La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Mbappe promašena investicija lik pogubljen na terenu.Još nešto gestikulira kao da sam gol lobom. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Mbape misli da je sve uzeo u klupskom fudbalu, pa se tako i ponasa, a nije nista. Osim trpanja buranije po francuskoj, i onog SPa, u ostalom nije nista. Bude li se ponasao ko Kristijano a ima 18puta manje trofeja i uspjeha nece ni ovamo nista posebno napraviti, osim onog sto dodje automatski jer samo zato sto igra za real.
- JayCatwright
- Kontakt:
A bijeli ti Lucas Vasquez,kraj njega bi i Duljevic protrcao u leru.
Jos jedna stvar,ovom Realu je Gvardiol bio skup,al zato Mbappkeu 150 miliona bonusa nije

Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 26 okt 2024, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nadam se da City ove godine dobija Barcu u LP a ne ponovo jedan od dva Burnleya iz Madrida.
4-IN-A-ROW
Primarius Flick.

Hansi Flick gospodin ocm,Carlo umjesto sto mase ovim prsticem trebao je da se sakrije iza klupe.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
1946-1987
- JayCatwright
- Kontakt:
što je najjače jedina tekma koju je Barca izgubila u ligi kad su igrali neki regeni ala Castolo, Minanda i Jaric
Ovo je radi onog trenera/asistenta i slavlja njegovog
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Mislim da mu je neki pomocnik uletio tamo ispred njega da slavi poslije 4. gola.

Mbappe teski klosar. Nemam drugi komentar, Joselu bi pospremio oba ona zicera na 0:2. Ovo kako on igra od pocetka sezone je kao neka malo bolja verzija Mariana Diaza. Jos je pritom 10 puta uletio u ofsajd, ne razmislja ni o cemu.
Izgubili bi i da su igrali sa full ekipom. Osasuna je zajebana na domacem terenu.JayCatwright je napisao/la: ↑26 okt 2024, 23:24što je najjače jedina tekma koju je Barca izgubila u ligi kad su igrali neki regeni ala Castolo, Minanda i Jaric
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- JayCatwright
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.