Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

xGGMU
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la xGGMU » 08 jan 2013, 16:22

Martex je napisao/la:Ne znam za vas ljudi, ali meni je ovaj Buttner ostavio utisak isto kao da je neki navijac Uniteda, ostvario mu se san da zaigra za United i to je to.. kraj price. Lik bljesnu protiv Wigana i nista vise nije pokazao. Lik isto kao da jos nije svjestan da igra za United...Imam misljenje da je on doveden samo kao backup za ovu sezonu i po principu ako postigne nesto ostat' ce i bit' ce dobro za nas ako ne opet nije katastrofa i mogu se vratiti pare koje su ulozene u njega koje stvarno nisu velike. Evo sta Ruud kaze za Buttnera:
Nistelrooy on Buttner:
"Alexander has made a great start. He needs a bit more time as he’s definitely somebody for the future. He’s been getting games in the Champions League. For him, it’s a dream come true. He’s got the ability and needs to learn to obtain more experience. He’s definitely somebody to look out for.”

Da li ga hvali zato sto mu je zemljak ili ne ali mora pokazati vise ako zeli da ima rolu u United-u :)
slika
I njeg cijenim, vjerovatno zato što je istetoviran i što mi se sviđa iz tog razloga ( no homo! )
Sviđa mi se kako igra, koliko je borben, možda za neku ofanzivniju poziciju nego bek, al' služi svrsi i fina je adicija u ekipi, da se povrijedi Evra on bi bio prva zamjena, iz tog razloga je i doveden. Njemu to ne smeta, i uživa u svim minutama koje dobije, očigledno. Ima 23 godine i fino se pokazao u dosadašnjim minutama koje je dobijao, stigao je i zabit ako se ne varam. Moguće je da će ga Fergie poslati i na posudbu do kraja sezone..
„On je veoma dobar levi bek, ali mu treba više iskustva i treba da bude malo manje orijentisan na napad. Naravno da je teško kada dođete iz druge zemlje i druge fudbalske kulture, ali računamo ozbiljno na njega“,
rekao je Ferguson

za sve ostale:
:twisted: :lol: :twisted:
slika
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 08 jan 2013, 16:33

Ako i njega pusti Ferguson na posudbu onda on nije dobar nikako :D Ali mislim da se to nece desiti jer je i sam svjestan jednostavne cinjenice da ako Buttner ode na posudbu da nemamo backupa za Evru tako da od toga nema nista.

btw: Da nije Ferguson zaboravio da se u januaru mogu dovoditi igraci, posto dugo nije doveo nista "zvucno" :mrgreen: Unitedu zimski prelazni rok kao i da ne postoji :lol:
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

beela
Kontakt:

Post Postao/la beela » 08 jan 2013, 17:31

Ma neka Buttnera, probiće se i on kad-tad :mrgreen:

Ovaj transfer rok za nas ništa ne predstavlja izgleda... Čak ni špekulacija nema jbt :D

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 08 jan 2013, 17:34

beela je napisao/la: Ovaj transfer rok za nas ništa ne predstavlja izgleda... Čak ni špekulacija nema jbt :D
Ima, Begovica pola BH portala vec preselilo na Old Trafford. :?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

paranojafredy
Kontakt:

Post Postao/la paranojafredy » 08 jan 2013, 17:47

Ma sjebat ce se mnogi kad zadnji dan prelaznog roka potpisemo Bejla,Felainija,Gaitana,Beogovica,Zahu.5 novih lica samo niko jos o tom nista ne zna ;)
Fuck Barcelona and fuck Real Madrid
I've loved United since I was a kid

beela
Kontakt:

Post Postao/la beela » 08 jan 2013, 17:50

Rooney88 je napisao/la:
beela je napisao/la: Ovaj transfer rok za nas ništa ne predstavlja izgleda... Čak ni špekulacija nema jbt :D
Ima, Begovica pola BH portala vec preselilo na Old Trafford. :?
Ma ja ti to ne smatram špekulacijom, kad znam da od toga nema ništa. Za mene špekulacija znači jedna vijest koja ima solidne šanse da se ostvari.

devilred

Post Postao/la devilred » 08 jan 2013, 18:16

slika
vs west ham

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 08 jan 2013, 18:48

Robbie Brady je potpisao za Hull City ;) Šteta a bio bi bolji od Younga na lijevom krilu :lol:
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 08 jan 2013, 19:51

devilred je napisao/la:slika
vs west ham
Tito 8-)

