RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Cernica
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Cernica » 02 feb 2015, 21:14

GRANDE VAHA
slika
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
From father to son

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 02 feb 2015, 21:25

shaman7 je napisao/la:
@Nikad mi isto neće biti jasno kako naši ne znaju da na posudbu dovedu igrača akademije Sarajeva jer je očito najjača u našoj ligi. Tipa ovaj Anđušić, Mihojević, pa čak i neki igrač iz prve ekipe Sarajeva. Sigurno bi to i Sarajevo odgovaralo da im se pola sezone-sezonu kale igrači u jakim klubovima, dok je u nas slučaj da nam se igrač kali u Igmanu, Blagaju itd. Tu je neka velika razlika
Vala, nikako mi se ne sviđa ovo ovaj dio što si napisao. Ako ćemo postati ekipa u kojoj će se kaliti igrači Sarajeva, koji onda qrc palac pričamo o Evropi. Onda se pomirimo da smo za sredine, nečija filijala koja će nas zbog sebe držati u ligi i to je to. Nisam ja navikao na takav Velež. I ne bih ni da se navikavam.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 02 feb 2015, 21:33

gost je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:
@Nikad mi isto neće biti jasno kako naši ne znaju da na posudbu dovedu igrača akademije Sarajeva jer je očito najjača u našoj ligi. Tipa ovaj Anđušić, Mihojević, pa čak i neki igrač iz prve ekipe Sarajeva. Sigurno bi to i Sarajevo odgovaralo da im se pola sezone-sezonu kale igrači u jakim klubovima, dok je u nas slučaj da nam se igrač kali u Igmanu, Blagaju itd. Tu je neka velika razlika
Vala, nikako mi se ne sviđa ovo ovaj dio što si napisao. Ako ćemo postati ekipa u kojoj će se kaliti igrači Sarajeva, koji onda qrc palac pričamo o Evropi. Onda se pomirimo da smo za sredine, nečija filijala koja će nas zbog sebe držati u ligi i to je to. Nisam ja navikao na takav Velež. I ne bih ni da se navikavam.
Sve zavisi buraz sa koje strane gledaš, i ta tvoja pije vode sto se kaze. Ali kad dovedes jednog Popovića gdje navijaci bivseg kluba pisu komentare tipa "mogu mislit skauta koji ga je pratio" , "sad mi je pao kamen sa srca kako je otišao" i slično, onda bi radije da gledam talenta nekog kluba koji je trenutno iznad mog, nego ovakve fegete koji se zadrže pola sezone. Ko nam garantuje da Reljić nije isti igrač, promo video mu je odličan, svako zablista u 10 situacija, izreze , ubaci muziku i ja dobar. Ko kaze da se ne moze otkupiti ugovor takvog igrača ili slično, ali bi radije gledao talenta Želje , Sarajeva, Slobode polusezonu nego te prolazne igrače.

Svako ima svoje mišljenje, ali da si u pravu to je istina, sve zavisi s koje strane gledas :D

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 02 feb 2015, 21:54

Ljudi dragi, pa ja da sam igrac Veleza i da jedna svjetska velicina kao sto je Vaha predamnom onako iskreno, od srca, zaplace zbog tog istog kluba, pa ne znam, slomio bih sam sebi nogu ako mi dres ne bude bio natopljen znojem poslije tekme ako ne bih dao 10000% od sebe. Zato mi je posebno drago da su promociji prisustvovali i sadasnji igraci, jer ne mogu imati bolju motivaciju za nastavak sezone od ovih Vahinih suza.

