FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

PatrickBateman
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la PatrickBateman » 03 maj 2014, 21:26

GK1996 je napisao/la:Sloboda nista nije pokazala u Kaknju,fizicki ste spremni ali opasnost po gol nista napravili..
Ovo si upravu.
GK1996 je napisao/la: Sudija vam je poklonio penal i to je to.
Penal je cist. Nije njihova greska sto je Gafa konjina jedna pa pravi nepotreban i ocit faul unutar 16. Trebao je biti i penal za Rudar, tu se treba spomenuti sudija...

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 03 maj 2014, 21:30

ljudi ohladite malo, daleko je ovo od gotovog, nama valja u rodoc se potuci za 3 boda, ovo danas uz rezultat iz banovica isto nam dodje il remi il poraz na istom smo...
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 03 maj 2014, 21:33

mi do kraja moramo dobiti sve a mislim da mozemo jedino ce utakmica u rodocu biti kriticna i kljucna ali i jedinstvo mora dobiti sve ako oni naprave bilo kakav kiks nama bi onda i nerjeseno odgovoralo u rodocu ..... Moramo biti oprezni i na tusnju !!!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 03 maj 2014, 22:09

Danasnji bod je velik ako Jedinstvo odigra nerjeseno ili izgubi u Kaknju.

najjacajezenica
Kontakt:

Post Postao/la najjacajezenica » 03 maj 2014, 22:17

mozel koja slika iz kaknja, ili jos bolje video?? naravno mislim na fukare, kakva je brojka slobodinih navijaca danas bila? i ako neko moze da objasni zbog cega je doslo do te frkice sa svinjama, te kako je zavrsilo, tj dali ima privedenih - povrijedjenih itd?

steta sto niste uspjeli uzet sva 3 boda, mada kakanjci su kao najjaci u ligi iza slobode i jedinstva, ne? jos imaju kemu hafizovica za trenera, ejjj, nezna ciro kakav je to tek lopovchina, ciro je mala maca :lol: :lol:

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 03 maj 2014, 22:21

nek je svakom na cast ko nije otisao danas na tekmu,tako je djerizi nabijajte postove,nedo bog da koji promakne da ne citirate ;) fuj,pronaci ce se oni sami ;) inace tanko odigrana tekma s nase strane,ovo je bila mec lopta,sljedeca je za 2 kola,pa cemo vidit ;) samo hrabro momci...

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 03 maj 2014, 22:40

zla2 je napisao/la:nek je svakom na cast ko nije otisao danas na tekmu,tako je djerizi nabijajte postove,nedo bog da koji promakne da ne citirate ;) fuj,pronaci ce se oni sami ;) inace tanko odigrana tekma s nase strane,ovo je bila mec lopta,sljedeca je za 2 kola,pa cemo vidit ;) samo hrabro momci...
Prošla sezona čitava ,svaka domaća utakmica sam bio na Tušnju.Dakle krenuo sam tek u srednju školu(nisam iz grada,sa sela sam).Sloboda se nije plasirala u PL,završena sezona.Dok su ostali ''jarani'' j*b*v*l* Smajla Karića i Slobodu ja nisam propuštao utakmice Slobode(''čaršijska djeca'' ako ih mogu tako nazvati).Dolazi početak ove sezone i čitavu prvo polusezonu sam bio na Tušnju,svaku utakmicu ispratio.Počinje druga polusezona,pobjeda u Livnu,Doboj Kakanj kod kuće pa dvije gostujuće.U međuvremenu ti ''jarani'' počinju pratiti Sloobodu.Dolazi Jedinstvo u TZ i ja normalno kao i predhodnu polusezonu dođem da gledam a ti isti meni dobacuju nešto kao ''Seljačino šta ćeš ti na Tušnju'' ,''Nije za tebe ovakav ambijent'' i slično.Tu sam utakmicu odgledo na Tušnju moju zadnju utakmicu na Tušnju,od sad Slobodu pratim samo preko TK.Pored toga što ne pratim Slobodu na Tušnju,bolje sam upućen od njih svih oko situacije u klubu. Šta ti misliš ko je sad ovdje upravu ja ili oni ?
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 03 maj 2014, 22:43

