FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- RajaBa1983
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: RajaBa1983, dana/u 09 avg 2020, 11:46, ukupno mijenjano 1 put.
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
pa jesi li vidio bunkera druže svi na svojoj polovini bili. Moraš im pustiti vezne da izađu oko centra ne bi li pomakli liniju odbrane prema gore.........ElCartel11 je napisao/la: ↑09 avg 2020, 11:42Presing 90min ne moze raditi ni jedna ekipa na svijetu to je logično. Ja govorim za samu postavku igraca znaci, da izadju visoko i da su nasu igraci vec na njihovo polovici i ometaju ih, a ne da dodju do sredine lagano i tek onda su tu nasi napadaci o vezna linija.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Velšani ili Gibraltar uz domaću tekmu i pokušati što prije završiti dva kvalitetna igrača.
Lijepo je ono sve izgledalo do juče, rezultati su bili tu pa su i mnoge nelogičnosti minimizirane bile, al nije mogao veći šamar od ovog jučerašnjeg zbog milion činjenica.
Treba malo realno sagledati stvari. Igra prošle sezone je bila katastrofalna, čak i one tri tekme na proljeće nisu bile nešto izuzet Borca kojeg su svi tad nakantali.
Od četiri pojačanja koja smo doveli na zimu, samo je jedan standardan. Jedan povrijeđen, drugi tek treća opcija na svojoj poziciji a jedan ima solidnu minutažu ali ništa nije pokazao specijalno. Logično je da smo nastavili gdje smo stali prošle sezone kada smo imali katastrofalnu igru ali smo nekako naguzove pobjeđivali.
Nemamo bi baš toliko širok roster koliko se provlači priča. Te zbog loše selekcije te zbog povreda.
Na jučerašnjoj utakmici nismo imali nijednog rezervnog beka na klupi a imali smo kamaru krila.
U vezi ne možeš nikog zamjeniti već moraš stopera stavljati na to mjesto, a na prednjem veznom moraš prvo krilo staviti na tu poziciju pa tek onda kupljeno pojačanje. Za napad da i ne govorim. Jedino štoperska pozicija kad ne eksperimentišemo i na krilnim pozicijama imamo širinu, ostalo je krpljenje. Puno zavisimo od Rahmanovića i Ahmetovića, bez njih smo baš tanki.
Lijepo je ono sve izgledalo do juče, rezultati su bili tu pa su i mnoge nelogičnosti minimizirane bile, al nije mogao veći šamar od ovog jučerašnjeg zbog milion činjenica.
Treba malo realno sagledati stvari. Igra prošle sezone je bila katastrofalna, čak i one tri tekme na proljeće nisu bile nešto izuzet Borca kojeg su svi tad nakantali.
Od četiri pojačanja koja smo doveli na zimu, samo je jedan standardan. Jedan povrijeđen, drugi tek treća opcija na svojoj poziciji a jedan ima solidnu minutažu ali ništa nije pokazao specijalno. Logično je da smo nastavili gdje smo stali prošle sezone kada smo imali katastrofalnu igru ali smo nekako naguzove pobjeđivali.
Nemamo bi baš toliko širok roster koliko se provlači priča. Te zbog loše selekcije te zbog povreda.
Na jučerašnjoj utakmici nismo imali nijednog rezervnog beka na klupi a imali smo kamaru krila.
U vezi ne možeš nikog zamjeniti već moraš stopera stavljati na to mjesto, a na prednjem veznom moraš prvo krilo staviti na tu poziciju pa tek onda kupljeno pojačanje. Za napad da i ne govorim. Jedino štoperska pozicija kad ne eksperimentišemo i na krilnim pozicijama imamo širinu, ostalo je krpljenje. Puno zavisimo od Rahmanovića i Ahmetovića, bez njih smo baš tanki.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Trebalo bi bit na Uefinoj zvaničnoj stranici
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
ŽDRIJEB OD 12h, STREAM NA:
https://www.uefa.com/uefachampionsleagu ... 1/2001248/
Mislim da je vrijeme da se sjedne sa Husom za sto...
Zadnji je momenat jer on nije imao respect prema igracima ,a jos manje strah...
Takodjer vidjeti sa Ihtijarevicem i Vukicevicem za SD..
Odma' treba mijenjati dok talovi nisu uzeli maha...