Forza Velez ljubavi moja!
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 02 feb 2015, 21:59

pravnik1981 je napisao/la:RAja mi samo 2 igraca imamo iznad 30 god. ??? Kodro i Maletic koliko ja znam... :o :o :shock:
Ovo si odlicno primjetio druze.To je fantasticna stvar a siguran da i Mujo a vjerovatno i Maleta igraju svoje poslijedne sezone .Ovo je najbolji pokazatelj da se ipak ciljano i organizovano slaze nas tim za naredne sezone.Mi svakako ove sezone kao prioritet rjesavamo infrastrukturu,znaci nema rasipanja para .Ovo mi se svidja i samo nastaviti sa ovom politikom,cak mislim da u rosteru imamo veliki broj domacih igraca (ako neko moze da nam to malo prikaze).Sve ukazuje da nam dolaze bolji dani. :thumbup:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 02 feb 2015, 22:01

shaman7 je napisao/la:
gost je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:
Sve zavisi buraz sa koje strane gledaš, i ta tvoja pije vode sto se kaze. Ali kad dovedes jednog Popovića gdje navijaci bivseg kluba pisu komentare tipa "mogu mislit skauta koji ga je pratio" , "sad mi je pao kamen sa srca kako je otišao" i slično, onda bi radije da gledam talenta nekog kluba koji je trenutno iznad mog, nego ovakve fegete koji se zadrže pola sezone. Ko nam garantuje da Reljić nije isti igrač, promo video mu je odličan, svako zablista u 10 situacija, izreze , ubaci muziku i ja dobar. Ko kaze da se ne moze otkupiti ugovor takvog igrača ili slično, ali bi radije gledao talenta Želje , Sarajeva, Slobode polusezonu nego te prolazne igrače.

Svako ima svoje mišljenje, ali da si u pravu to je istina, sve zavisi s koje strane gledas :D
Dokaz/garancija kako god je dovodjenje Hebibovica, Blagojevica, Jankovica, Nikolica!
Ko je to cuo za njih dok nisu dosli u Velez? Moramo nekada i mi profulati. Nemoze uvjek biti pun pogodak. Eno ti Fergusona otjera Pogbu dzabe da bi danas (United) biili spremni izdvojiti 100 mil eura.
Nisam ni ja za to da dovodimo igrace Sarajeva (niti bilo cije iz BiH) na kalenje.
Prkosni i Ponosni od 1922

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 02 feb 2015, 22:06

vezano za RK Velez...Nakon bazičnih priprema, na red je došlo i uigravanje ekipe za nove zadatke. Prvu provjeru su naši rukometaši imali sinoć protiv ekipe Hrvatskog Rukometnog kluba Korčula gdje su ostvarili pobjedu rezultatom 32:27. Stručni štab ekipe je pružio priliku skoro svim igračima, koji su koliko toliko adekvatno odgovorili na sve zadatke. Potrebno je i spomenuti da su se novi igrači pokazali kao pojačanja, te da će se u nastavku moći mnogo računati na njih.
Do početka prvenstva (početak Marta), rukometaši Veleža će da odigraju još nekoliko kontrolnih utakmica protiv jakih protivnika, a u planu je i 3. Memorijalni turnir "Enisej Honđo - Kole" koji će, prema svemu sudeći, biti održan 15. Februara. O ekipama učesnicama i kompletnom programu turnira ćemo pisati u idućih nekoliko dana.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 02 feb 2015, 22:19

Šipak i ja profulo buraz jednom u Milanu kad su igrali Jugoslavija-Njemacka 1:4 . Naletio brato na tranvestita. Sprcio mater umalo ga ne karnu kako je dobar bio :urnebes: :urnebes: :urnebes:
From father to son

Crveni_1922

Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi

Post Postao/la Crveni_1922 » 02 feb 2015, 22:23

[youtube][/youtube]

Evo kare Feja da nece vise biti pojacanja i da oni ne namjeravaju nikoga vise dovodit.
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 feb 2015, 22:29

