Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Nadam se da ce Marrone,Pogba i Vidal igrat, da malo probamo tako.Dobra utakmica za mladje igrace da se pokazu iako je kup ipak je kakav takav derbi.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- AvantiSignora
- Kontakt:
Marronea mora sto vise igrati jer momak ima strasan potential.
I Caceres bi trebo poceti, i nadam se da ce biti medju prvi 11 protiv Parme , jer treba ovom Pelusu jos vremena da se uklopa...
Matri zabija sutra
I Caceres bi trebo poceti, i nadam se da ce biti medju prvi 11 protiv Parme , jer treba ovom Pelusu jos vremena da se uklopa...
Matri zabija sutra
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Caceres non si tocca!!!
Mislim da čupo počinje sutra. Još su svježi utisci od ona dva postignuta gola protiv istog protivnika
Vučka uvesti kasnije da rokne je'nu sa dva'es' i kusur
Mislim da čupo počinje sutra. Još su svježi utisci od ona dva postignuta gola protiv istog protivnika

Vučka uvesti kasnije da rokne je'nu sa dva'es' i kusur

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Hajd sad da vas čujem ko će sa mnom i @Šabanom braniti čast La Vechia Signore u Ligi???
Ostali smo bez @gojzerice koji rano okači kopačke o klin. Hajde da probamo ući u drugu ligu već jednom...
Ostali smo bez @gojzerice koji rano okači kopačke o klin. Hajde da probamo ući u drugu ligu već jednom...

L'Avvocato je napisao/la:Normalno da je nezadovoljan, pa svako bi bio ... Peluso dodje i odmah igra, a Caceres tu vec dugi vremenski period a nikako ne igra. Još lik za klasu bolji od Pelusa, Padoina i sličnih.
Bezveze
Ja nemogu da vjerujem da i dalje vi kao navijaci juventusa sumnjate u odluke Contea nakon svega sto je covjek donio. Ako Conte kaze tako onda je tako. A ne vi forumski strucnjaci dovodite u pitanje Conteove odluke i onda se nazivate navijacima juventusa smjesno.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Conte zna najbolje a to je i dokazao,tako da mu se nema šta zamjerit
nek dovodi koga hoće baš me briga.Samo me brine to da ukoliko još neki polovnjak odigra jednu dobru utakmicu i bude pozvan u rep.a Conte-u se svidi a hoće (jer je italijan) eh tad ću ozbiljno da se naljutim
Volio bi da Caseres sutra bude u početnom sastavu.
Sutra Gio zabija 2 gola. :ugeek: I know that.

Volio bi da Caseres sutra bude u početnom sastavu.
Sutra Gio zabija 2 gola. :ugeek: I know that.
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Konačno i Marrone na svojoj poziciji , nadam se da će pokazati sav svoj talenat !
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ja bolan, zamisli te tuge izgubimo igraca kao Martin radi Pelusa i Padoina , pa da poludi covjek
ovi polovnjaci postaju ozbiljan Konteov problem, i to hajd da ti igraci valjaju nego samo sto su talijani ali da su bar dobri talijani vec u normalnim okonostima taj Peluso nije ni 4-5. talijanski lijevi bek , o Padoinu da ne pricam.

