Ko ti je bolan zabranio ? Pa jesu vas normala pustali,dok par likova nije odlucilo uzeti stvar u svoje ruke i pokusati uci nasilno na tribinu,pa prije incidenta vas je bilo preko 300 na tribini,25 minuta prije utakmice.Ti nisi ni bio u Kaknju,ocito ti je neko ispricao dogadjaj,pa valjas gluposti ovdje.Chinaglia je napisao/la:ovo je vrhunac, svega miznači, navijači ne trebaju/smiju ući na stadion dok ne počne tekma
problem je što su htjeli ući 25 min prije tekme
jer vidi ti bezobraznika, pobunili se jer im nisu dali na stadion
ko im može zabraniti ulazak na stadion? znaš ko? niko
navijači ne smiju doći organizovano jer bi bili vraćeni za Tuzlu, a kako nisu došli organizovano, onda ih niko i ne smije vratiti nazad
![]()
P.S. navijači Jedinstva su na Tušanj ušli dok je bilo zagrijavanje igrača, prema tome, ne vidim problem?!
dakle, ne opravdavam šta se tamo desilo, nisam ni upoznat baš jer nisam bio tamo, tek onoliko koliko sam pročitao, ali hoću reći da ti pišeš neke gluposti
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Rudar Kakanj !!!
To za ulaz je neko pravilo dobrog domaćina da se puštaju gostujući navijači iako je zabrana na snazi,tačnije zabranjen je organizovani dolazak navijača u klupskim bojama ali kao običnom građanu s kartom nije zabranjen dolazak. Pogotovo to važi za Slobodo , svi žele uzeti koji dinar jer je inače posjeta na ovim stadionima u federalnoj nikakva.GK1996 je napisao/la:Pa kralju moj,prvo su vas ljudili pustili na stadion a nisu trebali i trebate reci hvala sto smo mogli pruziti podrsku momcima,a ne ko seljaci doci u lupati u vrata a ne cekati red iako utakmica nije ni pocela,i ulaziti nasilno u stadion.Cak su vas ljudi i bez ulaznice pustili,sto se tice kamenovanja otisli ste na poluvremenu i iza stadiona ste kamenje brali i bacali na tribinu gdje su se nalazili domaci navijaci !?staragarda je napisao/la: jest furka nam je...kupili smo i namjestili sve i jednu utakmicu....jel ti sad srcu lakse...nadam se da vise nikad dole necu otic...onakvu kolicinu primitivizma i kockastih glava tesko je opet sabrat na jednom mjestu...kamenovanje,nabrijana specijala sa psima,glumatanje nekih autoriteta onih prasinara...i recite sljedeci put prasinarima da se kolege ne ostavljaju onako![]()
Prije tekme sam s vasim navijacima hodao po Kaknju,niko vas nije pogledao ruzno i onda dodje par debila ruse stadion,gadjaju domacu publiku i ocekujete da vas policija pomiluje za to ?
A sto se tice kupovanjaznas koliko mi je srcu lakse
![]()
![]()
Što se tiče boldanog, druže to je do infrastrukture koja je ne postojeća!!! Gdje još na stadionu možeš kako ti kažeš "brat odnosno ubirat" kamenje??? Na tušnju nikad nisi mogao bacati kamenje npr. jer ga nema, mogao si unjeti s vana jedino ali pretres je tako da...
Par budala se uvijek nađe pa i ulazu gdje živiš
a mogu li ja tebe nesto pitat,zasto ti ne posjecujes gostujuce utakmice,a laprdas po forumu svakodnevno,moze odgovor i u PP ako ti je frka iznosit ovako javno,ne samo ti nego i masa drugih,mene bi bilo sramota,al dobro svakom na cast nek ideChinaglia je napisao/la:ovo je vrhunac, svega miznači, navijači ne trebaju/smiju ući na stadion dok ne počne tekma
problem je što su htjeli ući 25 min prije tekme
jer vidi ti bezobraznika, pobunili se jer im nisu dali na stadion
ko im može zabraniti ulazak na stadion? znaš ko? niko
navijači ne smiju doći organizovano jer bi bili vraćeni za Tuzlu, a kako nisu došli organizovano, onda ih niko i ne smije vratiti nazad
![]()
P.S. navijači Jedinstva su na Tušanj ušli dok je bilo zagrijavanje igrača, prema tome, ne vidim problem?!
dakle, ne opravdavam šta se tamo desilo, nisam ni upoznat baš jer nisam bio tamo, tek onoliko koliko sam pročitao, ali hoću reći da ti pišeš neke gluposti