Pominjanje politike pravljenja igrača drugim klubovima iz lige je po meni nedopustivo. Koliko god da taj igrač vrijedi, ne vrijedi. I ta priča nema mjesta na ovom pdf-u.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 02 feb 2015, 22:31

zizu1991 je napisao/la:Pominjanje politike pravljenja igrača drugim klubovima iz lige je po meni nedopustivo. Koliko god da taj igrač vrijedi, ne vrijedi. I ta priča nema mjesta na ovom pdf-u.
Diplomatski :) bili bio ataše u Mianmaru :urnebes: :urnebes:
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 02 feb 2015, 22:33

Cernica je napisao/la:Šipak i ja profulo buraz jednom u Milanu kad su igrali Jugoslavija-Njemacka 1:4 . Naletio brato na tranvestita. Sprcio mater umalo ga ne karnu kako je dobar bio :urnebes: :urnebes: :urnebes:
:urnebes: a da je bilo malo vise gudre i alkohola mozda bi ga i odradi :lol:

ps bravo @zizu majstore :clap:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 02 feb 2015, 22:36

rodjenisa je napisao/la:
Cernica je napisao/la:Šipak i ja profulo buraz jednom u Milanu kad su igrali Jugoslavija-Njemacka 1:4 . Naletio brato na tranvestita. Sprcio mater umalo ga ne karnu kako je dobar bio :urnebes: :urnebes: :urnebes:
:urnebes: a da je bilo malo vise gudre i alkohola mozda bi ga i odradi :lol:

ps bravo @zizu majstore :clap:
Brato grom lik bio. Živa istina :urnebes: :urnebes: ma bilo je svega na SP u Italiji od droge alkohola ravaku ali gdje cu ga u vanago tebra :urnebes: :urnebes: :thumbup:
From father to son

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 02 feb 2015, 22:41

Ma vala ako ovim sadasnjim igracima treba druga motivacija od ovog sto su vidjeli u bristolu nek skinu dres i nek odyebu iz kluba.Vidi se da ljudi iz duse govore,i sto VAHA rece za Velez se ne navija Velez se voli.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 02 feb 2015, 22:46

Ne pominje se pravljenje igrača drugim klubovima, što se mene tiče može Ronaldinjo doć, ja bi volio. Ali ako nisi u mogucnosti onda dovedes nekog talenta , primjer sam dao Sarajevo. I zaboravio sam da spomenem otkup ugovora, tj. posudbu pa nakon toga kupovinu igrača. A to što sam spomenuo da je dobro za Sarajevo (u ovom slučaju), mislio sam na to da će vjerovatno vrlo lahko prihvatiti, a mi smo mnogo toga dobili. Ako će takav jedan-dva igrača doprinijeti rezultatima i donijeti određeni novac klubu sa kojim ćemo moći da zadrzimo jednog ili mozda obojicu igraca, ne vidim nista lose u tome. **** vi ste se odmah uhvatili na onu kaljenje igrača za druge klubove, mislio sam da ćete malo da dublje uđete u to

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 feb 2015, 22:49

Ne treba im Vaha pokazivati i dokazivati veličinu kluba čiji dres nose. Da su imalo pametni - k'o što masa njih nije, proučavali bi prošlost kluba za koji nastupaju i time uvidjeli šta se od njih traži bez kristalne kugle. Umjesto da budu počastvovani time što imaju priliku nositi u svojoj igračkoj karijeri u pokušaju dres Veleža, oni glume neke nadrizvijedice te se smatraju većim od kluba čiji dres nose.

Nije džaba davno rečeno, njihov najveći školski domet je ex-yu ŠUP. Starija generacija zna o čemu pričam, a o ŠUP-u sam i ja čuo od njihovih generacija.

ROĐENIIIIIIIIIII!!!!

