FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pile87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pile87 » 25 mar 2012, 18:11

aleksandar_veliki je napisao/la:
Lakicevic, desni bek? Ako je taj, vidim ga na Grbavici jer Kvesic ce garant otici, Dzeko ce napraviti transfer, ovi ce imati love i uzet ce ga. Jbg, tako to hoda.
Lijevi, i meni je to palo na pamet! Ako nista da imamo dva lijeva beka a ovaj Laki moze igrati i krilo :lol: Ljudi koji vam je **** igra nista niscim tri tekme tri udarca na gol.Jebote oceivao sam da uzmete mrtvog veleza pa nekeko ste manje **** od ovog borca i vise bi volio da vi budete treci.Al eto vi znate najbolje treba biti strpljiv i cekati rezultat.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 mar 2012, 18:12

mma_hz je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:Comora prekomandovat u vezni red, bice korisniji od Vucine, bar moze trcat.

Njemu mnogo vise lezi da igra u sredini, sigurno bi tu došao do izražaja....

@mma_hz

Ma ljudi su razočarni, hoce raja pobjede i trofeje.... a mi svake godine pravimo sastav za narednu sezonu i nikad nista... :roll: U pravu je covjek..

a i Pile zna dobro kako je nama, nije ni Zeljeznicar bio nista bolji dugi niz sezona, naprotiv... par puta su se i za opstanak borili, dok mi uvijek neku Evropu ganjamo :mrgreen: jbo to... :mrgreen:
sve ja to znam...al sta sada..ko ce to prihvatiti nas klub koji je familija dovela u milionske dubioze..
niko nece ba da se pelja sa sigurnim minusom i to je to...
ma dolaze nama da pametuju a mi se za Evropu borimo..govore nama kako nsita ne vidimo,kako nas kradu ...
pa gdje bio @pile i masa njih kad je Zeljo bio 7 na tabeli itd itd..kad su 5 godina stagnirali...sto tada nisu davali svoje "strucne "komentare tipa"igra na zavidnom nivou"..jasta ,tada su svi koje pitas "jesi gledo Zelju" ,ko iz topa odg"ma **** to ne pratim ja to"..al kod nas nema toga ,kakva god da je situacija uvijek smo tu negdje..zbog toga smo divovi.. ;) ;)
:D sto jest jest, najtuznije u svemu tome sto ste se uspjeli ubjedit u to
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 mar 2012, 18:14

Gledao sam samo drugo poluvreme angazovanije,prvo sam samo bacao pogled na utakmicu,i ono sto sam video je stvarno lose.Mnogo vise sam ocekivao od Sarajeva da prikaze prvenstveno od veznog reda koji nista nije odradio danas.
Najvise me ipak u igri Sarajeva zanimalo kako ce se snaci Tatomirovic u Sarajevu.Po mome misljenju sasvim pristojna partija za debi,ali da je ipak pokazao da je on vise za stopera i da je tako poceo u karijeri.Tek par puta se ponovio u napadu sto je ipak premalo za beka,to je ono sto sam video u drugom poluvremenu,ne znam kakav je bio u prvom.

I jos nesta.Zasto Barjaktarevic ne igra,je li on jos u Sarajevu ? :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 mar 2012, 18:15

mma_hz je napisao/la:ma dolaze nama da pametuju a mi se za Evropu borimo..govore nama kako nsita ne vidimo,kako nas kradu ...
pa gdje bio @pile i masa njih kad je Zeljo bio 7 na tabeli itd itd..kad su 5 godina stagnirali...sto tada nisu davali svoje "strucne "komentare tipa"igra na zavidnom nivou"..jasta ,tada su svi koje pitas "jesi gledo Zelju" ,ko iz topa odg"ma **** to ne pratim ja to"..al kod nas nema toga ,kakva god da je situacija uvijek smo tu negdje..zbog toga smo divovi.. ;) ;)
Ovdje sam bio mrmote i na tekmama, nisam gurao glavu pijesak i govorio da je sve odlicno kao sto ti radis.Nije meni mrsko sto ste kita od ekipe, da se razumijemo cak mi i drago bude kad vidim kako sami sebe lazete da je sve OK.Pa svaki hajvan zna ne izbori li sarajevo ove godine evropu iduca ce godina biti jos gora nego ova.Divovska je tuga pregolema :roll:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 mar 2012, 18:15

