Vala, nikako mi se ne sviđa ovo ovaj dio što si napisao. Ako ćemo postati ekipa u kojoj će se kaliti igrači Sarajeva, koji onda qrc palac pričamo o Evropi. Onda se pomirimo da smo za sredine, nečija filijala koja će nas zbog sebe držati u ligi i to je to. Nisam ja navikao na takav Velež. I ne bih ni da se navikavam.shaman7 je napisao/la:
@Nikad mi isto neće biti jasno kako naši ne znaju da na posudbu dovedu igrača akademije Sarajeva jer je očito najjača u našoj ligi. Tipa ovaj Anđušić, Mihojević, pa čak i neki igrač iz prve ekipe Sarajeva. Sigurno bi to i Sarajevo odgovaralo da im se pola sezone-sezonu kale igrači u jakim klubovima, dok je u nas slučaj da nam se igrač kali u Igmanu, Blagaju itd. Tu je neka velika razlika
Sve zavisi buraz sa koje strane gledaš, i ta tvoja pije vode sto se kaze. Ali kad dovedes jednog Popovića gdje navijaci bivseg kluba pisu komentare tipa "mogu mislit skauta koji ga je pratio" , "sad mi je pao kamen sa srca kako je otišao" i slično, onda bi radije da gledam talenta nekog kluba koji je trenutno iznad mog, nego ovakve fegete koji se zadrže pola sezone. Ko nam garantuje da Reljić nije isti igrač, promo video mu je odličan, svako zablista u 10 situacija, izreze , ubaci muziku i ja dobar. Ko kaze da se ne moze otkupiti ugovor takvog igrača ili slično, ali bi radije gledao talenta Želje , Sarajeva, Slobode polusezonu nego te prolazne igrače.gost je napisao/la:Vala, nikako mi se ne sviđa ovo ovaj dio što si napisao. Ako ćemo postati ekipa u kojoj će se kaliti igrači Sarajeva, koji onda qrc palac pričamo o Evropi. Onda se pomirimo da smo za sredine, nečija filijala koja će nas zbog sebe držati u ligi i to je to. Nisam ja navikao na takav Velež. I ne bih ni da se navikavam.shaman7 je napisao/la:
@Nikad mi isto neće biti jasno kako naši ne znaju da na posudbu dovedu igrača akademije Sarajeva jer je očito najjača u našoj ligi. Tipa ovaj Anđušić, Mihojević, pa čak i neki igrač iz prve ekipe Sarajeva. Sigurno bi to i Sarajevo odgovaralo da im se pola sezone-sezonu kale igrači u jakim klubovima, dok je u nas slučaj da nam se igrač kali u Igmanu, Blagaju itd. Tu je neka velika razlika
Ovo si odlicno primjetio druze.To je fantasticna stvar a siguran da i Mujo a vjerovatno i Maleta igraju svoje poslijedne sezone .Ovo je najbolji pokazatelj da se ipak ciljano i organizovano slaze nas tim za naredne sezone.Mi svakako ove sezone kao prioritet rjesavamo infrastrukturu,znaci nema rasipanja para .Ovo mi se svidja i samo nastaviti sa ovom politikom,cak mislim da u rosteru imamo veliki broj domacih igraca (ako neko moze da nam to malo prikaze).Sve ukazuje da nam dolaze bolji dani.pravnik1981 je napisao/la:RAja mi samo 2 igraca imamo iznad 30 god. ??? Kodro i Maletic koliko ja znam...![]()
![]()
Dokaz/garancija kako god je dovodjenje Hebibovica, Blagojevica, Jankovica, Nikolica!shaman7 je napisao/la:Sve zavisi buraz sa koje strane gledaš, i ta tvoja pije vode sto se kaze. Ali kad dovedes jednog Popovića gdje navijaci bivseg kluba pisu komentare tipa "mogu mislit skauta koji ga je pratio" , "sad mi je pao kamen sa srca kako je otišao" i slično, onda bi radije da gledam talenta nekog kluba koji je trenutno iznad mog, nego ovakve fegete koji se zadrže pola sezone. Ko nam garantuje da Reljić nije isti igrač, promo video mu je odličan, svako zablista u 10 situacija, izreze , ubaci muziku i ja dobar. Ko kaze da se ne moze otkupiti ugovor takvog igrača ili slično, ali bi radije gledao talenta Želje , Sarajeva, Slobode polusezonu nego te prolazne igrače.gost je napisao/la:Vala, nikako mi se ne sviđa ovo ovaj dio što si napisao. Ako ćemo postati ekipa u kojoj će se kaliti igrači Sarajeva, koji onda qrc palac pričamo o Evropi. Onda se pomirimo da smo za sredine, nečija filijala koja će nas zbog sebe držati u ligi i to je to. Nisam ja navikao na takav Velež. I ne bih ni da se navikavam.shaman7 je napisao/la:
Svako ima svoje mišljenje, ali da si u pravu to je istina, sve zavisi s koje strane gledas
Diplomatskizizu1991 je napisao/la:Pominjanje politike pravljenja igrača drugim klubovima iz lige je po meni nedopustivo. Koliko god da taj igrač vrijedi, ne vrijedi. I ta priča nema mjesta na ovom pdf-u.