- PatrickBateman
- Kontakt:
Ado je pokupio i igraca i loptu, cist penal je trebao bit.
(i Slobodin je bio cist, samo jbg, mi nismo tipla sudiji)
(i Slobodin je bio cist, samo jbg, mi nismo tipla sudiji)
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
de se vi koncentisite na Bihac, a mi imamo svojih muka...za 10 kola nabrali 7 bodova vise od konkurencije, bgm fino...samo mi je zao sto smo baksuzi i sto se momcima opet moze sve svest na jednu utakmicu, a tu uvijek nesto moze poci naopako..da smo imali trunku srece ove sezone, da je usla jedna od onih 4-5 sansi sto je Hamzabegovic skinuo, ili da jednom nisu dali go u 96.oj minuti, sad bi igrali kud i kamo rasterecenije i bio bi nam dovoljan i bod...zao mi momaka sto se posteno pobiju i nastradaju svugdje, istina jesu prvi na tabeli, ali zasluzili smo jos vise ..a ne da ovako gledamo u neciji obraz hoce li se poturit ili nece, i hoce li nas kakav baksuzluk kacit i na Rodocu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Pa nema kamenja na tribinama nego vani stari moj,gdje su vasi navijaci trazili po cesti,da bih sa ceste gadjali domace navijace,ocito i ti nisi bio ovamo,pa ne znas sta je rec.Al hajde nije ni bitno,a ljudi su vas pustili bez karte,na onaj drugi ulaz.Ali eto da se ne raspravljam vise nema smisla,sta su trazili to su i dobili zali boze samo ljudi koji su dosli podrzati Slobodu,a batine radi par debila dobili.Thranduil je napisao/la:
To za ulaz je neko pravilo dobrog domaćina da se puštaju gostujući navijači iako je zabrana na snazi,tačnije zabranjen je organizovani dolazak navijača u klupskim bojama ali kao običnom građanu s kartom nije zabranjen dolazak. Pogotovo to važi za Slobodo , svi žele uzeti koji dinar jer je inače posjeta na ovim stadionima u federalnoj nikakva.
Što se tiče boldanog, druže to je do infrastrukture koja je ne postojeća!!! Gdje još na stadionu možeš kako ti kažeš "brat odnosno ubirat" kamenje??? Na tušnju nikad nisi mogao bacati kamenje npr. jer ga nema, mogao si unjeti s vana jedino ali pretres je tako da...
Par budala se uvijek nađe pa i ulazu gdje živiš
Rudar Kakanj !!!
@GK1996
ti si napisao da nisu trebali biti pušteni navijači? zašto? kažeš, ušli su? normalno da su ušli, ne možeš nikome zabraniti ulazak na stadion
to za lupanje na vratima, već sam napisao, ne podržavam bilo kakve ispade, ali da su vaši odmah pustili navijače na tribinu, ne bi ni došlo do toga, vjerovatno .. to što je ulaz bio džaba, to je za pohvalu u svakom slučaju
ti si napisao da nisu trebali biti pušteni navijači? zašto? kažeš, ušli su? normalno da su ušli, ne možeš nikome zabraniti ulazak na stadion

jooj analiticara majko mila ....ajde laganoo

http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
-
- Kontakt:
cestitke buducnosti,danas se u banovicima orilo ovo je tuzla
cestitke,to su komsije,na pragu ispadanja,ali nedaju obraz....

cestitke,to su komsije,na pragu ispadanja,ali nedaju obraz....

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
- Kontakt:
GK : Nemoj pisati gluposti kad ne znas kako je bilo ! Sranje nije nastalo radi ni policije ni nas nego radi "flekovaca", jer je jedan od njih (svinja debela) udario naseg momka na ulazu i onda je nastao nered i on kao pravi mangup je pobjegao a pozvao specijalnu da dodje da nas tuce. I koliko vidim na ovoj slici sto si postavio ovaj kontakt je bio van 16m. I nije on(sudija)cekao, cekali ste vi da prigovarate, postavi citavu tekmu pa pogledaj da je vas kapiten na svaku prigovarao i ona 7, i bilo je tu jos par njih koji su "nasrcali" na sudiju. I nismo mi prvi poceli bacati kamenice nego vi, iza nase tribine dosli sa salom Sarajeva i bacate cigle na nas, i onda mi provociramo

- PatrickBateman
- Kontakt:
Ono ti izvan 16?fukara1919 je napisao/la:I koliko vidim na ovoj slici sto si postavio ovaj kontakt je bio van 16m.

