ma kakvu prevagu? treba mu 15 šansi da da go! da je carroll počeo sigurno bi bilo sve drugačije i sada bi hvalili svakog igrača!Johnyx95 je napisao/la:Objektivno gledajući previše je prosječnih igrača u ovom Liverpoolu. Puno vas je mislilo da kada trošite puno da to automatski znači i da trošite kvalitetno što naravno nije bio slučaj. Jedini igrač koji trenutno može napraviti prevagu, okrenuti tekmu u pravom smjeru za L'pool je Suarez. Gerrard nije na svom nivou, a ostali su ništa posebno. Evo bez ljutnje sad, a znam da oni koji su realni i na zemlji će ovo prihvatiti tako.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Panjine retardirane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ne može ni dati gol kad sam igra.Carlo je napisao/la: ma kakvu prevagu? treba mu 15 šansi da da go! da je carroll počeo sigurno bi bilo sve drugačije i sada bi hvalili svakog igrača!
A Carroll će, sviđalo se to vama ili ne, najvjerovatnije ostati na klupi jer mu je tu i mjesto. Da ne potežem sad onu priču o 35 milja...

Zola in, Zola passes, Zola scores !
- majestic24
- Kontakt:
Ja bi samo jedno volio vidjeti...upravu Newcastla kako se smiju kad se sjete onih 35 mill funti sto ste dali za Carrola
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
a očekuješ da kuyt ostane u prvih 11? jaštaJohnyx95 je napisao/la:Ne može ni dati gol kad sam igra.Carlo je napisao/la: ma kakvu prevagu? treba mu 15 šansi da da go! da je carroll počeo sigurno bi bilo sve drugačije i sada bi hvalili svakog igrača!
A Carroll će, sviđalo se to vama ili ne, najvjerovatnije ostati na klupi jer mu je tu i mjesto. Da ne potežem sad onu priču o 35 milja...
Kuyt je makar to zaslužio dok ovaj nit zna, nit može, da ne govorim o borbenosti i slično. Al dobro, to mene i nije toliko briga. Mislim, ja sretan dok vam je glavni napadač Carroll.Carlo je napisao/la: a očekuješ da kuyt ostane u prvih 11? jašta

Zola in, Zola passes, Zola scores !
Je li jos uvijek Downing > Young?
Koliko god Suarez bio dobar, nikad nece biti ono sto je bio Torres. Taj bi danas zabio hat-trick.

Koliko god Suarez bio dobar, nikad nece biti ono sto je bio Torres. Taj bi danas zabio hat-trick.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
pa torres ne bi šanse sam stvorio, dok ih je suarez danas stvorio 10, samo što ne zna ubaciti loptu u go.Trasimaco je napisao/la:Je li jos uvijek Downing > Young?![]()
Nemoj biti smijesan. Torres je i vise nego sposoban za tako nesto. Kao da to nikad nisi vidio.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Nažalost desilo se ono što sam i mislio da će se desiti. Znao sam da će nas ovi dobro namučiti, gledao sam ih protiv Man U i Chelseaja, jako su ozbiljna ekipa što su i danas protiv nas itekako pokazali.
Međutim bio sam jako optimističan na samom početku meča kad smo redali te prlike pred Rudijevim golom a u neku ruku i zabrinut jer se moglo lako desit da nam ono budu najbolje šanse na meču. Zabili smo taj gol u pravom trenutku i mislio sam to je to. Sad još makar dva u nastavku i eto tri boda. Ah onda se sjetim kako mi "fenomenalno" odigramo drugo poluvrijeme i redovno sve useremo. To se ispostavi tačno i ljudi nam iz ničeg postignu gol, njihov napadač nadskoči naša dva defanzivca, Reina u nekom svom svijetu i eto gola. I onda smo mogli primit još jedan, al njihovi nisu bili dovoljno skoncentrisani što je opet dobro po nas.
Veliku zamjerku imam i na izmjene, Bellamy je trebo ostat u igri, Downinga vadit jer lik očito ima nekih problema pa ne može da sastavi kraj s krajem. Nit mu idu driblinzi nit centaršutevi, danas je šutirao nekih 3-4 puta i sve izblokirano
Titule i ciljevi se ostvaruju protiv malih ekipa a kod to haman nije tako, kod nas je važnije pobijedit Man U i Chelsea i završit deseti na tabeli nego kidat ove slabije i igrat LP. Ovu tekmu treba što prije zaboravit i okrenut se sljedećoj, ovako lagan raspored i mi i dalje prosipamo bodove, za ne povjerovat.
Čovjek bi reko mi smo beton jaki kad pogleda vrijednost naših pojačanja a nama ekipa koja je prije dvije godine igrala treću ligu uzima bod na Anfieldu. Bravo momci
Međutim bio sam jako optimističan na samom početku meča kad smo redali te prlike pred Rudijevim golom a u neku ruku i zabrinut jer se moglo lako desit da nam ono budu najbolje šanse na meču. Zabili smo taj gol u pravom trenutku i mislio sam to je to. Sad još makar dva u nastavku i eto tri boda. Ah onda se sjetim kako mi "fenomenalno" odigramo drugo poluvrijeme i redovno sve useremo. To se ispostavi tačno i ljudi nam iz ničeg postignu gol, njihov napadač nadskoči naša dva defanzivca, Reina u nekom svom svijetu i eto gola. I onda smo mogli primit još jedan, al njihovi nisu bili dovoljno skoncentrisani što je opet dobro po nas.
Veliku zamjerku imam i na izmjene, Bellamy je trebo ostat u igri, Downinga vadit jer lik očito ima nekih problema pa ne može da sastavi kraj s krajem. Nit mu idu driblinzi nit centaršutevi, danas je šutirao nekih 3-4 puta i sve izblokirano