P.S. @shaman, niti jedan klub ti neće dati svoga talenta na posudbu uz mogućnost otkupljenja ugovora ako igrač imalo vrijedi. U manjim sredinama ćeš moći samo kupiti igrača-uslovno rečeno, a u većim sredinama nećeš imati priliku niti da ga posudiš. A ako kojim slučajem uspiješ to, niti u ludilu neće staviti niti jedan imalo pametan sportski direktor klauzulu o otkupu od strane pozajmljivača kojeg ćemo tako nazvati u ovom primjeru.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 02 feb 2015, 22:50

Dobro je da imamo razlicita misljenja i da diskutujemo. Nedaj boze da smo svi isti. Putokaz svima nama treba da bude Vaha i njegove suze i sve ostale legende (zive i oni koji nisu sa nama ali nikada nece otici u zaborav). Mislim da su se mladja raja (koja ne pamte prijeratni Velez) nesto naucila uz ovu promociju knjige. Da smo mi nesto posebno, da FK Velez nije davao samo dobre igrace nego prije svega dobre ljude i narodne heroje. Nismo mi niciji B tim jer imamo vise legendi nego svi BH klubovi zajedno. Treba ulagati u infrastrukturu i strucne omladinske trenere. Talenata je uvjek bilo a ljubav prema klubu nikad prestat nece. Sve ce to doci na svoje.
Prkosni i Ponosni od 1922

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 02 feb 2015, 22:51

SipakUlicar1922 je napisao/la:Dobro je da imamo razlicita misljenja i da diskutujemo. Nedaj boze da smo svi isti. Putokaz svima nama treba da bude Vaha i njegove suze i sve ostale legende (zive i oni koji nisu sa nama ali nikada nece otici u zaborav). Mislim da su se mladja raja (koja ne pamte prijeratni Velez) nesto naucila uz ovu promociju knjige. Da smo mi nesto posebno, da FK Velez nije davao samo dobre igrace nego prije svega dobre ljude i narodne heroje. Nismo mi niciji B tim jer imamo vise legendi nego svi BH klubovi zajedno. Treba ulagati u infrastrukturu i strucne omladinske trenere. Talenata je uvjek bilo a ljubav prema klubu nikad prestat nece. Sve ce to doci na svoje.
^^^^^^^^^ Lijevom rukom s naliv perom
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 02 feb 2015, 22:52

emil02in je napisao/la:Ma vala ako ovim sadasnjim igracima treba druga motivacija od ovog sto su vidjeli u bristolu nek skinu dres i nek odyebu iz kluba.Vidi se da ljudi iz duse govore,i sto VAHA rece za Velez se ne navija Velez se voli.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma buraz znas i sam da od tog nema nista,sve i jedan igrac na svijetu igra samo dok ima suski,a pricu o nekakvoj ljubavi zaboravi.Aal yebo to cuo sam da ove godine gledamo nove finte ,zongliranje ,sakrivanje lopte protivniku,panenke sa kreca itd.Kazu pokazali im Vaha i Baka neke fore u Bristolu :lol: :o :shock: :njanjanja:
Jbg moraju nas starije malo oraspoloziti,mi smo navikli na te stvari pa da ne zaboravimo

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 02 feb 2015, 22:55

SipakUlicar1922 je napisao/la:Dobro je da imamo razlicita misljenja i da diskutujemo. Nedaj boze da smo svi isti. Putokaz svima nama treba da bude Vaha i njegove suze i sve ostale legende (zive i oni koji nisu sa nama ali nikada nece otici u zaborav). Mislim da su se mladja raja (koja ne pamte prijeratni Velez) nesto naucila uz ovu promociju knjige. Da smo mi nesto posebno, da FK Velez nije davao samo dobre igrace nego prije svega dobre ljude i narodne heroje. Nismo mi niciji B tim jer imamo vise legendi nego svi BH klubovi zajedno. Treba ulagati u infrastrukturu i strucne omladinske trenere. Talenata je uvjek bilo a ljubav prema klubu nikad prestat nece. Sve ce to doci na svoje.
Nasa djeca da imaju uslove kakvi imaju oni u Sarajevu preletila bi ovu ligu,zato mislim da taj potez dovodjenja sa strane nije dobar. :wave:
#musvdg

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.