Je li mi moze neko reci zasto mi je odmah isplatilo na ovoj online kladinici od premiera,i da li je moguce nastimati da mi taj dobiveni iznos legne na račun.
Pomalo ziherašho pitanje,novi sam u ovome

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ako si tiket uplatio preko računa, pare ti liježu na račun.mordfustang je napisao/la:Imam jedno pitanje
Je li mi moze neko reci zasto mi je odmah isplatilo na ovoj online kladinici od premiera,i da li je moguce nastimati da mi taj dobiveni iznos legne na račun.
GazijaKalesija je napisao/la:Ako si tiket uplatio preko računa, pare ti liježu na račun.mordfustang je napisao/la:Imam jedno pitanje
Odeš gore račun, i onda hoću isplatu i napišeš koliko hoćeš i u kojoj poslovniciJel misliš na račun od banke da ti legne?
58% je, tako je na fifa.com i to je njima zvanicnoGazijaKalesija je napisao/la:I kod mene je isto zbog ebenog posjeda, ne znaju jel bio 58 ili 59I kako mi rekoše, na dodatnoj provjeri je rezultat...
GazijaKalesija je napisao/la:I kod mene je isto zbog ebenog posjeda, ne znaju jel bio 58 ili 59I kako mi rekoše, na dodatnoj provjeri je rezultat...
Ne shvatamGazijaKalesija je napisao/la:Na dnu stranice ima podatak 58-42 i kako mi rekoše iz premiera ništa nije zvanično...
na svakoj **** stranici na svijetu je posjed bio preko 60% na strani brazila!!!GazijaKalesija je napisao/la:Na dnu stranice ima podatak 58-42 i kako mi rekoše iz premiera ništa nije zvanično...
Na kraju komentator na HRT2 govori 59:41 i sad će fifa proglasiti 58:42 siguran sam!rammstein je napisao/la:na svakoj **** stranici na svijetu je posjed bio preko 60% na strani brazila!!!GazijaKalesija je napisao/la:Na dnu stranice ima podatak 58-42 i kako mi rekoše iz premiera ništa nije zvanično...
majke mi uzet cu snimak i štopericu
nema teorije da je brazil imao loptu ispod 60% , znaci , nema teorije!GazijaKalesija je napisao/la:i fifu i sve redom
https://www.google.ba/?gws_rd=ssl#q=bra ... xMHkKsAAAA" onclick="window.open(this.href);return false;
Momci, postotak je prije 75-te minute bio 60% za Brazil, a onda je Hrvatska cuvala dosta dugo loptu, ocekivao sam i ispod 56%, al bio sam ubjedjen da ide under, nema potrebe za nerviranjemrammstein je napisao/la:nema teorije da je brazil imao loptu ispod 60% , znaci , nema teorije!GazijaKalesija je napisao/la:i fifu i sve redom
https://www.google.ba/?gws_rd=ssl#q=bra ... xMHkKsAAAA" onclick="window.open(this.href);return false;
sutra snimak tekme i štopericu u ruke... fuj mamu im **** a iz premjera se iščlanjuem ujutro u 10h
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.