napisao/la:Bruka završena, niko nije ni primirisao dobrom rezultatu. Što neko napisa ne do Bog za 4 godine poslati više olimpijaca, koja bi to bruka bila
Patike i putovanje po natjecanjima nemaju AK da plateguillermo je napisao/la:Nikad mi nece biti jasno kakve crne finansije trebaju za bacacke discipline? Odes fino u zeljezaru da ti za 20km izliju kuglu ili disk na livadu i bacaj do milje volje. Bosnjo ce opet reci da tu treba masa stvari, dok Afrikanci po pustinjama bosi trce sa lavovima
ma kakvih crnih 28, da su bacili 20 i kusur bilo bi senzacionalnotuzlak1987 je napisao/la:Pezer ce ba kad tad moci bacati ovo za finala konstantno. Ovo su vec sve iskusniji likovi i najbolje rez biljeze izmedju 28-33
Captain4 je napisao/la:Bolje je da bacaju drkicu nego kuglu.
Po toj logici, ti u kumulativi sa Rocom Sifredijem imas salgiju od 30cm.ASD je napisao/la:S obzirom da mi, Poljska i Amerika imamo po tri predstavnika pa kad se saberu rezultati svih takmicara po drzavama zasluzili smo bronzu.
Da stvarno, smuljati nesto s dopingom da izgleda nepravedno, par medija angazovati neka to predstave u fazonu "zbog skandalozne odluke MOK nas je sprijecio u osvajanju mnogih medalja".JohnCleese je napisao/la:Treba uciniti sve da nas suspenduju za sljedecu Olimpijadu, imali bi bolji imidz u svijetu sporta
Možda jedina europskaadisice je napisao/la:jesmo li mi jedina drzava na ovim OI bez medalje??
Pored Etiopljana nikad.dzelllo je napisao/la:Treba uvesti disciplinu brzog jedenja janjetine
E tu bi bili sampioni
Fudbal je najbolji primjer kako mozes uspjeti na livadi, danas imas igrace koji veze s vezom nemaju, a zgrcu milione i to zato sto mogu trcati vise od drugih i sto imaju bolje fizicke predispozicije od drugih.icetea01 je napisao/la:Treba ovog najmladjeg dalje financirati, naravno bitni su i uslovi, ali nije uvjek sve do uslova, ima tu milion faktora ako hoces da budes medju top 3 u svijetu. Zasto npr. neplatiti jednog dobrog trenera, pa kad za 4 godine opet razocaraju, da s prvavom mozes ih kritikovati? Isto vrijedi i za Tuku i ostale. Bolje da su im platiti neke kvalitetne trenere, itd. (ne razumijem se bas u atletiku puno, ali znam da npr. u fudbalu ne mozes reci "eno imaju teren i loptu, kako ne mogu nikad nista osvojiti?") umjesto da su im kupovali auta, stanove ili sta ja znam vec. Pa kad okoncaju karijeru onda nek im kupuju sta hoce.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.