FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa dobro. Doslo je takvo vrijeme da bi za pare okacili sliku Dodika na Grbavici i Kosevu, i to za male pare! Za Komsica se slazem, i drago mi je sto je oko kluba prije svega kao zlatni ljiljan pa tek onda politicar. Ali svakakva bagra se skuplja oko Zelje samo da bi izlasli u novinama, i dali laznu nadu o eventualnoj pomoci klubu i tako dobili pokoji glas na izborima.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Hvalaellaxaz je napisao/la:addo,Stole iz Bora je napisao/la:Ipak nema TV prenosa iz Mostara.

IpakStole iz Bora je napisao/la:Ipak nema TV prenosa iz Mostara.

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Ma vidi ljudi koji vole Zelju neki se i bave politikom veliki broj nas ima svoju neku politicku opciju ali koju si birao sam i koja je recimo moj i tvoj izbor sa cim Zeljo nema veze.Ne bih volio da bilo koja politicka opcija pravi nesto na Grbavici pa ni ona kojoj pripadam licno jer se to obicno visestruko naplati prije ili kasnije a nikad nismo bili klub na koji je uticala neka politicka opcija, na sta sam jako ponosan.Oduvjek smo bili radnicki gradski klub sa svijetlom tradicijom i zbog te tradicije daleko kuca bila svim politicarima.1921 je napisao/la:Nisam rekao da su nas pripazili, ali na svakom druzenju nadje se Behmen, Komsic (sdpeovci) itd. koji da su imalo pametni pa da renoviraju istok i pokupe glasove.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
ja ipak mislim da je od političara najviše uradio Koldžo (reflektori ,trava na pomoćnom 10 000 km za titulu)to je bilo jedino konkretno od svih političara.
TM87
haj molim te promjeni, pomisli da sam poceo i o politici pisattm-ovac iz mase je napisao/la:ja ipak mislim da je od političara najviše uradio Koldžo (reflektori ,trava na pomoćnom 10 000 km za titulu)to je bilo jedino konkretno od svih političara.

mislim da je prirodna pozicija b colica u veznom redu dok desnog beka igra tek od prelaska u 1 timStole iz Bora je napisao/la:Odakle on u vezi? Znaci Markovic desno a Culum i Svraka na klupi.gracic je napisao/la:B. Čolić će sutra igradi sa Savićem u veziStole iz Bora je napisao/la:Sehic; B. Colic (Markovic), Mesic, Kerla, Stanic; Svraka (Savic), Culum, E. Colic, Zeba, Visca; Popovic.
Mislim da ni Amar nece puno odstupati od ovog sastava. Samo je upitno hoce li poceti Markovic ili Colic i koji ce od trojice defanzivaca krenuti (Savic, Culum, Svraka). Ali to je tih 13 igraca od kojih ce 11 poceti.
Zadnja izmjena: Cuspajz, dana/u 24 sep 2010, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
jarane ne diži paniku ja sam samo napisao činjenice,a to će ti potvrditi svaki član uprave za Koldžu.Inače sam totalno apolitičan tip.
TM87
Ma mjenjaj avatar yebe mi se za politiku !tm-ovac iz mase je napisao/la:jarane ne diži paniku ja sam samo napisao činjenice,a to će ti potvrditi svaki član uprave za Koldžu.Inače sam totalno apolitičan tip.
pa nema sad i gotovo.nemoj spamat.EdinTM87 je napisao/la:IpakStole iz Bora je napisao/la:Ipak nema TV prenosa iz Mostara.Govorilo se da ce biti
spamam sto me zanima sta se govorilo jel ?nime_tm87 je napisao/la:pa nema sad i gotovo.nemoj spamat.EdinTM87 je napisao/la:IpakStole iz Bora je napisao/la:Ipak nema TV prenosa iz Mostara.Govorilo se da ce biti
nigdje veze ,al haj nemoj sad svadju izazivat među plavom bracom. pozzz 

-
- Kontakt:
buraz..eno Bakira na Hadisonu..Bog zna koliko plakat ima kvadrata1921 je napisao/la:Pa dobro. Doslo je takvo vrijeme da bi za pare okacili sliku Dodika na Grbavici i Kosevu, i to za male pare! Za Komsica se slazem, i drago mi je sto je oko kluba prije svega kao zlatni ljiljan pa tek onda politicar. Ali svakakva bagra se skuplja oko Zelje samo da bi izlasli u novinama, i dali laznu nadu o eventualnoj pomoci klubu i tako dobili pokoji glas na izborima.

al ipak.yebo politiku

Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
nije on dole vec par dana.... royal opeteLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:buraz..eno Bakira na Hadisonu..Bog zna koliko plakat ima kvadrata1921 je napisao/la:Pa dobro. Doslo je takvo vrijeme da bi za pare okacili sliku Dodika na Grbavici i Kosevu, i to za male pare! Za Komsica se slazem, i drago mi je sto je oko kluba prije svega kao zlatni ljiljan pa tek onda politicar. Ali svakakva bagra se skuplja oko Zelje samo da bi izlasli u novinama, i dali laznu nadu o eventualnoj pomoci klubu i tako dobili pokoji glas na izborima.![]()
al ipak.yebo politiku
ja izazivam a ti poceo, haj ne valjaj gluposti...nime_tm87 je napisao/la:nigdje veze ,al haj nemoj sad svadju izazivat među plavom bracom. pozzz
koliko ja vidim tad je joint union a i sad dominira hehehehehčamac je napisao/la:Ma ko zna gdje su sad ovi ljudi. Došle su nove generacije koje nisu bile ni rođene kad je ovo snimljeno. Jug nastavlja da živi. Nije ni nama onda bilo loše čak šta više.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
- Kontakt:
lapsus brate..znam da se raja zezala kad je bila tekma sa FRA da hoce da idu da se slikaju sa BaketomDove87 je napisao/la:nije on dole vec par dana.... royal opeteLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:buraz..eno Bakira na Hadisonu..Bog zna koliko plakat ima kvadrata1921 je napisao/la:Pa dobro. Doslo je takvo vrijeme da bi za pare okacili sliku Dodika na Grbavici i Kosevu, i to za male pare! Za Komsica se slazem, i drago mi je sto je oko kluba prije svega kao zlatni ljiljan pa tek onda politicar. Ali svakakva bagra se skuplja oko Zelje samo da bi izlasli u novinama, i dali laznu nadu o eventualnoj pomoci klubu i tako dobili pokoji glas na izborima.![]()
al ipak.yebo politiku

Fenerbahçe SK...1907♥
1921♥
1921♥
Bio sam dole na stadionu,dohvacao loptepile87 je napisao/la:Cuj lose i dan nanas se sjecam koje sam batine dobio radi te tekme, to je doba pogorsavanja situacije u drzavi i pocetak nemira na stadionima naravno moji starci su bili svjesni situacije i protivili se sve i jednom odlasku na utakmicu, na ovu tekmu sam otisao sa starim momcima iz ulice po prvi put, **** ga ko djete al neke stvari se nemogu zaboraviti i neke stvari ovi danasnji nikad nece proziviti.čamac je napisao/la:Ma ko zna gdje su sad ovi ljudi. Došle su nove generacije koje nisu bile ni rođene kad je ovo snimljeno. Jug nastavlja da živi. Nije ni nama onda bilo loše čak šta više.

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, avalPacidoroP i 35 gostiju.