Titule i ciljevi se ostvaruju protiv malih ekipa a kod to haman nije tako, kod nas je važnije pobijedit Man U i Chelsea i završit deseti na tabeli nego kidat ove slabije i igrat LP. Ovu tekmu treba što prije zaboravit i okrenut se sljedećoj, ovako lagan raspored i mi i dalje prosipamo bodove, za ne povjerovat.
Čovjek bi reko mi smo beton jaki kad pogleda vrijednost naših pojačanja a nama ekipa koja je prije dvije godine igrala treću ligu uzima bod na Anfieldu. Bravo momci

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
sigurno da nam je potreban npr.jedan higuain,
kojem je potrebna gotovo samo jedna prilika da da goll..valjda dodje u januaru..
ee onda bi imali strasan trio..i sve bi bilo drugacije.aa kad bi dosao jos i gotze.to bi bilo to.mada je mozda malo nerealno.a downing me skroz razocarao..
ocekiv'o sam od njeg puno bolja izdanja..
kojem je potrebna gotovo samo jedna prilika da da goll..valjda dodje u januaru..
ee onda bi imali strasan trio..i sve bi bilo drugacije.aa kad bi dosao jos i gotze.to bi bilo to.mada je mozda malo nerealno.a downing me skroz razocarao..
ocekiv'o sam od njeg puno bolja izdanja..
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly
ma kakvi napadaci odbrana je nas najveci problem to treba rijesiti ako zelimo LP i nesto vise u EPL
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
@anfield.i to stoji..carra je realno za penzije..treba dovesti jednog klasnog stopera..
mada ce i coates sigurno bit superdobar igrac..jer nije lahko bit najbolji mladi igrac copa amerike.
pored onoliko dobrih mladih igraca..treb'o bi ga i KK lagano medju startere ubacivati..
mada ce i coates sigurno bit superdobar igrac..jer nije lahko bit najbolji mladi igrac copa amerike.
pored onoliko dobrih mladih igraca..treb'o bi ga i KK lagano medju startere ubacivati..
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly
jedina dva problema ove ekipe:
- neefikasnost
- pad igre u drugom poluvremenu
- neefikasnost
- pad igre u drugom poluvremenu
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Drago mi je sto nisam gledao tekmu citam i izgleda da Suarez masi gol vise puta nego sto meni treba da ubacim loptu u kos(jedno 8 ali kad krene prvci ide i drugi).Nemam pojma sta je sa Downingom od njega sam ocekivao najvise a dao je najmanje obrana Carra vani Agger i Coates in i dovesti napadaca koji pogadaaj 1/3
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
ma ovo je katastrofa ne znam kako Kenny i drustvo ne vide da Carra vise nije za prve postave i da ne moze igrati zajedno sa Skrtelom, Coates i Agger bi trebali biti prvi izbor a Reina mora na odmor ja ne znam sta je njemu treba pruziti sansu Doniu
LIVERPOOL YNWA
Davno sam rekao da ovaj tim Liverpoola ne može dalje od 6-7 pozicije eventualno 5 mjesto kad bi se dosta stvari poklopilo.Daglish je uložio preko 100 mil funti u tim a nije postigao bukvalno ništa , pare koje su došle od transfera Torresa (50 mil funti ) su spiskane na pogrešne igrače.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
o cemu ti materetiSaurman je napisao/la:Davno sam rekao da ovaj tim Liverpoola ne može dalje od 6-7 pozicije eventualno 5 mjesto kad bi se dosta stvari poklopilo.Daglish je uložio preko 100 mil funti u tim a nije postigao bukvalno ništa , pare koje su došle od transfera Torresa (50 mil funti ) su spiskane na pogrešne igrače.

LIVERPOOL YNWA
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
o onome sto je davno rekaoanfield je napisao/la:o cemu ti materetiSaurman je napisao/la:Davno sam rekao da ovaj tim Liverpoola ne može dalje od 6-7 pozicije eventualno 5 mjesto kad bi se dosta stvari poklopilo.Daglish je uložio preko 100 mil funti u tim a nije postigao bukvalno ništa , pare koje su došle od transfera Torresa (50 mil funti ) su spiskane na pogrešne igrače.
ps:sad na vidjelo izlasi ono ne igranje prve postave u pripremnim utakmnicama za sezonu
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Kakve to veze ima?Senaid L.F.C je napisao/la:ps:sad na vidjelo izlasi ono ne igranje prve postave u pripremnim utakmnicama za sezonu
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.