Cernica je napisao/la:Šipak i ja profulo buraz jednom u Milanu kad su igrali Jugoslavija-Njemacka 1:4 . Naletio brato na tranvestita. Sprcio mater umalo ga ne karnu kako je dobar bio![]()
![]()
Brato grom lik bio. Živa istinarodjenisa je napisao/la:Cernica je napisao/la:Šipak i ja profulo buraz jednom u Milanu kad su igrali Jugoslavija-Njemacka 1:4 . Naletio brato na tranvestita. Sprcio mater umalo ga ne karnu kako je dobar bio![]()
![]()
a da je bilo malo vise gudre i alkohola mozda bi ga i odradi
![]()
ps bravo @zizu majstore
^^^^^^^^^ Lijevom rukom s naliv peromSipakUlicar1922 je napisao/la:Dobro je da imamo razlicita misljenja i da diskutujemo. Nedaj boze da smo svi isti. Putokaz svima nama treba da bude Vaha i njegove suze i sve ostale legende (zive i oni koji nisu sa nama ali nikada nece otici u zaborav). Mislim da su se mladja raja (koja ne pamte prijeratni Velez) nesto naucila uz ovu promociju knjige. Da smo mi nesto posebno, da FK Velez nije davao samo dobre igrace nego prije svega dobre ljude i narodne heroje. Nismo mi niciji B tim jer imamo vise legendi nego svi BH klubovi zajedno. Treba ulagati u infrastrukturu i strucne omladinske trenere. Talenata je uvjek bilo a ljubav prema klubu nikad prestat nece. Sve ce to doci na svoje.
Ma buraz znas i sam da od tog nema nista,sve i jedan igrac na svijetu igra samo dok ima suski,a pricu o nekakvoj ljubavi zaboravi.Aal yebo to cuo sam da ove godine gledamo nove finte ,zongliranje ,sakrivanje lopte protivniku,panenke sa kreca itd.Kazu pokazali im Vaha i Baka neke fore u Bristoluemil02in je napisao/la:Ma vala ako ovim sadasnjim igracima treba druga motivacija od ovog sto su vidjeli u bristolu nek skinu dres i nek odyebu iz kluba.Vidi se da ljudi iz duse govore,i sto VAHA rece za Velez se ne navija Velez se voli.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nasa djeca da imaju uslove kakvi imaju oni u Sarajevu preletila bi ovu ligu,zato mislim da taj potez dovodjenja sa strane nije dobar.SipakUlicar1922 je napisao/la:Dobro je da imamo razlicita misljenja i da diskutujemo. Nedaj boze da smo svi isti. Putokaz svima nama treba da bude Vaha i njegove suze i sve ostale legende (zive i oni koji nisu sa nama ali nikada nece otici u zaborav). Mislim da su se mladja raja (koja ne pamte prijeratni Velez) nesto naucila uz ovu promociju knjige. Da smo mi nesto posebno, da FK Velez nije davao samo dobre igrace nego prije svega dobre ljude i narodne heroje. Nismo mi niciji B tim jer imamo vise legendi nego svi BH klubovi zajedno. Treba ulagati u infrastrukturu i strucne omladinske trenere. Talenata je uvjek bilo a ljubav prema klubu nikad prestat nece. Sve ce to doci na svoje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.