Ima ovaj neki Yokoyama Shohei , 21 godina , ali po transfermarkt-u on igra ofanzivnog veznog i lijevo krilo.1922VFC1981 je napisao/la:Na transfermarkt-u samo ima lijevi bek japanac ali 31 godina mu i vrijedi jeb sve svoje 700.000 nadat se da je to taj![]()
Molit i kumit da je ovaj haha,a garant je taj upratio sam ga ali ofanzivnog igraMaestro^^ je napisao/la:Ima ovaj neki Yokoyama Shohei , 21 godina , ali po transfermarkt-u on igra ofanzivnog veznog i lijevo krilo.1922VFC1981 je napisao/la:Na transfermarkt-u samo ima lijevi bek japanac ali 31 godina mu i vrijedi jeb sve svoje 700.000 nadat se da je to taj![]()
Ko zna , možda zna igrati i beka.
Ma nema veze drug. I Maletic je poceo na desnom krilu , pa je završio na beku.1922VFC1981 je napisao/la:Molit i kumit da je ovaj haha,a garant je taj upratio sam ga ali ofanzivnog igraMaestro^^ je napisao/la:Ima ovaj neki Yokoyama Shohei , 21 godina , ali po transfermarkt-u on igra ofanzivnog veznog i lijevo krilo.1922VFC1981 je napisao/la:Na transfermarkt-u samo ima lijevi bek japanac ali 31 godina mu i vrijedi jeb sve svoje 700.000 nadat se da je to taj![]()
Ko zna , možda zna igrati i beka.
BMV22 je napisao/la:Joj raja da mi je vidit kad mu Avdo počne objašnjavat šta i kako da igra, i rukama i nogamane razumiju Avdu naši a kamoli on.Joj da mi je to vidit i odmah mogu umrijet
![]()
MIJENJAJ GA AVDO!!!
![]()
![]()
Da ovo nije neki nećak od vlasnike firme guma Yokohama.Već nas vidim dres Suzuki na šorcu Yamaha na štucnama Honda a na trenerkama Mazda i Toyota.Ishrana naših igrača u Baru četiri tone riže i suši, escajg dozvoljen samo u vidu štapića.**** kad naši počnu nabadat štapićima biće krvi do koljena![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
samo d ane bude težih ozljeda.
![]()
Brato mozda japancu bude lakse razumjet Avdu vec nasima.Samo ga ne vodite kod Bise u kafanuBMV22 je napisao/la:Joj raja da mi je vidit kad mu Avdo počne objašnjavat šta i kako da igra, i rukama i nogamane razumiju Avdu naši a kamoli on.Joj da mi je to vidit i odmah mogu umrijet
![]()
MIJENJAJ GA AVDO!!!
![]()
![]()
Da ovo nije neki nećak od vlasnike firme guma Yokohama.Već nas vidim dres Suzuki na šorcu Yamaha na štucnama Honda a na trenerkama Mazda i Toyota.Ishrana naših igrača u Baru četiri tone riže i suši, escajg dozvoljen samo u vidu štapića.**** kad naši počnu nabadat štapićima biće krvi do koljena![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
samo da ne bude težih ozljeda.
![]()
lani sam postavljo na facebook ovaj klip radio prenosa koji me pravo vratio u osamdeseteANTIFA ! je napisao/la:[youtube][/youtube]
je li to gotova stvar ili?BICE GUSTO je napisao/la:Kazu da je Tana obezbjedio onom Hai-ju smjestaj na Rujistu. Sa biciklom si u Vrapcicima za 3 minute, a nazad...ima Boga mi...pofino. Valjda ce taj Japanac biti stvarno pojacanje, a ne dio humanitarne akcije japanske vlade. (Japanci su inace sitni. Ja nesto kontam ovaj nas nosi kopacke 30-32).
Ma zezam se drug. Pojma nemam.AlemC85 je napisao/la:je li to gotova stvar ili?BICE GUSTO je napisao/la:Kazu da je Tana obezbjedio onom Hai-ju smjestaj na Rujistu. Sa biciklom si u Vrapcicima za 3 minute, a nazad...ima Boga mi...pofino. Valjda ce taj Japanac biti stvarno pojacanje, a ne dio humanitarne akcije japanske vlade. (Japanci su inace sitni. Ja nesto kontam ovaj nas nosi kopacke 30-32).
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.