FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Direkt, nemate ni vi igru, realno ali jbg imate zebu koji jednim potezom rijesi tekmu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
ako borac cjelu utakmicu ne predje centar i ima jedan udarac na gol, ako se to isto dogodi sirokom onda cu reci da zeba igra za 11 igracaSarajlijc@ je napisao/la:Direkt, nemate ni vi igru, realno ali jbg imate zebu koji jednim potezom rijesi tekmu.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Sve ti je rek'o !nick je napisao/la:ako borac cjelu utakmicu ne predje centar i ima jedan udarac na gol, ako se to isto dogodi sirokom onda cu reci da zeba igra za 11 igracaSarajlijc@ je napisao/la:Direkt, nemate ni vi igru, realno ali jbg imate zebu koji jednim potezom rijesi tekmu.
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..
Volimo tebe..
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Imalo je i Sarajevo pritisak protiv Slobode,GOSK-a, kao i prosle godine protiv mnogih ekipa ali dzaba kad nema igre.
nidje veze ti je prica ali hajde, svakom svoje...Sarajlijc@ je napisao/la:Imalo je i Sarajevo pritisak protiv Slobode,GOSK-a, kao i prosle sezone protiv mnogih ekipa ali dzaba kad nema igre.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma svejedno, ko visoko leti nisko pada u julu, eventualno avgustu 

naravno sve u skladu sa mogucnostima, ali nije isto kad padnes protiv nekog ko trenira u ozbiljnoj drzavi i ozbiljnim uslovima i nekog iz gabeleSarajlijc@ je napisao/la:Ma svejedno, ko visoko leti nisko pada u julu, eventualno avgustu

hajde da si u pravu ali nađi jedan post posječenosti vašoj stranici ili da sam pisao o vama ili bilo kojem drugom klubu.Drugo naveo sam da ste vodeći ali nisam rekao da mi se sviđa vaša igra i tu nema ljubomore to je realnost, Željo je prvi ali igra im je za moj ukus loša a nigdje nisam nahvalio igru mog voljenog kluba naprotiv samo su pošteno odnijeli bod danas ali ti budi realan i reci koga ste razvalili osim Rudara a sve su vam pobijede 1:0 ali nema veze vi volite tako i neka vam, nedaj mi Bože da pomislite da sam ljubomoran jer stvarno ono sinoć je isto kao i ovo danas anti propaganda fudbala samo je bilo borbenosti a po mom ukusu Travnik je bio najbolji od sve 4 ekipe u obe utakmiceSiggiSmallz je napisao/la:Pusti slobno glas,vidi se da je to znak nemoci zasto da vas kritizujem nemam razlog?A djeca sto pisu nesto o vasem klubu to je cista provokacija,koja se vidi iz aviona realno danas ste bili nula,nista,zero,nada kako hoces.Nisu ni oni toliko dobri koliko vama fali samopouzdanja veliki je pritisak igrati za drugi naveci klub u BiH,a to ljubomora prica iz tebe za Zelju jer sam znas da smo trenutno u BiH(kao Barca u spaniji)tako da nema lose karike kod nas.sekac je napisao/la:Bod je dobar u ovoj situaciji a vi dušebrižnici i znalci kad ste znali da je Sarajevo toliko "loše" trebali ste keca na Velež odigrati kvota je bila 2.35 a gledao sam i prvog na tabeli sinoć oduševio me igrom kao i protiv Širokog ali naravno pobjedi se ne gleda u zube ali se samo Sarajevu bod umanjuje kad osvoji na strani .Naravno nije igra bila za deset niti za oduševiti ali da je jedna ušla pobijedili bi ili da je Velež zabio izgubili bi i šta ali nije, jedina razlika između Željine utakmice sinoć i ove danas je gol koji je pao a vidjeli ste kako je pao i koliko je šansi bilo sinoć na utakmici realisti!? Gledao sam i ja na Vogošći sinoć tekmu ali to nije ništa jer je zamisli Željo pobijedio ali neka vam uživajte u svojoj slavi do nekog buđenja a vi znate kako to ide a nas pustite da lagano propadamo jer i da smo pobijedili ili izgubili opet ne bi valjalo, mi smo jedna velika nula a vi ste veliki i svi su veliki samo smo mi rinaka!Ali i da ispadnemo iz lige ja ču samo za Sarajevo navijati i zato igračima i strućnom štabu čestitam pošteno osvojeni bod a svi če imati priliku da igraju sa Veležom i Slobodoim pa bujrum pobjedite ako mislite da su tako loši.Vi morate se prvo rijesiti svojih problema pa onda gledati tudje,kao sto smo mi to uradili,u tom je fazon izmedju veliki klubova i prosjecni.
Sarajevo ljubavi moja!
"Mrzim Zeljeznicar" na derbiju ..High je napisao/la:Pa vi više mrzite FK Sarajevo nego što volite svoj klub. Ja vam se divim kad imate toliko slobodnog vremena kojeg trošite na ove rasprave i provokacije, balavci.