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 08 jan 2013, 21:32

Manchester United's Martin Ferguson scouted Leo Baptistao and wants the club to buy him...
Igrac Vallecana,20 god.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 08 jan 2013, 21:42

trxel je napisao/la:Manchester United's Martin Ferguson scouted Leo Baptistao and wants the club to buy him...
Igrac Vallecana,20 god.
Baš ono što nam treba,još jedan napadač u nizu. :ugeek: ;)
Nego,kažu da je Henriquez u kupu protiv Wigana odigrao sjajno.Istina je da je malo igrao,ali ipak kažu da je zablistao i zadovoljio Martineza.
Evo šta Martinez kaže :
"There is such a freshness about his play," said the Wigan boss. "Angelo's movement was outstanding and his knack of getting a couple of yards in the box gave him a very good chance, which nearly brought him his first Wigan goal.

"I have a feeling he is going to be a real crowd favourite."

He looks like being a useful stand-in for Arouna Kone, who has now left for African Nations Cup duty with the Ivory Coast and is unlikely to be in Wigan colours again until the middle of next month.

"Angelo tries to be very clever," said Martinez. "Because he is not the most physical, he avoids 50-50 contact with defenders. But his running into space is really sharp and incisive.

"We do need to get to know him a little bit better. Sometimes he made some great moves and we couldn't see him. But he will give us a completely different dimension.

"His attitude is incredible. He is a young man with great standards who is desperate to be successful in the Premier League."
Nadam se da će Angelo dobiti prilike u nastavku sezone i da će se vratiti kao Cleverley,ako ne i bolji. ;)

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 08 jan 2013, 21:51

Ma dobro ovaj Leo mlad igrac.Mozda klub napusti Macheda.Pa valjda igrac za rezerve pored Henriqueza,kad se vrati iz Wigana...

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 jan 2013, 21:53

Ode nam paranoja :( :mrgreen:

Mislim da se za Baptistaoa najviše interesuje Atleti, i vjerovatno bi trebao otići par kvartova dalje od Vallecasa, na Calderon 8-)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 08 jan 2013, 21:55

trxel je napisao/la:Ma dobro ovaj Leo mlad igrac.Mozda klub napusti Macheda.Pa valjda igrac za rezerve pored Henriqueza,kad se vrati iz Wigana...
Ne vidim razlog zašto bi igrač,koji igra u prvom timu RV u španskoj ligi došao da igra za rezerve Uniteda.Nema logike.
Mada,interestantan je igrač,da igra krilo,već bi druga priča bila.
Ali po ovome što vidim,igra tamo gdje ih najviše imam,CF i SS. Što znači da je i to vjerovatno još jedna patka. :ugeek:

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 08 jan 2013, 22:02

Naravno spekulacije,kad bi dosao u tim,imao bi status hot prospekt..Fol vrijedi 2m...Izgleda da moze igrati desno krilo.Koliko igraca napusta nize klubove,svjesno,da bi u vecem sjedili na klupi,dok ne "prodju"u tim. ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 jan 2013, 22:07

rio_Ferdy88 je napisao/la:Ode nam paranoja :( :mrgreen:
Sta je uradio ovaj put? :lol:

PRAVDA ZA PARANOJU
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 08 jan 2013, 22:09

cujem da ste zainteresovani za kezmana,milivoje novakovica,i dzemu berberovica,al ja misim da to nije istina
To su bile paranojine zadnje rijeci :lol: :lol:
Zadnja izmjena: trxel, dana/u 08 jan 2013, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 08 jan 2013, 22:09

Cartman je napisao/la:Sta je uradio ovaj put? :lol:

PRAVDA ZA PARANOJU
cujem da ste zainteresovani za kezmana,milivoje novakovica,i dzemu berberovica,al ja misim da to nije istina
Napisao ovaj post na temi Arsenala. :lol:
Što se tiče ovog Brazilca,ne znam,vidjet ćemo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 jan 2013, 22:09

A vidim sad da ga je banovao Monolog. Hoces da promjenimo opkladu? Umjesto ban harisu kad Torres ne dadne 20 golova, vrati nam Paranoju. :D I to uz mjesec dana imuniteta. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 08 jan 2013, 22:12

S kojom je lik euforijom pisao po forumu,i mogu mislit tek kakve je poruke slao i dobivao na pp. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.