Ma gledao sam Vas danas i zaista se vidi ili da ste u krizi ,ili ste limitirani kao ekipa.Jedino vrijedno pomena je golman,koji mi je isao na **** dok je igrao kod nas,medjutim moram priznati da mi se svidio kako brani kod Vas ,a i kao covjek mi izgleda sasvim normala.Jos su mi solidan utisak ostavili Sesar i Tatomirovic.Cinilo mi se na polusezoni kako imate bolji vezni red od naseg,koji ako izuzmemo Zebu nije imao nekog znalca,bili ste puno pokretljiviji i mastovitiji,ali ovo danas je bilo lose.Jednostavno nemate ni nekog lidera,ni nekog ko donosi prevagu,skup solidnih i igraca koji se nekada znacili nesto u nasem fudbalu.Moram priznati da ne pratim sad do u detalje igru Torlaka,pa cu postovati vasa misljenja o njemu,ali ja jednostavno kad gledam tog momka,ne vidim ama bas nista toliko posebno u njemu,cak sta vise totalno je asportski lik.Noge mu idu u x ,gega se kad hoda i trci,isto one anti tetke na fizickom ,sto ga vazda izbjegavaju.Jedino sto je korpulentan lik.On je za nase lige i to je plafon,svaki spretniji igrac ce ga budalom napraviti kao od sale.Opet kazem meni tako djeluje,na osnovu nekog kretanja i fizikalija,a ja zaista nisam ga toliko pomno pratio,da bi dao kvalitetan sud o njemu.Sigurno da ste vi vise pratili i da znate bolje.Kako god obzirom na stanje u klubu,vi se i dobro drzite,realno Zeljo je svima pobjegao ,vi se mozete boriti za Europu i tu ste svi par deka,mislim da nema mjesta panici,bar za ono sto sada ocekujete,tj sto mozete ocekivati od ekipe.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE