Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
morala je jedna uci Bellamy 

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Dobro smo ušli u utakmicu ,da bi onda počeli izgledati sve jadnije i jadnije.U finišu prvog pol. smo ih stisli i posljednja lopta,posljednja šansa i gol Bellamya.
Dobro je.
Dobro je.

Bellamy, svaka čast! Nije sebičan, vidjelo se da je htio dodati Suarezu, ali on nije prošao i šutao je. Svaka mu čast.
U prvih 15 minuta odlična igra, kasnije smo pali totalno. Očekujem da u drugom poluvremenu uđu Hendo i Big Andy.
YNWA!
U prvih 15 minuta odlična igra, kasnije smo pali totalno. Očekujem da u drugom poluvremenu uđu Hendo i Big Andy.
YNWA!
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 22 okt 2011, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Proći ćeš najvjerovatnije.Rooney88 je napisao/la:Koji me djavo natjera da odigram vas iz 1 u 1!![]()
Pa nije moguce koliko sansi ste propustili za sada...
Koncentracije u zavrsnici itekako fali.

Ovo je otprilike i rezime prvog dijela. Nema se šta posebno komentirati. Malo me nervira što Suarez prečesto promašuje zicere koje bi, naprimjer, Torres iz Liverpoola vrlo smireno pospremao u mrežu. Suarez je previše brzoplet, kao ja na testovimaBezimeni je napisao/la:Dobro smo ušli u utakmicu ,da bi onda počeli izgledati sve jadnije i jadnije.U finišu prvog pol. smo ih stisli i posljednja lopta,posljednja šansa i gol Bellamya.
Dobro je.

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Počeli smo sjajno, prvo prećka Martina nakon kornera a onda i stativa Suareza. Suarez je u nastavku napravio još par dobrih šansi i imao nekoliko sjajnih solo prodora, al' ipak nije imao sreće. Nakon ne iskorištenih šansi, gosti su nas stisnuli, al' dobro je, nisu uspjeli iskoristiti svoje šanse, taman kada smo svi očekivali kraj poluvremena, odličan potez Suareza, Bellamy je istrčao jedan na jedan sa golmanom gostiju, i gol, zadovoljan sam, mada smo trebali da vodimo bar sa dva razlike, al' šta je tu je, očekujem istu igru u nastavku. Svi su odigrali dobro, posebno bih izdvojio Gerrada, Suareza i Bellamya. A Downing, šta reć? Kome poslugu porat? 

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Šta smo sve fulali, a na kraju šta smo dali
Norwich je opasan prema tome, odmah napasti od prve minute drugog poluvremena.
Suarez je gradio štopera da ne priđe Bellamyiju, tako da nije imao kome asistirati.
Hajmo do pobjede, da mi uljepšate ovaj dan.

Norwich je opasan prema tome, odmah napasti od prve minute drugog poluvremena.
Suarez je gradio štopera da ne priđe Bellamyiju, tako da nije imao kome asistirati.
Hajmo do pobjede, da mi uljepšate ovaj dan.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Nisam gledao 1 poluvrijeme a ako ne uspijem naci stream koji ne steka necu ni 2,ali bitno je da Liverpool
vodi i da ce se na kraju upisati 3 boda,samo me muci ovaj Newcastle nikako ne gube do sada pa ce oni biti problem za 4 mjesto.Imali tko link od 1 gola i link od streama da ne steka
vodi i da ce se na kraju upisati 3 boda,samo me muci ovaj Newcastle nikako ne gube do sada pa ce oni biti problem za 4 mjesto.Imali tko link od 1 gola i link od streama da ne steka
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
instaliraj sopcast - http://sopcast.en.softonic.com/" onclick="window.open(this.href);return false;Senaid L.F.C je napisao/la:Nisam gledao 1 poluvrijeme a ako ne uspijem naci stream koji ne steka necu ni 2,ali bitno je da Liverpool
i ovaj link kopiraj u drugi tab browsera: sop://broker.sopcast.com:3912/106723" onclick="window.open(this.href);return false;
Gerrard stats at HT Vs #NCFC:
91% Pass Accuracy
90% Accuracy in Final 3rd
50% Tackles won
Bellamy:
95% Pass Accuracy
93%: Pass Accuracy in Final 3rd
2 Shots
1 Goal
2 Chances created
91% Pass Accuracy
90% Accuracy in Final 3rd
50% Tackles won
Bellamy:
95% Pass Accuracy
93%: Pass Accuracy in Final 3rd
2 Shots
1 Goal
2 Chances created
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
imam sopcast instaliran ali ne znam kako da ga koristimCarlo je napisao/la:instaliraj sopcast - http://sopcast.en.softonic.com/" onclick="window.open(this.href);return false;Senaid L.F.C je napisao/la:Nisam gledao 1 poluvrijeme a ako ne uspijem naci stream koji ne steka necu ni 2,ali bitno je da Liverpool
i ovaj link kopiraj u drugi tab browsera: sop://broker.sopcast.com:3912/106723" onclick="window.open(this.href);return false;
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bravo !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Jao ja pacerskog gola ...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Malo je falilo..... Ali primit ce liverpul jos jedan 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- majestic24
- Kontakt:
Biti toliko inferiorniji od protivnika i na kraju cete tesko doci do pobjede je smijesno. Jednostavno,bez obzira koliko ste kvalitetni,u glavi vas igraci nisu toliko "kvalitetni"
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
- Kontakt:
koja smo mi **** od ekipe da mrtvog norwica necemo dobiti... i rejna papak zaplivao negdje cccc
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
- elninho_resTO
- Kontakt:
Mogu da shvatim da smo najveci pehovi ali nemogu da shvatim da nepravimo vise od 1.izmjene u slucaju negativnog rezultata...
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Pa ovo nije moguće ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.