VanBasten je napisao/la:Ne, Lakičević je lijevi bek.
on bi trebao manje hodati po kafanama i bacat suplju ,a vise gledati utakmice PL BIH..
samoprozvani ili ne ..prijatelju ..mi smo u crnim danima a i dalje idemo u Evropu...a neki u crnim danima su mogli samo sanjati.. ;) ;)
recite ako sta lazem..nikad gora situacija a mi u Evropi uvijek i u vrhu(prosle godine iznad vas),a neki kad je bilo crno nisu mogli Evrope nac ni na mapi.. ;) ;)
trazi mrmota u svojoj kuci @pilence.. ;) ;)
mi i kad smo kite mi smo u Evropi,a gdje ste vi bili ko kite.. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 25 mar 2012, 18:16

mma_hz je napisao/la:
on bi trebao manje hodati po kafanama i bacat suplju ,a vise gledati utakmice PL BIH..
samoprozvani ili ne ..prijatelju ..mi smo u crnim danima a i dalje idemo u Evropu...a neki u crnim danima su mogli samo sanjati.. ;) ;)
recite ako sta lazem..nikad gora situacija a mi u Evropi uvijek i u vrhu(prosle godine iznad vas),a neki kad je bilo crno nisu mogli Evrope nac ni na mapi.. ;) ;)
jesi se to našiljio?
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

High

Post Postao/la High » 25 mar 2012, 18:17

Pa vi više mrzite FK Sarajevo nego što volite svoj klub. Ja vam se divim kad imate toliko slobodnog vremena kojeg trošite na ove rasprave i provokacije, balavci.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 mar 2012, 18:17

VanBasten je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
jesi se to našiljio?
ma ovaj prvi dio se odnosio na @acu i njegovo poznavanje ..i kasnije sam se malo previse raspisao..al inace ne siljim.. :D
FK SARAJEVO.

wwwkenanba
Kontakt:

Post Postao/la wwwkenanba » 25 mar 2012, 18:21

Nije provokacija,al hajde da budemo iskreni..protiv Goska i Veleza,dal ono lici na Sarajevo?

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 25 mar 2012, 18:24

mma_hz je napisao/la:
Istina. Sarajevo i kad je najgore, skoro uvijek je u vrhu i skoro uvije je u Evropi, ali zato i kad je najbolje rijetko kad osvaja trofeje. Kod Žalje je druga priča. Kad je loš, onda je baš loš, ali kad je dobar, e onda baš hara. ;)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 mar 2012, 18:26

mma_hz je napisao/la:
A gdje vam je evropa :lol:

alibi

Post Postao/la alibi » 25 mar 2012, 18:30

Sta se lozite na dusmanske komentare.Ko me se ne gleda nase sarajevo nek ne gleda i tacka.Ko smatra da je sve crno i lose nek ne smara i nek ne prati ovu nasu ligu.Ja i meni slicni ce uvijek VOLITI FC SARAJEVO.Da smo losi danas bili-jesmo.Boze moj,idemo dalje.Mora to bolje toga smo svi svjesni valjda,a sad trebali blatiti i crniti,ne treba.DO SMRTI ODANI.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 25 mar 2012, 18:34

Ma gledao sam Vas danas i zaista se vidi ili da ste u krizi ,ili ste limitirani kao ekipa.Jedino vrijedno pomena je golman,koji mi je isao na **** dok je igrao kod nas,medjutim moram priznati da mi se svidio kako brani kod Vas ,a i kao covjek mi izgleda sasvim normala.Jos su mi solidan utisak ostavili Sesar i Tatomirovic.Cinilo mi se na polusezoni kako imate bolji vezni red od naseg,koji ako izuzmemo Zebu nije imao nekog znalca,bili ste puno pokretljiviji i mastovitiji,ali ovo danas je bilo lose.Jednostavno nemate ni nekog lidera,ni nekog ko donosi prevagu,skup solidnih i igraca koji se nekada znacili nesto u nasem fudbalu.Moram priznati da ne pratim sad do u detalje igru Torlaka,pa cu postovati vasa misljenja o njemu,ali ja jednostavno kad gledam tog momka,ne vidim ama bas nista toliko posebno u njemu,cak sta vise totalno je asportski lik.Noge mu idu u x ,gega se kad hoda i trci,isto one anti tetke na fizickom ,sto ga vazda izbjegavaju.Jedino sto je korpulentan lik.On je za nase lige i to je plafon,svaki spretniji igrac ce ga budalom napraviti kao od sale.Opet kazem meni tako djeluje,na osnovu nekog kretanja i fizikalija,a ja zaista nisam ga toliko pomno pratio,da bi dao kvalitetan sud o njemu.Sigurno da ste vi vise pratili i da znate bolje.Kako god obzirom na stanje u klubu,vi se i dobro drzite,realno Zeljo je svima pobjegao ,vi se mozete boriti za Europu i tu ste svi par deka,mislim da nema mjesta panici,bar za ono sto sada ocekujete,tj sto mozete ocekivati od ekipe.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 mar 2012, 18:35

