skoroalen je napisao/la: ↑09 avg 2020, 10:09
A koga je trebao stavit u napad juče, Faruka Hodžića? Kao da smo na klupi imali Aguera i Haalanda, a bahati Vinko krenuo sa Handžićem u špicu.
Trebao je recimo da stavi Ahmetovica da pocne utakmicu i da igra koliko moze, pa onda da ubaci Handzica koji je ionako mnogo bolji kad ulazi sa klupe. Tako bi ovu Mladost na pocetku utakmice sa Ahmetovicem rijesili.
Nema opravdanja za jucerasnji kiks nizakoga. Mladost nije imala ni priprema kako treba, ljudi bili u karanteni, razbijeni od Borca na proste faktore.
Mi takođe podhito trebamo napadaca, mlađeg, svjezijeg. Ne mozemo stalno aminati da nam se Ahmo ne povrijedi. Ahmo je star, a Handzic nije kvalitet za prvi tim.
Davno sam pisao da je Vinko trener ziheras, i vjeruj da se necemo navici na njegov sistem. Preveliki zalogaj je za njeg nas klub.
Izuzev sto nam fali napadac, mi imamo najsiri i najbolji kadar u ligi, niko ne moze reci da nemamo. Najbolje placeni igraci. Ne smije se dopustiti vise ovakvih losih izdanja, jer se na malima liga dobija.
Mi ni protiv Krupe nismo izgledali kako treba, penal diskutabilan, onda ljudi predkraj utakmice i stativu pogodise.
Sad gavu gore i pokazati muda, jer konkurenti ne spavaju.