zar nismo kupili RvP , ne mozemo stalno nisu nam vlasnici bogati šeicimajestic24 je napisao/la:Meni je vise pun qrac tih igraca. Kupi brate nesto sto valja i nekog ko je vec dokazao svoj kvalitet a ne igraca kojeg tek moras stvoriti.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Izgleda da je ipak Nick injured.Darren Ferguson -
'There have been rumours about Nick Powell, I have no idea where they have come from, it is not going to happen, he is injured anyway and I am not too sure my father will be letting him out on-loan anyway."
Jel nas ovo Hernandez zaje*ava?Thanks for all your messages for Chicharito. Christian Gore asked “Are you the fastest player at United?”
Chico answered “I don’t know, it’s difficult to say. In training players like Nani, Valencia, Welbeck and Rooney are all very fast. I don’t know if I am the fastest but I think I am one of the quickest – maybe I’m in the top five! We need to have a race.

devilred je napisao/la:ne treba nam niko
upravo tako DEVILRED
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Evo našao sam jedna podatak gdje se spominje 10 najbržih igrača na Svjetskom prvenstvu 2010. Chicharito je bio najbrži igrač sa maksimalnom brzinom od 32.2 km/h, pa se ti ibretiNarin je napisao/la:Jel nas ovo Hernandez zaje*ava?Thanks for all your messages for Chicharito. Christian Gore asked “Are you the fastest player at United?”
Chico answered “I don’t know, it’s difficult to say. In training players like Nani, Valencia, Welbeck and Rooney are all very fast. I don’t know if I am the fastest but I think I am one of the quickest – maybe I’m in the top five! We need to have a race.

<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
ponuda Galate od 10 mil za Snajdera je prihvacena...mislim da bi bilo dobro da se Mancho ubaci u utrku
izvor?Gusar1995 je napisao/la:ponuda Galate od 10 mil za Snajdera je prihvacena...mislim da bi bilo dobro da se Mancho ubaci u utrku
vrijedi tih para svakako

Chicharito je svakako jedan od najbržih igrača u klubu, primjetnija je ta brzina bila po dolasku u klub, al' svakako da je jedan od najbržih ako ne i najbrži...
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
"Veoma smo sretni zbog ponude Galatasaraya i sada je sve do Wesleya. Nisam razgovarao s njim, ali ako želi da nastavi igrati pod našim uslovima to bi nam bila velika pomoć", rekao je Moratti. SS.baxGGMU je napisao/la:izvor?Gusar1995 je napisao/la:ponuda Galate od 10 mil za Snajdera je prihvacena...mislim da bi bilo dobro da se Mancho ubaci u utrku
vrijedi tih para svakako
Chicharito je svakako jedan od najbržih igrača u klubu, primjetnija je ta brzina bila po dolasku u klub, al' svakako da je jedan od najbržih ako ne i najbrži...

Chicha uz Valenciu najbrzi igrac
Nani je brzi od Chicharita.
Mislim da je cak i Rafael.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
nikad u zivotuM4kaveli je napisao/la:Nani je brzi od Chicharita.

S loptom da, bez nje - tesko. Hernandez treba samo popraviti pas igru, na prvu. Brzo je se oslobadjati i koristiti tu svoju brzinu.M4kaveli je napisao/la:Nani je brzi od Chicharita.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Pa dobro, mozda nije Rafael, ali zato Nani jeste.
Ma i bez lopte.
I brzi i eksplozivniji.
Niste vi dugo Nanija gledali izgleda.
To je masina od igraca.
Ma i bez lopte.
I brzi i eksplozivniji.
Niste vi dugo Nanija gledali izgleda.

To je masina od igraca.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
ma daaaj ba...sta ga forsirasM4kaveli je napisao/la:Pa dobro, mozda nije Rafael, ali zato Nani jeste.
Ma i bez lopte.
I brzi i eksplozivniji.
Niste vi dugo Nanija gledali izgleda.![]()
To je masina od igraca.

To je cinjenica.
Evra je takodje dosta brz.

Ne moze mali Chicharito biti brzi od ove stijene.
Evra je takodje dosta brz.
Ne moze mali Chicharito biti brzi od ove stijene.

- Rockefeller
- Kontakt:
Zanimljivo je da je na Euru u Švici/Austriji ili je to bilo na SP u Njemačkoj, nisam siguran, Robin van Persie doseg'o drugu najveću brzinu turnira. Najbrži u nekoj tački je bio Ivica Olić, iza njega RVP. Nešto što je mene vazda mučilo kod njega. I sami znate, tu brzinu nikako da vidim a nekad ju je koristio. Doduše sad je puno bolji golgeter (valjda u zamjenu za brzinu).
ma RvP zvijer ,ne treba nista mijenjatRockefeller je napisao/la:Zanimljivo je da je na Euru u Švici/Austriji ili je to bilo na SP u Njemačkoj, nisam siguran, Robin van Persie doseg'o drugu najveću brzinu turnira. Najbrži u nekoj tački je bio Ivica Olić, iza njega RVP. Nešto što je mene vazda mučilo kod njega. I sami znate, tu brzinu nikako da vidim a nekad ju je koristio. Doduše sad je puno bolji golgeter (valjda u zamjenu za brzinu).

Ma pusti Chicharita,znam ja da je on brz,ja sam govorio za Rooneya,haha,njega sam boldirao u onoj izjavi.
Hernandez je rekao ne znam da li sa najbrži,tu ima još brzih igrača kao Nani,Valencia i WAYNE.
E za to sam rekao ono što sam rekao.
Ako ima neko ko nije brz u Unitedu,onda je to vjerovatno Wayne,jer da je toliko brz,prolazio bi kao od šale jedan na jedan,kao prije 4,5 godina,a ne mučio se kao ne znam ni ja ko.
Hernandez je rekao ne znam da li sa najbrži,tu ima još brzih igrača kao Nani,Valencia i WAYNE.
E za to sam rekao ono što sam rekao.
Ako ima neko ko nije brz u Unitedu,onda je to vjerovatno Wayne,jer da je toliko brz,prolazio bi kao od šale jedan na jedan,kao prije 4,5 godina,a ne mučio se kao ne znam ni ja ko.
- skolovaniprevarant
- Kontakt:
Pozdrav svima ja sam novi na forumu,naravno navijac Manchestera,vec neko vrijeme pratim forum pa reko hajd da se i ja registrujem.Evo upravo citam na oficijalnoj stranici da smo blizu dovodjenja Zahe,jako mlad i talentovan igrac bilo bi ga dobro potpisat u januaru radi i LP jer krila nam nisu ni priblizno efikasna kao prosle sezone.
- ruudminator
- Kontakt:
Ja nakon sage o Lucasu Mouri i Hazarda vise ne vjerujem dok ne vidim igraca u Unitedovom dresu,sjecam se isto za garetha balea pa i za chamberlaina da smo bili najblize njihovom dovodjenju pa oni opet odose put Londona...
United is life the rest are mere details....Champ19ns
- Rockefeller
- Kontakt:
Stvarno Chamberlaina? Mislim... nisam (bio) upratio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.