FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Evo jedne stare slibe. Možda se neki i prepoznaju. Nekad se bilo na jugoistoku.

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Evo jedne sa tekme iz decembra '89. kad smo pitare dobili 1:0 golom Sime Krunića. Jesmo se smrzli, ali se na kraju isplatilo.

Evo jedne tekme pojma nemam koje, ali džins dominira.

- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Altius, Citius, Fortius-----------SRCE NA TEREN, UPRKOS SVEMU.
FORZZA ŽELJOO...
FORZZA ŽELJOO...
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
čamac je napisao/la:Evo jedne sa tekme iz decembra '89. kad smo pitare dobili 1:0 golom Sime Krunića. Jesmo se smrzli, ali se na kraju isplatilo.
sjecam se................

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Ma ko zna gdje su sad ovi ljudi. Došle su nove generacije koje nisu bile ni rođene kad je ovo snimljeno. Jug nastavlja da živi. Nije ni nama onda bilo loše čak šta više.
-
- Kontakt:
slazem seDove87 je napisao/la:a ko je dao odobrenje da se na stadion stavljaju SDA i SDP plakati. Pa da makar naprave istocnu tribinu pa u redu al bez razloga da klub dozvoljava to, nije to ok...

Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
-
- Kontakt:
vidi je @Stole iz Boračamac je napisao/la:Evo jedne tekme pojma nemam koje, ali džins dominira.

Fenerbahçe SK...1907♥
1921♥
1921♥
Cuj lose i dan nanas se sjecam koje sam batine dobio radi te tekme, to je doba pogorsavanja situacije u drzavi i pocetak nemira na stadionima naravno moji starci su bili svjesni situacije i protivili se sve i jednom odlasku na utakmicu, na ovu tekmu sam otisao sa starim momcima iz ulice po prvi put, **** ga ko djete al neke stvari se nemogu zaboraviti i neke stvari ovi danasnji nikad nece proziviti.čamac je napisao/la:Ma ko zna gdje su sad ovi ljudi. Došle su nove generacije koje nisu bile ni rođene kad je ovo snimljeno. Jug nastavlja da živi. Nije ni nama onda bilo loše čak šta više.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Odes ti sutra u prostorije kluba, platis odredjenu cifru i napises na plkatu sta hoces i oni ti okace na stadion, klasicni marketingeLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:slazem seDove87 je napisao/la:a ko je dao odobrenje da se na stadion stavljaju SDA i SDP plakati. Pa da makar naprave istocnu tribinu pa u redu al bez razloga da klub dozvoljava to, nije to ok...
![]()
Mes Que Un Club
Ma **** i marketing za 2000 KM, nek ima svako politicko ubjedjenje kakvo hoce ali sto dalje od stadiona.amertiger je napisao/la:Odes ti sutra u prostorije kluba, platis odredjenu cifru i napises na plkatu sta hoces i oni ti okace na stadion, klasicni marketingeLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:slazem seDove87 je napisao/la:a ko je dao odobrenje da se na stadion stavljaju SDA i SDP plakati. Pa da makar naprave istocnu tribinu pa u redu al bez razloga da klub dozvoljava to, nije to ok...
![]()
Pa klub je SDA i SDP. Ovo prvo vise cini mi se.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
J.e.b.i ga nije ni jedno, klub je Zeljo i mi nemamo stranku, ljudi koji su u klubu imaju svoje politicko opredjeljenje ima ih u raznim strankama, uostalom nije nas ni jedna stranka nikad pripazila tako da pustimo njima njihovo a nama nase...1921 je napisao/la:Pa klub je SDA i SDP. Ovo prvo vise cini mi se.
J.e.b.i ga nije ni jedno, klub je Zeljo i mi nemamo stranku, ljudi koji su u klubu imaju svoje politicko opredjeljenje ima ih u raznim strankama, uostalom nije nas ni jedna stranka nikad pripazila tako da pustimo njima njihovo a nama nase...[/quote]
Potpis !
Potpis !
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Nisam rekao da su nas pripazili, ali na svakom druzenju nadje se Behmen, Komsic (sdpeovci) itd. koji da su imalo pametni pa da renoviraju istok i pokupe glasove.pile87 je napisao/la:J.e.b.i ga nije ni jedno, klub je Zeljo i mi nemamo stranku, ljudi koji su u klubu imaju svoje politicko opredjeljenje ima ih u raznim strankama, uostalom nije nas ni jedna stranka nikad pripazila tako da pustimo njima njihovo a nama nase...1921 je napisao/la:Pa klub je SDA i SDP. Ovo prvo vise cini mi se.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
ovako iskreno ja bih da se pitam lijepo porokao sve ovo stranaka da se razumijemo al sto se tice komsica on je uvijek od kako zna za sebe volio i navijao za zelju tako da njega gurat s behmenom i ostalim politicarima ne ide et
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
Hoce li biti prenos iz Mostara sutra ?
T.M. 87. su naši "politički pogledi",
"država ŽELJO" !
"država ŽELJO" !

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Ja bi naredao reklama po stadionu od svjetski poznatih firmi (npr. ford, coca-cola, amstel, sony, mastercard itd.) onako džaba da stoje, pa slikao i poslao PR-ovima tih firmi uz prateći tekst: evo da znate koliko ste popularni na Grbavici, (Dželo eto ti ideje
) možda nam radi obraza pošalju kakvih para
. Ako ništa, stadion bi bolje izgledao 

mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
@ addo,

Stole iz Bora je napisao/la:Ipak nema TV prenosa iz Mostara.

Zadnja izmjena: ellaxaz, dana/u 01 okt 2010, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.