Jedino sto mi se danas svidja na tekmi jeste Ivan Tatomirovic momak je odigrao za 10 i jedno 3x je bolji od Cemera hvala ti boze sto ga vise necu morati gledati i jesti svoje zivce . A sto se tice tekme ma lose brate vidi se da su htjeli al jednostavno neznaju nema ko da podvali tu loptu , nezz kaze raja koja navijaju za Werder ( u Sarajevu ) da je Said bas taj ofanzivni veznjak i da je bas on rijesenje za Sarajevo sto se tice dobre lopte , e sad ostaje da vidimo 

SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Šta ima el classico **** te pa vaš trener govori da ste nezasluženo pobijedili ili opet jeden bunike a Boga mi sam gledao nešto mi niste baš ostavili dojam kao da ste vodeči naprotiv a i gool je malo ćudan ali opet ponavljam kao i ovom gore samo vi uživajte i slavite ali opet tvrdim (jedino da sam slijep) da niste imali nikakvu igru protiv Travnika ali pobjedi se ne gleda u zube.Ne znam šta si lijepo vidio na utakmici sinoć promašaj Selimovića ili onog iz Travnika pa ono moje dijete ne bi fulilo ali eto i to vi volite, da je ostalo 0:0 **** bi majku danas Selimoviću je li to dobra igra opaliti loptu sa 5 metara na prazan gol a on je poslao na tribine nešto tu ne vidjeh neke ljepote nego neznanja i nedostatka kvaliteta eto toliko o pogledu na utakmicu ni ova danas nije ništa, jedna velika 0 je sve ali to je naša realnost samo vi uživajte da ja ne bi bio ljubomoran jaranenedaTM je napisao/la:kakve si se ti bunike najeo?? pa ona tekma Zeljo-Travnik za ovu danasnju je el classico, Superclasico, Old Firm, nezz vise sta nije, utakmica velez-sarajevo treba posluzit kao primjer tekme koju ne zelimo gledati na tv ekranima...sekac je napisao/la:Bod je dobar u ovoj situaciji a vi dušebrižnici i znalci kad ste znali da je Sarajevo toliko "loše" trebali ste keca na Velež odigrati kvota je bila 2.35 a gledao sam i prvog na tabeli sinoć oduševio me igrom kao i protiv Širokog ali naravno pobjedi se ne gleda u zube ali se samo Sarajevu bod umanjuje kad osvoji na strani .Naravno nije igra bila za deset niti za oduševiti ali da je jedna ušla pobijedili bi ili da je Velež zabio izgubili bi i šta ali nije, jedina razlika između Željine utakmice sinoć i ove danas je gol koji je pao a vidjeli ste kako je pao i koliko je šansi bilo sinoć na utakmici realisti!? Gledao sam i ja na Vogošći sinoć tekmu ali to nije ništa jer je zamisli Željo pobijedio ali neka vam uživajte u svojoj slavi do nekog buđenja a vi znate kako to ide a nas pustite da lagano propadamo jer i da smo pobijedili ili izgubili opet ne bi valjalo, mi smo jedna velika nula a vi ste veliki i svi su veliki samo smo mi rinaka!Ali i da ispadnemo iz lige ja ču samo za Sarajevo navijati i zato igračima i strućnom štabu čestitam pošteno osvojeni bod a svi če imati priliku da igraju sa Veležom i Slobodoim pa bujrum pobjedite ako mislite da su tako loši.
Sarajevo ljubavi moja!
Pa vala koliko se sjećam tekme s Borcem na Koševu, ništa bolji nisu bili. Krunić im bio najistureniji na centru - dovoljno govori. Široki također, bunker mrtvi cjelu tekmu. Iz prekida gol, mi se isfulali. Ustvari, razlika je bila u realizaciji, Željin napad je bio efikasniji.nick je napisao/la:ako borac cjelu utakmicu ne predje centar i ima jedan udarac na gol, ako se to isto dogodi sirokom onda cu reci da zeba igra za 11 igracaSarajlijc@ je napisao/la:Direkt, nemate ni vi igru, realno ali jbg imate zebu koji jednim potezom rijesi tekmu.
Zeba jeste razlika, i bolji bekovi. Ovo ostalo, 5 deka. Što je i derbi pokazao. (Amarove riječi)
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
mene ne brine 0-0 protiv veleza to nije uopste los rezultat,brineme totalna bezidejnost u igri.sporo,tromo,nikako dva pasa lopta u aut ili protivniku.jos gore je st nevidim ko bi mogao od igraca poraviti igru u sredini treba nam igrac poput ihtijarevica
ma ta ce Amar ,sta on zna...VanBasten je napisao/la:Pa vala koliko se sjećam tekme s Borcem na Koševu, ništa bolji nisu bili. Krunić im bio najistureniji na centru - dovoljno govori. Široki također, bunker mrtvi cjelu tekmu. Iz prekida gol, mi se isfulali. Ustvari, razlika je bila u realizaciji, Željin napad je bio efikasniji.nick je napisao/la:ako borac cjelu utakmicu ne predje centar i ima jedan udarac na gol, ako se to isto dogodi sirokom onda cu reci da zeba igra za 11 igracaSarajlijc@ je napisao/la:Direkt, nemate ni vi igru, realno ali jbg imate zebu koji jednim potezom rijesi tekmu.
Zeba jeste razlika, i bolji bekovi. Ovo ostalo, 5 deka. Što je i derbi pokazao. (Amarove riječi)