intercontinental je napisao/la:
zla2 je napisao/la:nek je svakom na cast ko nije otisao danas na tekmu,tako je djerizi nabijajte postove,nedo bog da koji promakne da ne citirate ;) fuj,pronaci ce se oni sami ;) inace tanko odigrana tekma s nase strane,ovo je bila mec lopta,sljedeca je za 2 kola,pa cemo vidit ;) samo hrabro momci...
Prošla sezona čitava ,svaka domaća utakmica sam bio na Tušnju.Dakle krenuo sam tek u srednju školu(nisam iz grada,sa sela sam).Sloboda se nije plasirala u PL,završena sezona.Dok su ostali ''jarani'' j*b*v*l* Smajla Karića i Slobodu ja nisam propuštao utakmice Slobode(''čaršijska djeca'' ako ih mogu tako nazvati).Dolazi početak ove sezone i čitavu prvo polusezonu sam bio na Tušnju,svaku utakmicu ispratio.Počinje druga polusezona,pobjeda u Livnu,Doboj Kakanj kod kuće pa dvije gostujuće.U međuvremenu ti ''jarani'' počinju pratiti Sloobodu.Dolazi Jedinstvo u TZ i ja normalno kao i predhodnu polusezonu dođem da gledam a ti isti meni dobacuju nešto kao ''Seljačino šta ćeš ti na Tušnju'' ,''Nije za tebe ovakav ambijent'' i slično.Tu sam utakmicu odgledo na Tušnju moju zadnju utakmicu na Tušnju,od sad Slobodu pratim samo preko TK.Šta ti misliš ko je sad ovdje upravu ja ili oni ?
ee moj drugar da se ide zbog takvih likova na tekme,ne bi nas bilo 20 u kopu,ides zato sto volis Slobodu, u ostalom post se nije odnosio na tebe,eto vidis nisam ni znao da si iz Tuzle

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 03 maj 2014, 22:43

Penal cist ko suza.

[youtube][/youtube]

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 03 maj 2014, 22:49

Smajil Karic lajka obave FK Slobode na fejsu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 03 maj 2014, 22:51

@intercontinental druze boli te taki, pa ti koji ti dobacuju su iskompleksirani mamlazi koji sto i sam rece budu tu svaku prestupnu godinu.. a uvijek je bilo i ima na svakoj tribini i u svakoj grupi uhljupa samo takvih pa ja vec sad u glavi imam 5,6 ali to te ne treba sputavat. Hvala bogu sad je tu sjever ako ti smetaju odvojis se sa svojom rajom i ne obracas paznju. Uostalom tu si zbog Slobode ko i svi i ne zaboravi svi smo mi jednaki ;) tacna info bilo je par momaka iz Zenice danas u Kaknju i svaka im cast

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 03 maj 2014, 22:51

zla2 je napisao/la:
intercontinental je napisao/la:
Prošla sezona čitava ,svaka domaća utakmica sam bio na Tušnju.Dakle krenuo sam tek u srednju školu(nisam iz grada,sa sela sam).Sloboda se nije plasirala u PL,završena sezona.Dok su ostali ''jarani'' j*b*v*l* Smajla Karića i Slobodu ja nisam propuštao utakmice Slobode(''čaršijska djeca'' ako ih mogu tako nazvati).Dolazi početak ove sezone i čitavu prvo polusezonu sam bio na Tušnju,svaku utakmicu ispratio.Počinje druga polusezona,pobjeda u Livnu,Doboj Kakanj kod kuće pa dvije gostujuće.U međuvremenu ti ''jarani'' počinju pratiti Sloobodu.Dolazi Jedinstvo u TZ i ja normalno kao i predhodnu polusezonu dođem da gledam a ti isti meni dobacuju nešto kao ''Seljačino šta ćeš ti na Tušnju'' ,''Nije za tebe ovakav ambijent'' i slično.Tu sam utakmicu odgledo na Tušnju moju zadnju utakmicu na Tušnju,od sad Slobodu pratim samo preko TK.Šta ti misliš ko je sad ovdje upravu ja ili oni ?
ee moj drugar da se ide zbog takvih likova na tekme,ne bi nas bilo 20 u kopu,ides zato sto volis Slobodu, u ostalom post se nije odnosio na tebe,eto vidis nisam ni znao da si iz Tuzle
Meni je to zasmetalo,zbog toga što znam kolko sam ja pratio Slobodu i bio na utakmicama a koliko oni.Naravno oni dođu na tribinu da ih neko slika na ogradi i to jeto.Serem i pišam takve navijače...