ovi polovnjaci postaju ozbiljan Konteov problem, i to hajd da ti igraci valjaju nego samo sto su talijani ali da su bar dobri talijani vec u normalnim okonostima taj Peluso nije ni 4-5. talijanski lijevi bek , o Padoinu da ne pricam.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Aless, malo si pretjerao sa komentarom, malo više.
Nije ovdje niko fudbalski stručnjak, ali svako ima pravo na stav, stav većine koji iole znaju nešto o fudbalu je da je Caceres svemirski brod za Pelusa, a ne samo njega.
Ja lično smatram da Caceres može biti ponajbolji stoper Evrope da mu se daje šansa koju zaslužuje, ubjeđen sam zapravo.
Conte nije bez mane i to je jasno, ali niko ovdje nije rekao ništa ružno kontra njega, niti to nekome pada na pamet, ali neke stvari su jasne, a da ne moraš biti trenerski stručnjak da ih primjetiš.
Marrone ne igra na svom mjestu, njegova pozicija je ona koju Marchisio igra i tu je igrao kada je dobijao šansu, pogotovo lani u kupu, ali obzirom da ima sjajan pregled igre, pas i nevjerovatnu mirnoću sa loptom, on može odigrati organizatora igre.
Njegov nedostatak je možda što ne može zadati ritam utakmici kao Marchisio i Vidal na tim mjestima pa zato i ne igra tu, on još nije oformljen igrač sa jasnom pozicijom i ovakvi mečevi mu trebaju.
Nije ovdje niko fudbalski stručnjak, ali svako ima pravo na stav, stav većine koji iole znaju nešto o fudbalu je da je Caceres svemirski brod za Pelusa, a ne samo njega.
Ja lično smatram da Caceres može biti ponajbolji stoper Evrope da mu se daje šansa koju zaslužuje, ubjeđen sam zapravo.
Conte nije bez mane i to je jasno, ali niko ovdje nije rekao ništa ružno kontra njega, niti to nekome pada na pamet, ali neke stvari su jasne, a da ne moraš biti trenerski stručnjak da ih primjetiš.
Marrone ne igra na svom mjestu, njegova pozicija je ona koju Marchisio igra i tu je igrao kada je dobijao šansu, pogotovo lani u kupu, ali obzirom da ima sjajan pregled igre, pas i nevjerovatnu mirnoću sa loptom, on može odigrati organizatora igre.
Njegov nedostatak je možda što ne može zadati ritam utakmici kao Marchisio i Vidal na tim mjestima pa zato i ne igra tu, on još nije oformljen igrač sa jasnom pozicijom i ovakvi mečevi mu trebaju.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Storari
Barzagli Bonucci Caceres
Licht Vidal Marrone Pirlo De Ceglie
Matri Giovinco
možda ovako počne ...
Barzagli Bonucci Caceres
Licht Vidal Marrone Pirlo De Ceglie
Matri Giovinco
možda ovako počne ...
Stavit će Giacka umjesto Pirla u toj formaciji, vjerovatno, mada bih ja krenuo sa vezom Vidal-Marrone-Pogba.
Lijevo bih stavio Pelusa koji je bolji bek od PDC-a.
Isla bi mogao dobiti bolju minutažu sutra, a Quaglia će mislim startati ispred Matria.
Lijevo bih stavio Pelusa koji je bolji bek od PDC-a.
Isla bi mogao dobiti bolju minutažu sutra, a Quaglia će mislim startati ispred Matria.
#MaxOUT
#MaxOUT
Ovako je boljeramiral je napisao/la:Storari
Barzagli Bonucci Caceres
Licht Vidal Marrone Pirlo (staviti neki kamenčić)
Matri Giovinco
možda ovako počne ...

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Juventus (3-5-2): 30 Storari, 4 Caceres, 19 Bonucci, 13 Peluso, 33 Isla, 23 Vidal, 39 Marrone, 6 Pogba, 24 Giaccherini, 12 Giovinco, 32 Matri
(1 Buffon, 26 Lichtsteiner, 15 Barzagli, 11 De Ceglie, 20 Padoin, 33 Isla, 9 Vucinic). All.: Conte.
Milan (4-3-3): 1 Amelia, 20 Abate, 13 Acerbi, 5 Mexes, 2 De Sciglio, 18 Montolivo, 23 Ambrosini, 28 Emanuelson, 22 Bojan, 11 Pazzini, 92 El Shaarawy
(51 Coppola, 59 Gabriel, 77 Antonini, 10 Boateng, 55 Carmona, 16 Flamini, 8 Nocerino, 12 Traoré 19 Niang). All.: Allegri.
Arbitro: Mazzoleni di Bergamo.
(1 Buffon, 26 Lichtsteiner, 15 Barzagli, 11 De Ceglie, 20 Padoin, 33 Isla, 9 Vucinic). All.: Conte.
Milan (4-3-3): 1 Amelia, 20 Abate, 13 Acerbi, 5 Mexes, 2 De Sciglio, 18 Montolivo, 23 Ambrosini, 28 Emanuelson, 22 Bojan, 11 Pazzini, 92 El Shaarawy
(51 Coppola, 59 Gabriel, 77 Antonini, 10 Boateng, 55 Carmona, 16 Flamini, 8 Nocerino, 12 Traoré 19 Niang). All.: Allegri.
Arbitro: Mazzoleni di Bergamo.
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
NApokon ce suditi normalan sudac.... A to je Mazzoleni, najbolji sigurno u Italiji i jedan od najboljih na svijetu.....
Sutra ce mo razderati one muke ko siroce napolitanku........ Samo da ultra polovnjaci ne budu igrali naravno ovdje ne mislim na Pogbu i Lucu, to su super talentovani igraci......
Sutra ce mo razderati one muke ko siroce napolitanku........ Samo da ultra polovnjaci ne budu igrali naravno ovdje ne mislim na Pogbu i Lucu, to su super talentovani igraci......
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlCapitano
- Kontakt:
Mislim da Quaglia još ne može igrati zbog onog crvenog, zar nije dobio tri utakmice kazne? 

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Počne li tako Peluso lijevo na stoperskoj poziciji ja ne znam kako cu gledati utakmicu.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Jeste, zaboravih.IlCapitano je napisao/la:Mislim da Quaglia još ne može igrati zbog onog crvenog, zar nije dobio tri utakmice kazne?
@Hypnose, bit će kombinovan sastav, dok je ovaj milanov gotovo najjači.
#MaxOUT
#MaxOUT
Možda i ne bude ovako ...to je moguća formacija po 'tuttojuve' ....
Nadam se da im neće igrati Nocerino inače nećemo ništa moći.
Nadam se da im neće igrati Nocerino inače nećemo ništa moći.

Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
-
- Kontakt:
umrogolden je napisao/la:A gdje je Jaquinta?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.