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
U nasoj ligi ti ne trebaju silini tehnicari i slicno da bi osvojio titulu.Neko je vec piso na fksinfu slicno
Znaci od 11 igraca 5 preko 1.90 i jedan jedini majstor koji zna i prosevati i ubaciti i osutati i z slobodnog i milion faulova oko 16 erca
Zeljo je od nas bolji od nas na par pozocija ali imaju to sto mi nemamo
Znaci od 11 igraca 5 preko 1.90 i jedan jedini majstor koji zna i prosevati i ubaciti i osutati i z slobodnog i milion faulova oko 16 erca
Naravno da je Coma bolji i spremniji a dijete je kao i Haris s Koseva ! Niti je sta slagao,a ni sta izmislio vec rekao onako kako zaista jeste !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kako ti ne dosadi vise?Iskren je napisao/la:Naravno da je Coma bolji i spremniji a dijete je kao i Haris s Koseva ! Niti je sta slagao,a ni sta izmislio vec rekao onako kako zaista jeste !
Slažem se za Ivana konačno malo svjetla na toj poziciji a Čomoru treba jos pure,sad je najvažnije vratiti ritam igre i dići formu na viši nivomikimaus je napisao/la:Jedino sto mi se danas svidja na tekmi jeste Ivan Tatomirovic momak je odigrao za 10 i jedno 3x je bolji od Cemera hvala ti boze sto ga vise necu morati gledati i jesti svoje zivce . A sto se tice tekme ma lose brate vidi se da su htjeli al jednostavno neznaju nema ko da podvali tu loptu , nezz kaze raja koja navijaju za Werder ( u Sarajevu ) da je Said bas taj ofanzivni veznjak i da je bas on rijesenje za Sarajevo sto se tice dobre lopte , e sad ostaje da vidimo
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
-
- Kontakt:
pa dobro dosta solidno je odigrao u defanzivi a naprijed ga i nije bilo bas.a ovaj said kolko se sjecam vise ide na prodore i driblanje neko sto je neki majstor za podvaliti loptusjever je napisao/la:Slažem se za Ivana konačno malo svjetla na toj poziciji a Čomoru treba jos pure,sad je najvažnije vratiti ritam igre i dići formu na viši nivomikimaus je napisao/la:Jedino sto mi se danas svidja na tekmi jeste Ivan Tatomirovic momak je odigrao za 10 i jedno 3x je bolji od Cemera hvala ti boze sto ga vise necu morati gledati i jesti svoje zivce . A sto se tice tekme ma lose brate vidi se da su htjeli al jednostavno neznaju nema ko da podvali tu loptu , nezz kaze raja koja navijaju za Werder ( u Sarajevu ) da je Said bas taj ofanzivni veznjak i da je bas on rijesenje za Sarajevo sto se tice dobre lopte , e sad ostaje da vidimo
Željo ima sto je i sam Osim rekao 15 podjednakih igraca i to nas cini jacim od ostalih,znaci igraci koji sjede na klupi nisi losiji od onih koji igraju i da Željina najveca prednost u odnosu na sve ostale klubove je Amar Osim(najtrofejniji trener u drzavi)samosarajvo je napisao/la:U nasoj ligi ti ne trebaju silini tehnicari i slicno da bi osvojio titulu.Neko je vec piso na fksinfu slicno
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna