NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Šteta velika ako piska napusti klub i jos gore radi nekog igraca... Nadam se da u pozadini nema nesto krupnije pa da zbog toga odlazi....u svakom slucaju podrska Fahrudinu
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Izvadio nas iz govana i stagnacije zadnjih pet godina...
Vratio Zvijezdi onaj stari sjaj
Vratio pet trenera nazad u omladinski pogon
Vratio nam osmijeh i radost u lica u ovoj teskoj covid krizi
Vratio Combeta u normalu
Sve je to uradio nas piska carsijaner... hvala piska
Kapa do poda... ljudi bez piske ono dole nebi bilo to sto je sad sto posto... teska patnjava je vodit klub jaranike... kapa do poda nebi nikad vodio...
Ostani Piska i kad bude najbolje i ostni u najboljem sjecanju i
kad nas uvedes u premijer ligu onda idi

Vratio Zvijezdi onaj stari sjaj

Vratio pet trenera nazad u omladinski pogon

Vratio nam osmijeh i radost u lica u ovoj teskoj covid krizi

Vratio Combeta u normalu

Sve je to uradio nas piska carsijaner... hvala piska

Kapa do poda... ljudi bez piske ono dole nebi bilo to sto je sad sto posto... teska patnjava je vodit klub jaranike... kapa do poda nebi nikad vodio...
Ostani Piska i kad bude najbolje i ostni u najboljem sjecanju i
kad nas uvedes u premijer ligu onda idi

