FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@ ellaxaz : tvoj potpis, jesu li mozda rijeci Ivice Osima ? 

Vratimo se putem stare slave,igrajte Srcem za svete boje Plave !
Jesu!

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Mislim da ce biti nikakva utakmica bez ikakve igre sa obje strane i malo sansi. Bojim se da ce se u takvoj utakmici domacin bolje snaci i ugurati jedan go koji ce biti sasvim dovoljan za pobjedu.
Volio bih da mogu biti optimista ali ne uspjeva mi nikako ..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
optimisticniji se nego inaceStole iz Bora je napisao/la:Mislim da ce biti nikakva utakmica bez ikakve igre sa obje strane i malo sansi. Bojim se da ce se u takvoj utakmici domacin bolje snaci i ugurati jedan go koji ce biti sasvim dovoljan za pobjedu.

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
PesimistoStole iz Bora je napisao/la:Mislim da ce biti nikakva utakmica bez ikakve igre sa obje strane i malo sansi. Bojim se da ce se u takvoj utakmici domacin bolje snaci i ugurati jedan go koji ce biti sasvim dovoljan za pobjedu.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- RK Gradacac
- Kontakt:
Samo pobjeda dolazi u obzir, mali velez ce da place poslije tekme kao po obicaju!
010 ISN'T JUST A CODE
- Stole iz Bora
- Kontakt:
A sta cu kad sam takav ..pile87 je napisao/la:PesimistoStole iz Bora je napisao/la:Mislim da ce biti nikakva utakmica bez ikakve igre sa obje strane i malo sansi. Bojim se da ce se u takvoj utakmici domacin bolje snaci i ugurati jedan go koji ce biti sasvim dovoljan za pobjedu.
Volio bih da mogu biti optimista ali ne uspjeva mi nikako ..oni su odron ekipa, to po pravilu ne mora nista da znaci u nasoj ligi a ako nista kupicemo bodove znas da se oni prodaju za marku.

Ma ne znam, gore mi je to sto su u rasulu. Oni koji ce igrati dobro ce se naloziti da se dokazu. Kod nas situacija sa igrackim kadrom sarena, nemamo boda van Sarajeva i ko zna sta im je u glavama.
Daj Boze da ja poslije utakmice kazem kako sam pogrijesio ali ..
AMAR OSIM
Kupujemo ko i prosle godineStole iz Bora je napisao/la:
A sta cu kad sam takav ..![]()
Ma ne znam, gore mi je to sto su u rasulu. Oni koji ce igrati dobro ce se naloziti da se dokazu. Kod nas situacija sa igrackim kadrom sarena, nemamo boda van Sarajeva i ko zna sta im je u glavama.

Kome da se dokažu ? Lediranom ?Stole iz Bora je napisao/la:A sta cu kad sam takav ..pile87 je napisao/la:PesimistoStole iz Bora je napisao/la:Mislim da ce biti nikakva utakmica bez ikakve igre sa obje strane i malo sansi. Bojim se da ce se u takvoj utakmici domacin bolje snaci i ugurati jedan go koji ce biti sasvim dovoljan za pobjedu.
Volio bih da mogu biti optimista ali ne uspjeva mi nikako ..oni su odron ekipa, to po pravilu ne mora nista da znaci u nasoj ligi a ako nista kupicemo bodove znas da se oni prodaju za marku.
![]()
Daj ba, ljudima je u glavi hoće li poslije utakmice imati koji markicu za hamburgera, eventulano ako se nađe kola il nešta drugo. Kakvo dokazivanje ba ?
Jedino se treba pribojavati lediranog, da mu ne proradi inat, pa da nešta ne pokušava izvan zelenog terena, da se osveti

pile87 je napisao/la:Kupujemo ko i prosle godineStole iz Bora je napisao/la:
mi smo se sinoc talili da kupimo tekmu skupili smo dugme i malo zvakani orbit bit ce dosta
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
pile87 je napisao/la:Kupujemo ko i prosle godineStole iz Bora je napisao/la:

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- RK Gradacac
- Kontakt:
Bilo je to sa dozom ironije, i ove godine kod njih nema plata kao i prosle pa zato se i zezam.nick je napisao/la:mi smo se sinoc talili da kupimo tekmu skupili smo dugme i malo zvakani orbit bit ce dosta

Pod sloganom kupujmo domace

mah znampile87 je napisao/la:Bilo je to sa dozom ironije, i ove godine kod njih nema plata kao i prosle pa zato se i zezam.nick je napisao/la:mi smo se sinoc talili da kupimo tekmu skupili smo dugme i malo zvakani orbit bit ce dosta
Pod sloganom kupujmo domace

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
HAJDE ŽELJO POBIJEDI BODOVE DONESI ...
Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !
Najvjerovatnije zijan od 1-0.Puno se toga izdesavalo zadnje vrjeme a neznam ni kako go uvalit osim mozda penala.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Kisa u Mostaru pada jos od sinoc i teren je u jako losem stanju.
AMAR OSIM
Teren uzasno los, 100-200 ljudi nasi jos nisu dosli...
Zuti za culuma pod pritiskom igraca...nidje veze...prvi start
EDIT nasi ulaze na stadion...
EDIT nasi ulaze na stadion...
Zadnja izmjena: Seyo_TM, dana/u 25 sep 2010, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje pratite ?
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, lakilone, Levin, mavi, svrakino1921 i 77 gostiju.