RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
ma pustite šuplje, dajte ako imate info iz prve ruke oko stadiona ili igračkog kadra pišite, pošto nijedan stranica ništa ne piše.
-
- Kontakt:
"Raja s tribina, ustvari, nikad nije ni otišla. Samo su tribine izmještene, proširene. Od USA i Canade, do Australije. Od vrha Skandinavije do rta Dobre Nade."
(s oficijalne stranice)
(s oficijalne stranice)

#musvdg
Citat iz knjige Rodjeni za vjecnost,iz knjige jednostavno izbija ljubav i postovanje prema nasem starcu u svim djelovima bivse drzave.1922VFC1981 je napisao/la:"Raja s tribina, ustvari, nikad nije ni otišla. Samo su tribine izmještene, proširene. Od USA i Canade, do Australije. Od vrha Skandinavije do rta Dobre Nade."
(s oficijalne stranice)
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Evo Raha poslao koju s treninga
Evo samuraja ispod. Kakve su ovo vježbe i šta ovo radi

From father to son
Aj brate nemoj ga vise
Japancu kad objasne zezancije pobjece glavom bez traga,znas da je kod njih sve pod konac

Japancu kad objasne zezancije pobjece glavom bez traga,znas da je kod njih sve pod konac
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
majke mi moje ovaj Japanac kao da se sprema da nokautira prvog do sebe.Cernica je napisao/la:Vidi tate i vježbe Ću-ćim![]()
![]()

Kad ga pođe podrzavat pastrmka s dedare ako bude igrao na beku ili krilu. Evo vec sam naucio neke rijeci
Bravo-Yoku yatta
Dodaj-Kuwaeru
Hajde-Ìkagen'ni shite
Puši qurac Shou Hai-Kitsuen dikku Shou Hai

Bravo-Yoku yatta
Dodaj-Kuwaeru
Hajde-Ìkagen'ni shite

From father to son
Draga crvena braćo upravo sam završio razgovor s Fejom i imam ekskluzivan info.Naš trener mi je jako lijepo predočio kako bi trebali izgledati na proljeće a u velikom povjerenju to mi je potkrijepio jednim video isječkom.A kakav bi ja **** bio da ne podijelim to sa vama, svom crvenom braćom.Slijedi video prikaz
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Samo je jedna riba- Pastrmka!!!
bjezi Pastrmka nisi normalan 

Brate moj hebo me sav svijet ako se on ovo ne sereCernica je napisao/la:Vidi tate i vježbe Ću-ćim![]()
![]()

Samo je jedna riba- Pastrmka!!!
ma jok bolan, vidiš da se sprema kao kamikaza da nokautira prvog igrača do sebe.BMV22 je napisao/la:Brate moj hebo me sav svijet ako se on ovo ne sereCernica je napisao/la:Vidi tate i vježbe Ću-ćim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Jesi vidio ne definisanog polozaja za vjezbu brato. Nesto između žabe i Jane AhonenaBMV22 je napisao/la:Brate moj hebo me sav svijet ako se on ovo ne sereCernica je napisao/la:Vidi tate i vježbe Ću-ćim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

From father to son
Samo ti lozi rajuBMV22 je napisao/la:Draga crvena braćo upravo sam završio razgovor s Fejom i imam ekskluzivan info.Naš trener mi je jako lijepo predočio kako bi trebali izgledati na proljeće a u velikom povjerenju to mi je potkrijepio jednim video isječkom.A kakav bi ja **** bio da ne podijelim to sa vama, svom crvenom braćom.Slijedi video prikaz![]()
[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mene vec puca euforija i vrlo je moguce da cu 28.02 biti u Zvorniku,imam neki osjecaj da ce ovo na dobro izaci
VIDI NAS MAMA.....
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Pošto ti niko nije odgovorio, mozes da vidis na ovoj drugoj temi da nam se pridruzio novi forumaš sa nickom "Pala" , mnogo upuceniji u sve koliko se moze viditi.AlemC85 je napisao/la:ma pustite šuplje, dajte ako imate info iz prve ruke oko stadiona ili igračkog kadra pišite, pošto nijedan stranica ništa ne piše.
Napisao je da je sve pokriveno finansijski i trava i radovi, samo da vrijeme otezava. Cim se stabilizuje, nastavlja se sa radovima. Po mom nekom misljenju , pomocni ce osvanuti u kasnom proljecu, znaci da od iduce sezone imamo pomoćni teren na raspolaganju (daj Boze da i prije to bude gotovo )

Cernica je napisao/la:Kad ga pođe podrzavat pastrmka s dedare ako bude igrao na beku ili krilu. Evo vec sam naucio neke rijeci
Bravo-Yoku yatta
Dodaj-Kuwaeru
Hajde-Ìkagen'ni shite
![]()
![]()
![]()

Nek drmne jednu rakiju u Biše prije utakmice ima da leti po onoj strani gdje je centralna

-
- Kontakt:
Cernica je napisao/la:Kad ga pođe podrzavat pastrmka s dedare ako bude igrao na beku ili krilu. Evo vec sam naucio neke rijeci
Bravo-Yoku yatta
Dodaj-Kuwaeru
Hajde-Ìkagen'ni shite
![]()
![]()
![]()

Kod nas uvijek cirkuss

#musvdg
Oplako sam brate pastrmko u ove kasne sate..... respect...Cernica je napisao/la:Kad ga pođe podrzavat pastrmka s dedare ako bude igrao na beku ili krilu. Evo vec sam naucio neke rijeci
Bravo-Yoku yatta
Dodaj-Kuwaeru
Hajde-Ìkagen'ni shite
![]()
![]()
![]()

Nadam se da ce ovom japancu dati ugovor makar na po godine jer pastrmka ce knjigu zajebancija ispisati
P.S. valjda me nece banovati, ko ce pofatati sva ova nova pravila.

pozdrav rodjenima
Numquam Desistemus!

From father to son
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.