Zadnji je momenat jer on nije imao respect prema igracima ,a jos manje strah...
Takodjer vidjeti sa Ihtijarevicem i Vukicevicem za SD..
Odma' treba mijenjati dok talovi nisu uzeli maha...
Ta statistika nije mjerilo jer se svaka lopta ka golu racuna kao šut.
Svaki šut nije šansa.
Da smo imali 5 šansi kao ono što je onu Krste fulio u prvom poluvremenu koji ne pogađa sa 5 metara onda u redu. Ovako 20 i kusur šuteva nije nikakvo mjerilo jer si mogao nabijati svaku drugu loptu izvan 16 i poslati je u njive ili da jedva dopuza do golmana
KAKVIH 25 ŠUTEVA ? ŠUT NIJE ŠANSA
Svaki šut nije šansa.
Da smo imali 5 šansi kao ono što je onu Krste fulio u prvom poluvremenu koji ne pogađa sa 5 metara onda u redu. Ovako 20 i kusur šuteva nije nikakvo mjerilo jer si mogao nabijati svaku drugu loptu izvan 16 i poslati je u njive ili da jedva dopuza do golmana
KAKVIH 25 ŠUTEVA ? ŠUT NIJE ŠANSA
Nemoj da trener psuje bogove al nemoj ni da je miran. Treba angažovat nekog što psuje miša i patka.
@FoSte ja ba, na FMu mi je ovakva svaka treća tekma.

@FoSte ja ba, na FMu mi je ovakva svaka treća tekma.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima live na stranici UEFA-e.
Hajde Sarajevooo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- RajaBa1983
- Kontakt:

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
U sustini mi nismo jucer odigrali losu utakmicu... imali smo dosta prilika i da smo barem dvije pretvorili u gol u prvom pol.sad bi mi svi drugacije pricali i slavili bi pobjedu od 3-4 gola razlike. Problem je **** realizacija. Ne znam kako onako maŝe.
Handzic je bukvalno tip igraca koji ulazi 20ak min zadnjih i najcesce zabija gol kao nekad Dzeko u Cityu. Ne znam sta mu se desava al kad pocne u prvih 11 koda prvi put ima dodir s loptom.
Velkoski je ono trebao pogoditi i tu je kraj price. Sto neko napisa to se suta u raslje.
Ja bi sad gurnuo Fanima u prvih 11 pa sta bude bude.
Handzic je bukvalno tip igraca koji ulazi 20ak min zadnjih i najcesce zabija gol kao nekad Dzeko u Cityu. Ne znam sta mu se desava al kad pocne u prvih 11 koda prvi put ima dodir s loptom.
Velkoski je ono trebao pogoditi i tu je kraj price. Sto neko napisa to se suta u raslje.
Ja bi sad gurnuo Fanima u prvih 11 pa sta bude bude.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ma ljudi, da je Ahmet spreman i da je igrao umjesto Handžića, uvalili bi im 3 komada u prvom poluvremenu.
Koliko smo samo puta jučer preko gola pucali
I ne shvatam stvarno zašto Krste igra u prvoj postavi.
Koliko smo samo puta jučer preko gola pucali

I ne shvatam stvarno zašto Krste igra u prvoj postavi.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
25 šuteva u jednoj utakmici, a 8 u okvir gola, 2 postignuta gola je bruka iskreno. Najviše za ovih 25, pa onda za 8. Čaroban broja za nas inače. Znači na treningu kad je utakmica između prve i druge postave teško da možeš postići. Koja god ekipa da igra bunker, opet je teško da možeš imati ovoliko šuteva, 25, što dolazi do zaključka, da imaš igrače kao što smo vidjeli, ne bi znali more pogoditi sa broda. Sramota je to, ako se uzme u obzir da redovno treniraju, što opet dovodi do zaključka da imaš debile u napadu, uz dužno poštovanje prema tim nazovimo igračima.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 09 avg 2020, 11:51, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
Mislim da je Mehmed Janjos Taj tip trenera za tu vrstu psovke hahah
Zip mislim da se u ove suteve broje i izblokirani sve zivo. Uglavnom realizacija nam je ko da nam je Hebibovic suto svaku ****.te
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ima neko ko zaista pokusava opravdati onu bruku od juce?