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 03 maj 2014, 22:52

Glaj Bajre na klipu ahahah ubica :P :P :mrgreen:
BHF Bosanska Krajina!

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 03 maj 2014, 23:05

brazzo je napisao/la:@intercontinental druze boli te taki, pa ti koji ti dobacuju su iskompleksirani mamlazi koji sto i sam rece budu tu svaku prestupnu godinu.. a uvijek je bilo i ima na svakoj tribini i u svakoj grupi uhljupa samo takvih pa ja vec sad u glavi imam 5,6 ali to te ne treba sputavat. Hvala bogu sad je tu sjever ako ti smetaju odvojis se sa svojom rajom i ne obracas paznju. Uostalom tu si zbog Slobode ko i svi i ne zaboravi svi smo mi jednaki ;) tacna info bilo je par momaka iz Zenice danas u Kaknju i svaka im cast

Nema veze,ja znam da iako nism iz Tuzle da volim Slobodu više od njih svih kad se skupe.Život ide dalje...

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 03 maj 2014, 23:09

Penal za udžbenika, očit primjer penala! A ovo što je bilo izmedju navijača i ovih smećara... to je samo još jedan mali dokaz kako mi ne pripadamo ni pod razno ovdje, još jedan teferić u nizu... :puke:
075

brazzo
Kontakt:

Re: $: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la brazzo » 03 maj 2014, 23:10

intercontinental je napisao/la: Nema veze,ja znam da iako nism iz Tuzle da volim Slobodu više od njih svih kad se skupe.Život ide dalje...
ja cu ti jos jednom porucit, ne osvrci se na pojedince... a ti ako volis Slobodu i onaj adrenalin i ludilo znas kako ces ;) pozdrav i vidimo se

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 03 maj 2014, 23:17

tuzlak1987 je napisao/la:
GK1996 je napisao/la:Sloboda nista nije pokazala u Kaknju,fizicki ste spremni ali opasnost po gol nista napravili.Sudija vam je poklonio penal i to je to.Navijaci seljaci zesci,napali zastitare i poceli razbijati po stadionu !?

Sreca samo pa vam Ado bio raspolozen,spasio je dva tri gola i sta reci za zadnju priliku :D Vile vas pronosase,uglavnom sretno u PL ali s ovakvim timom necete nista uraditi.
Care jedina je ekipa koja je uzela Rudaru bod do ovog trenutka. Ne moze biti tako sve crno..Mislim da nismo dobri tj bolji od ostalih ne bi bili prvi, prosli bi kao sto smo prosle godine :mrgreen:
Kralju moj,nebi vi dali gol da se igralo 360 minuta da vam ne bi onog sudije,nek ste vi uzeli bod nemam nista protiv jer Rudar ne moze u Premier Ligu pa mu ovaj ''kiks'' nista ne znaci,nego ne mogu da shvatim kako neko ulaze toliko u ekipu,hvali se milionima ima trenera ''svih trenera'',ima gomilu navijača iza sebe i onda dodju ''igracine'' ne mogu akcije povezati,ja zaista ne mogu shvatiti navijace koji hvale tim od kojeg je Podgrmeč odigrao bolje u Kaknju.
Rudar Kakanj !!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 maj 2014, 23:20

Cist penal ovdje nema sta odnese ga budala..dva su nam se igraca povrijedila..nadam se da je Mehidic ok
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 03 maj 2014, 23:20

Rudar i Kakanjci ce se naguzit biscanima ,tako da do kraja moramo dobiti sve tekme,samo jako i no problemo 8-)

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 03 maj 2014, 23:21

druze penal je cist ko suza,drugo nemoze se uvjek ni odigrati sjajno i bajno,bodovi se pisu.ova ekipa je sasvim dovoljna za ovu ligu,iole bolji igraci u bih,zaobilaze je bez obzira na pare..mi smo cilj ispunili,nismo porazeni...pozz
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.