A solidarem se s prebijenim momcima, mrzim kerove bilo u Kaknju ili negdje drugo
Nije da nisu trebali,jer evo ti primjer samo da su navijace Sarajeva vracali iz Zenice jer su im na ulazu trazili licne karte i ko god je bio iz Sarajeva,nije mogao uci na stadion.Znaci da su htjeli,mogli su ih lagano vratiti,ali ljudi su opet organizovali docek i pustali polako navijace Slobode uz normalanu kontorlu kao na svim normalnim stadionima,i onda dodje par levata i nece da cekaju taj red nego na silu idu da provale kapiju i udju na stadion !?Da je tekma pocela,a da im nisu dali uci ja bih napisao ok,ali brate 25 min prije tekme je bilo preko 300 navijaca vasih na tribini i ulazili su polako, a ovi prave nerede msm nidje veze.Chinaglia je napisao/la:@GK1996
ti si napisao da nisu trebali biti pušteni navijači? zašto? kažeš, ušli su? normalno da su ušli, ne možeš nikome zabraniti ulazak na stadionto za lupanje na vratima, već sam napisao, ne podržavam bilo kakve ispade, ali da su vaši odmah pustili navijače na tribinu, ne bi ni došlo do toga, vjerovatno .. to što je ulaz bio džaba, to je za pohvalu u svakom slučaju
Rudar Kakanj !!!
-
- Kontakt:
Meni tako izgleda jer ima ona linija, ovaj dogadjaj nisam vidio danas na utakmici nezz kad je bio.PatrickBateman je napisao/la:Ono ti izvan 16?fukara1919 je napisao/la:I koliko vidim na ovoj slici sto si postavio ovaj kontakt je bio van 16m..
A solidarem se s prebijenim momcima, mrzim kerove bilo u Kaknju ili negdje drugo
- SaltCityAttack
- Kontakt:
care ja gledam evo video i covjek pokupi Redzepija cini mi se odnese ga ono je za haga ane za crvenog kartona i to pored onog starta za penal..znaci mogli ste dva crvena hladno dobit ..zahvalite se vi sudiji sto nije vam pokazoa barem 1 jer neib ni do boda dosli sigurnoGK1996 je napisao/la:Smijesan stari moj,pa vidio si kakvo ste imali sudjenjestaragarda je napisao/la: u pravu si..ne spamaj ovdje..ti si svoje rekao kad si napisao da je za Slobodu dosudzen smijesan penal..Sudija jedva docekao da svira penal,samo je bilo hajde padni,start jest bio zestok nema tu sta ali ako je vec svirao penal,morao je pokazati i crveni karton,a zasto nije svirao ? Jer bi bili toliko ofirni da ste iskesirali sudiji na poluvremenu,pa Rudaru je svaki korner sviran faul u napadu,svaki kontakt je bio faul,plus ne dosudjen cist penal Rudaru a sudija bio odmah iza i svi su vidjeli samo eto kao on nije,cak mi se cini pokazao je prvo prekrsaj za Rudar,da bih nakon sto je uvidio da bi morao svirati penal ponistio odluku,i dodjelio prekrsaj u napadu.
No nebitno,ako je vama furka ulagati tolike novce,i davati plate igracima koji ne stvore priliku i uz sve to im sudija pomogne,onda super samo nastavite![]()
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- PatrickBateman
- Kontakt:

glavni su ovi sto video gledaju pa pametuju
- SaltCityAttack
- Kontakt:
na osnovu ona dva starta barem jedan je trebao biti za haga ..cuj majketi vidi se start odmah tu ubi covjeka i igrac haman svatio da ce dobit crveni ali kad mu pokaza zuti nije ni on vjerovaoPatrickBateman je napisao/la:

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
ma ja,neprikazuju na videu kako je bilo,malo ga gurno covjek,a ovi odma trci u studio,cenzuriraj,i tak toPatrickBateman je napisao/la:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
- Interni moderator
- Kontakt:
eto si ti glavni...hajd sad gas..smaras opasno sa Slobodom...vidjet cemo vas i vasu snagu za 2 vikenda...PatrickBateman je napisao/la:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Pa kako da pokaze crveni,ako prethodne startove igraca Slobode nije okarakterisao kao prekrsaj,a jos grublji startovi bili ? Ne moze biti toliko ofiran,lik je izmjenio preko 40 pravila na ovoj utakmiciSaltCityAttack je napisao/la:na osnovu ona dva starta barem jedan je trebao biti za haga ..cuj majketi vidi se start odmah tu ubi covjeka i igrac haman svatio da ce dobit crveni ali kad mu pokaza zuti nije ni on vjerovaoPatrickBateman je napisao/la:

Rudar Kakanj !!!
- PatrickBateman
- Kontakt:
Da je bio na utakmici, ne bi rekao 'a' sudiji. Cekam da dodje do dijela kad Ado srusi Amela, pa da vidim jel i to crveniwienultras je napisao/la:ma ja,neprikazuju na videu kako je bilo,malo ga gurno covjek,a ovi odma trci u studio,cenzuriraj,i tak toPatrickBateman je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.