Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ramos je kriv za gol.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Debilčina mrtva, još ne mogu sebi doć. Ide lopta 2 na sat i on je pušta u korner.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
BOGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Kakav skok boze dragi,svaka cast majstorčino 

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
hajde kopita, još koji.
Ozil igra ko retard zasad
Ozil igra ko retard zasad

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Umjesto da vodimo minimalno 2 gola razlike mi smo gubili ,a evo sad izjednacili.Ovaj Diego Lopez ko da zadnjeg veznog igra.
Ja se sledim kad vidim da je korner ili ubačaj neki sa strane 

"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
ozile ozile

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Al kako Evra gleda u Ronalda kod gola kao u zadnji sprat zgrade Bosmala
Sudija mogao mirne duse svirati penal nad Di Marijom koji je raspolozen veceras.

Sudija mogao mirne duse svirati penal nad Di Marijom koji je raspolozen veceras.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Za klasu ste jaci !
Ovo treba rijesiti na Bernabeu u drugom djelu.
Ozilu skidam kapu.Covjek ih budalama pravi.Jedina zamjerka je neodlucnost kad treba osutati.
Zao mi malog Rafaela.Izredase se na njemu Ronaldo,Coentrao,Ozil.Momak ce imati traume.
Al' kao sto kazu "Englezi" to je najbolji desni bek lige
Ozilu skidam kapu.Covjek ih budalama pravi.Jedina zamjerka je neodlucnost kad treba osutati.
Zao mi malog Rafaela.Izredase se na njemu Ronaldo,Coentrao,Ozil.Momak ce imati traume.

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Kad bi Ozil samo nekada osutao , samo nekada
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Al kako ni Benzema izgleda smotano :-S
Slab je skroz veceras
Slab je skroz veceras
Thomas Müller - Fußballgott
steta sto smo onako glup gol primili, stvarno, dobiti cemo ovo, idemo
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Igrammo s igračem manje jbg nemamo napadača.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Di Maria i Ronaldo,nemoj da cujem a kritikujete Di Mariju vise
Rmos Katastrofa u skoku kao i sto sam predpostavljo.

Jozo mora Ozila odmah na klupu, lik zakoci sve živo
Ili Modrića ili Callejona ili nešto izmisliti.
A i Benzema niša bolji
ili mu dodati Higuaina ili ga mjenjati - pa staviti Kopitu u špic.
Dva igraca manjka u prvom poluvremenu.

A i Benzema niša bolji

Dva igraca manjka u prvom poluvremenu.
A Ramos najbolji stoper.Johny je napisao/la:Za klasu ste jaci !

Dobra igra sa vase strane,mi prijetimo sa vremena na vrijeme,Rafael ocajan kod nas,kod vas Benzema potpuno neutralisan,ostali su solidni.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Real puno bolji. Ozil spava, pa napravi dobar potez, a zatim opet nestane.
Glupo branjenje kornera (treba biti realan i reći kako je ipak Kagawa posljednji igrao i trebao je biti gol aut), još uvijek mi nije jasno da Ramos onako pusti Welbecka.
United nevjerovatno ranjiv. Posebno po toj desnoj strani, gdje je Rafael sam i pušten je na milost i nemilost Ronalda, Ozila i Coentraoa.
Šteta što Brych nije dao Ramosu žuti karton, sad bih sa osmjehom čekao još 2 kartona u drugom poluvremenu i to za dobre pare.
Glupo branjenje kornera (treba biti realan i reći kako je ipak Kagawa posljednji igrao i trebao je biti gol aut), još uvijek mi nije jasno da Ramos onako pusti Welbecka.

United nevjerovatno ranjiv. Posebno po toj desnoj strani, gdje je Rafael sam i pušten je na milost i nemilost Ronalda, Ozila i Coentraoa.
Šteta što Brych nije dao Ramosu žuti karton, sad bih sa osmjehom čekao još 2 kartona u drugom poluvremenu i to za dobre pare.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
penal je mogao biti sviran za nas, bas se vidilo da je di maria gurnut rukom ali necemo se vaditi na to 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Cujes Jonhy , dobra igra s nase strane..
Modric in , Khedira out
Modric in , Khedira out
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.