Iskreno, puna podrška!
- ASD
- Kontakt:
Podrška Fahrudinu, možda i najboljem direktoru lige.
Ne možda, nego sigurno.
Vruća glava zbog igrača koji nije pravio razliku.
edit: prijateljski savjet. Nemoj ići u pola prelaznog roka. Pokušaj ostati do kraja sezone pa ako ti se ide onda napuštaj.
Ne možda, nego sigurno.
Vruća glava zbog igrača koji nije pravio razliku.
edit: prijateljski savjet. Nemoj ići u pola prelaznog roka. Pokušaj ostati do kraja sezone pa ako ti se ide onda napuštaj.
-
- Kontakt:
Cuj panj trazi jos 500 eura a gola nezna dat...mamu mu lopovsku ima 2 lijeve noge
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Bolan Piska koji ti je, neces napustiti Zvijezdu zbog nebitnog lika, o tebi se i u drugim gradovima prica da radis super i korektne stvari za svoj klub.
Zavrsi ono sto si zapoceo, smanji emocije prema nebitnim likovima, volis taj posao to se vidi...nemoj nekada da ti bude zao sto si napustio nesto sto volis zbog igraca za kojeg se nece znati kroz par godina.
Klubovi su bitni, a ovo sto pojedini igraci pokusavaju toga je bilo i biti ce u svim klubovima ove lige sve dok to zakon jasno ne definise...samo ga brises i ides dalje.
Zavrsi ono sto si zapoceo, smanji emocije prema nebitnim likovima, volis taj posao to se vidi...nemoj nekada da ti bude zao sto si napustio nesto sto volis zbog igraca za kojeg se nece znati kroz par godina.
Klubovi su bitni, a ovo sto pojedini igraci pokusavaju toga je bilo i biti ce u svim klubovima ove lige sve dok to zakon jasno ne definise...samo ga brises i ides dalje.
Jednostavno je, Piska je za Zvijezdu bitan a Kosta nebitan. Koliko klubova u ligi je isplatilo igrace u potpunosti. Prica o 500 KM duga je smijesna, to bi dobio dolaskom na pripreme ili bi" prelomio" sporazumnim raskidom posto mu je to cilj. Svjestan je da nema mjesto u ekipi a ima ponudu Orasja a mozda jos neku
Podrska za Pisku i ekipu,Zvijezda ce biti hit proljeca.Abd PL da se igra,jer Gradacac to zasluzuje.Pozdrav iz Tuzle.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Nastavi dobru priču Piskiću i bori se za svoj klub i grad, pa da Zvijezdu ponovo gledamo u PL. Sretno!
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Nakon dugo vremena imamo extra jaku ekipu... A ponajvise napadacku igrat cemo za gol vise to je sigurno!!!
Bar ja licno sa dosta optimizma cekam da pocne prvenstvo, i vjerujem da u Gradaccu nema oni koji ce bit pesimisticni...
Sta je za Fahrudina jel ostao u klubu???
Bar ja licno sa dosta optimizma cekam da pocne prvenstvo, i vjerujem da u Gradaccu nema oni koji ce bit pesimisticni...
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Fahrudin je glavna karika ostalo su uglavnom trkaci okoloOrhan je napisao/la: ↑18 jan 2021, 18:05Nakon dugo vremena imamo extra jaku ekipu... A ponajvise napadacku igrat cemo za gol vise to je sigurno!!!
Ok pa jel u Zvijezdi jos ili nezmajevac je napisao/la: ↑18 jan 2021, 18:19Fahrudin je glavna karika ostalo su uglavnom trkaci okoloOrhan je napisao/la: ↑18 jan 2021, 18:05Nakon dugo vremena imamo extra jaku ekipu... A ponajvise napadacku igrat cemo za gol vise to je sigurno!!!
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ma jasta je, pusti to. Nije lud da napusti svoj klub zbog tamo nekog balvana
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Imal šta za golmana i šta je sa vidovića/ cibre ?
Piskicu sad nema odustajanja poveo si ovo jato, digao klub iz pepela napravio extra dobru ekipu i sad odustajes zbog jednog Koste Bajica koji je zabio 1 gol za polusezonu, nema smisla..
Nego dozovi se i vracaj se na posao, ovaj klub u grad te trebaju, vrati Zvijezdu gdje i pripada! Lp
Nego dozovi se i vracaj se na posao, ovaj klub u grad te trebaju, vrati Zvijezdu gdje i pripada! Lp
Pa izadji javno i reci ko te sputava, ti si ih okupio oko sebe sve ti ih možeš i raspustit, ako je vecina uz tebe onda ti je ovo bas bezze potez
Pojedinaca svakakvih uvijek bilo i bit ce.. Razduzis ga jer vam se ciljevi ne poklapaju i gotova priča. Ovo sto si započeo iako sam i sam bio skeptican na početku ovo trebas zavrsit, usli ne ušli vecina je uz tebe
Pojedinaca svakakvih uvijek bilo i bit ce.. Razduzis ga jer vam se ciljevi ne poklapaju i gotova priča. Ovo sto si započeo iako sam i sam bio skeptican na početku ovo trebas zavrsit, usli ne ušli vecina je uz tebe
Hebo te tito mi nikad da prođemo bez tog sputavanja... Imam osjećaj kao da je Kosta bio samo uvod u ovo što se dešava... Treba javno sve objasnit nas navijace to zanima..DeColo19 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 21:03Pa izadji javno i reci ko te sputava, ti si ih okupio oko sebe sve ti ih možeš i raspustit, ako je vecina uz tebe onda ti je ovo bas bezze potez
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
-
- Kontakt:
Ja kako sam cuo sukob je piska saka igor.kao oni ga napali sto je se svadjao sa kostom.a piska to nihe htjeo prihvatit.
Piska ba snjima si odrasto, smirite se nastavite svoj put do vrha..jos je rano da napustis, neku bi to mozda volili..ne cini. Uslugu
Piska ba snjima si odrasto, smirite se nastavite svoj put do vrha..jos je rano da napustis, neku bi to mozda volili..ne cini. Uslugu
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Nije to dobro da za jedan blazi problem pucaju jedni po drugima... Nije to dobro nikako, sta ocekivat za sta ozbiljnije da se desi... Sloga mora bit i kritike muski podnosit.crvenobijeli je napisao/la: ↑18 jan 2021, 21:55Ja kako sam cuo sukob je piska saka igor.kao oni ga napali sto je se svadjao sa kostom.a piska to nihe htjeo prihvatit.
Piska je Dr svog posla, prevaziso igricu nema dalje... Ljetos sam bio dole na stadionu kada je neki igrac dosao mislim Makedonac i problem papiri, Igor i ostali neugodno im saopstit igracu da ne moze ostat kod nas... I piska kaze sta sad papire nemozemo rijesit mozes da ides i kraj price... Takvi ljudi nam trebaju koji imaju znanje i sa kojima nema puno natezanja...
Mana piske jedino sto je javno dosta aktivan, dosta stvari ne treba pricati odnosno pisat sto se tice Zvijezde
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Joj ko djeca kakva posvadjaju se i necu se ja vise sa vama igrat 
dajte ljudi sjedite za sto dogovorite se.. I nije mu trebala ona svadja iako je upravu moras emocije ostavit po strani, kao sto neko rece nisi vise navijac sad si funkcija i moras se ponasat u skladu sa pozicijom koju obnasas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.