Sve zajedno, ono je fuj bilo. Amaterizam teski. Za sta dobijaju tolike plate? Jos Mladosti cist penal ne svirase. Sramotna utakmica. Valjda se neko sad zapita sta i kako dalje.
Da je kraj svijeta, nije. Da je jako zabrinjavajuce, jeste.
Ako ne bude bolje izgledalo kad se vrate Tino i Ahmet, mi smo u problemu.
O Europi ne mastati, proci prvo pretkolo i ne obrukati se u drugog, puna saka brade.
Sve zajedno, ono je fuj bilo. Amaterizam teski. Za sta dobijaju tolike plate? Jos Mladosti cist penal ne svirase. Sramotna utakmica. Valjda se neko sad zapita sta i kako dalje.
Da je kraj svijeta, nije. Da je jako zabrinjavajuce, jeste.
Ako ne bude bolje izgledalo kad se vrate Tino i Ahmet, mi smo u problemu.
O Europi ne mastati, proci prvo pretkolo i ne obrukati se u drugog, puna saka brade.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Cuj trebao Merso od prve 
Pa bolje izgubiti 2 boda, nego da je krenuo Merso od prve i da se povrijedio, a sigurno bi tako i bilo...i sta smo s time dobili?Nista, amaa bas nista
Marinovic je olako usao u utakmicu, ovo mu je opomena i idemo dalje..ostavio je Jukica na klupi jer ide tezi raspored, razmisljajuci da cemo i bez njih moci pobjediti..FANIMO NIJE SPREMAN ZA 90 MINUTA i tu prestaje svaka prica sa njim, i sa Mersom..
Igra u prvom poluvremenu jako dobra, bilo je par pravo dobrih akcija(oko 4 bas dobre) i od te 4, 3 je Handzic fulao i yebao nam mater..
Ali hajde, znamo mi svi dobro kakvi su pitari..pobjedimo li sa 2+ razlike Tuzlu City odmah ce biti prica:"Ova ekipa uz malo srece moze do grupne faze EL"

Pa bolje izgubiti 2 boda, nego da je krenuo Merso od prve i da se povrijedio, a sigurno bi tako i bilo...i sta smo s time dobili?Nista, amaa bas nista
Marinovic je olako usao u utakmicu, ovo mu je opomena i idemo dalje..ostavio je Jukica na klupi jer ide tezi raspored, razmisljajuci da cemo i bez njih moci pobjediti..FANIMO NIJE SPREMAN ZA 90 MINUTA i tu prestaje svaka prica sa njim, i sa Mersom..
Igra u prvom poluvremenu jako dobra, bilo je par pravo dobrih akcija(oko 4 bas dobre) i od te 4, 3 je Handzic fulao i yebao nam mater..
Ali hajde, znamo mi svi dobro kakvi su pitari..pobjedimo li sa 2+ razlike Tuzlu City odmah ce biti prica:"Ova ekipa uz malo srece moze do grupne faze EL"
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Vako su navijaci Liverpoola i Klopu yebavali sve i smatrali ga taldzijom, kad su ispali od Atletica...
Kazu opustio se, mislis uzeo Ligu i mozes se zajebavati i eksperimentisati....
Bezidejno igrali protiv Atletika, samo 30 suteva imali prema golu...
Dobro mi nismo sve otjerali sinoc....
Kazu opustio se, mislis uzeo Ligu i mozes se zajebavati i eksperimentisati....
Bezidejno igrali protiv Atletika, samo 30 suteva imali prema golu...
Dobro mi nismo sve otjerali sinoc....
Jeleskovic ih sprema da budu u top formi kada budu utakmice evrope. Vjerovatno tek sad prelaze sa baznog dijela priprema na igracki dio.
juče je jedino falio dobar napadač da ona dva zicera spakuje u gol i utakmica bi u skroz drugom pravcu otišla
https://www.uefa.com/uefachampionsleague/streaming/
https://www.uefa.com/uefachampionsleague/streaming/
- ElCartel11
- Kontakt:
Meni bode u oci ovo 25 suteva i od toga samo 8 na gol.
Nismo bili juce nikako na tekmi, utakmica dobijena vec odmah posle Krupe ocigledno.
Nismo bili juce nikako na tekmi, utakmica dobijena vec odmah posle Krupe ocigledno.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: boki86, kogmagie46, mire971, n0dix, NazorUso, nedimmmm1337, riki46, said, Vanja8 i 70 gostiju.