joj samoprozvanih divova, iz kojeg razloga ste napadali igrace poslije goska, a iz koje razloga sada "spustate loptu" i govorite kako nije cilj titula, kako je uspjeh sto ste uzeli bod polufinalisti kupa BiH :? ,kako je krenulo ni evropa nece biti cilj, vec samo "stabilizacija"
sreca samo pa onu dilaverovu loptu niko nije dotakao, da je dotakao, a da je usla, ne bi se moglo opstati od vas, vako je mozda i bolje, ustvari najbolje bi bilo da ste izgubili, pa da onda skontate sami na cemu ste, ovako vas ovaj bod protiv polufinaliste kupa BiH moze zavarati, pa da ned'o Bog opet pomislite da ste divovi
Za zivot cijeli!

plava laguna
Kontakt:

Post Postao/la plava laguna » 25 mar 2012, 18:43

Pa ako ste vi divovi kako onda izgledaju liliputanci,pa vi ste divovi koje ni Snjezana u bajci nebi mogla pronaci zbog vase velicine.
HADIS ZUBANOVIC

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 25 mar 2012, 18:49

Vi izgleda ne zelite da preuzmete tu 2. poziciju.
NO PYRO NO PARTY

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 mar 2012, 18:53

Buu je napisao/la:Vi izgleda ne zelite da preuzmete tu 2. poziciju.
vala bas..daju nam je ljudi al dzaba.. :?
FK SARAJEVO.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 mar 2012, 18:55

pile87 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
A gdje vam je evropa :lol:
pogledaj tabelu trenutnu,a i od prosle godine..pa ces vidjeti gdje je JUROP... :D ;)
FK SARAJEVO.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 mar 2012, 18:58

Ja sam zadovoljan bodom, jer da je velez sanse iskoristio mi bi ostali i bez njega.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 25 mar 2012, 19:22

Bod je dobar u ovoj situaciji a vi dušebrižnici i znalci kad ste znali da je Sarajevo toliko "loše" trebali ste keca na Velež odigrati kvota je bila 2.35 a gledao sam i prvog na tabeli sinoć oduševio me igrom kao i protiv Širokog ali naravno pobjedi se ne gleda u zube ali se samo Sarajevu bod umanjuje kad osvoji na strani .Naravno nije igra bila za deset niti za oduševiti ali da je jedna ušla pobijedili bi ili da je Velež zabio izgubili bi i šta ali nije, jedina razlika između Željine utakmice sinoć i ove danas je gol koji je pao a vidjeli ste kako je pao i koliko je šansi bilo sinoć na utakmici realisti!? Gledao sam i ja na Vogošći sinoć tekmu ali to nije ništa jer je zamisli Željo pobijedio ali neka vam uživajte u svojoj slavi do nekog buđenja a vi znate kako to ide a nas pustite da lagano propadamo jer i da smo pobijedili ili izgubili opet ne bi valjalo, mi smo jedna velika nula a vi ste veliki i svi su veliki samo smo mi rinaka!Ali i da ispadnemo iz lige ja ču samo za Sarajevo navijati i zato igračima i strućnom štabu čestitam pošteno osvojeni bod a svi če imati priliku da igraju sa Veležom i Slobodoim pa bujrum pobjedite ako mislite da su tako loši.
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, napoleon72, rimljanin90 i 49 gostiju.