Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
ma bitno je da imamo kvalitetne golmane za razliku do prošlih godina a što se tiče Begovića on je golman za naredni 10-ak godina možda i više. pozzzz
.
Ibricic blizu prelaska u Rubin,navodno bi naredne sedmice trebao potpisat ugovor sa Rubinom,visina transfera iznosi
5 milijuna eura,godisnje bi trebao primat 600.000 eura po sezoni.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
hasagic produzio ugovor s onim buyuksir buyokom ili tako nekako
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Dobar klub,dobra liga kao i ovogodisnje zagarantovano sest meceva u LS.harry_90 je napisao/la:Ibricic blizu prelaska u Rubin,navodno bi naredne sedmice trebao potpisat ugovor sa Rubinom,visina transfera iznosi
Jest da ce morati grijalicu sa sobom ponijeti ili makar onu slobodinu pec na drva.

P.SI Nadar je produzio na cetiri godine sa Eskishehirsporom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dugo iscekivanje u vidu velikih transfera nasih nogometasa ocigledno pada u vodu. Mnogi su se nadali da ce se barem jedan nas iz HNL-a skrasiti u nekoj od liga petice, gdje bi vjerovatno pridobijali vecu paznju kako medija tako i selektora....
Jos i Kenan produzai sa Turcima i ostade im vjeran do kraja karijere.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ibricic ce i itekako imati paznju u medijima kao i selektora.Cak mozda i vecu ,nego da je otisao u Keln pa prezivljavao od sezone do sezone.omerbavarac je napisao/la:Dugo iscekivanje u vidu velikih transfera nasih nogometasa ocigledno pada u vodu. Mnogi su se nadali da ce se barem jedan nas iz HNL-a skrasiti u nekoj od liga petice, gdje bi vjerovatno pridobijali vecu paznju kako medija tako i selektora....
Sto se ovih drugih tice,ebiga takav nam grah pao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ponos Torina
- Kontakt:
Zamolio bi admina ako je moguce da postavi par slika nase repke u velikom formatu da se moze download
Mislim na one slike gdje su svi skupa
ako nije frka Ove zadnje iz Swedske

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Principatus
- Kontakt:
Super video o Begovicu/Pjanicu/Ibisevicu:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Iz rubrike "rekla-kazala" evo jos jedne zanimljivosti.
Njemacki bundesligas Eintracht Frankfurt pokazao je interesovanje za tri nasa reprezentativca i to Emira Spahica,Sanela Jahica i Dzemala Berberovica.
Takodje u urku za dovodjenjem Senijada Ibricica ukljucio se i ucensik kvalfiikacija za lIgu prvaka turski Fenerbahce.
Njemacki bundesligas Eintracht Frankfurt pokazao je interesovanje za tri nasa reprezentativca i to Emira Spahica,Sanela Jahica i Dzemala Berberovica.
Takodje u urku za dovodjenjem Senijada Ibricica ukljucio se i ucensik kvalfiikacija za lIgu prvaka turski Fenerbahce.
BosnaE
- Principatus
- Kontakt:
Ma to je tako, kad se igra reprezentativna utakmica u Frankfurtu, odmah se kaze ovi ce kupiti pola protivnicke reprezentacije.
Spahica doduse jesu prije pratili samo su se zeznuli sto ga nisu ranije doveli, to sami navijaci Frankfurta kazu, koji bi Spahica rado vidjeli u svojoj ekipi, ali kako izjavljuju oni se ne predaju iluzijama, jer ce covjek radije igrati internationalno u svom sadasnjem klubu.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Probisvjet
- Kontakt:
Bez obzira na sve Susic nije selektor za velike domete. On je vise trener! Ne moze on motivisati ekipu da bi potrcali korak vise! Vecinom se pokazalo da oni koji su znali da igraju ne znaju biti selektori!
Mislim da je jedan ciklus koji je ispred nas osudjen na propast. Nadam se da sam se prevario.
Susic mi djeluje kao covjek kojeg boli zub i koji je nezainteresovan za desavanja oko njega. Kao umoran!
Mi zelimo pobjede i na prijateljskim utakmicama. Znamo koje su mogucnosti nasih igraca, a vrlo dobro primjetimo kada nam nesto fali! Ovoga puta to je temperament koji je Ciro znao ubrizgati igracima!
Mislim da je jedan ciklus koji je ispred nas osudjen na propast. Nadam se da sam se prevario.
Susic mi djeluje kao covjek kojeg boli zub i koji je nezainteresovan za desavanja oko njega. Kao umoran!
Mi zelimo pobjede i na prijateljskim utakmicama. Znamo koje su mogucnosti nasih igraca, a vrlo dobro primjetimo kada nam nesto fali! Ovoga puta to je temperament koji je Ciro znao ubrizgati igracima!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vjerujem da ce mnogo menadzera biti na utakmici Njemacka-BiH i siguran sam da ce pomno pratiti svakog naseg igraca. Sve je moguce nakon te utakmice pa i odlazak nekih igraca za kojih se i ne smatra da bi mogli promijeniti sredinu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- aLLeiNicHeV
- Kontakt:
Jos kad bi Sasa Papac pristao da igra za nas, to bi bilo extra, al eto sace Mujdža nama 

Zna li neko sta je sa Markom Topicem ? Igra li on jos ?
× Plava krv ispod koze ×
Samo me zanima zasto se Supic nije pozvao ???
Zato sto lik sjedi na klupi u Rumuniji, i nema sta trazit u Svijetu nogometa, a ne u reprezentaciji.harry_90 je napisao/la:Samo me zanima zasto se Supic nije pozvao ???
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHAHAHCartman je napisao/la: Zato sto lik sjedi na klupi u Rumuniji, i nema sta trazit u Svijetu nogometa, a ne u reprezentaciji.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Cartman je napisao/la:Zato sto lik sjedi na klupi u Rumuniji, i nema sta trazit u Svijetu nogometa, a ne u reprezentaciji.harry_90 je napisao/la:Samo me zanima zasto se Supic nije pozvao ???

Nemam ja nista protiv Supica, ali covjek nije dovoljno dobar i to je to. A nemoj Begovica stavljat u istu korpu ko holandjanina i vatrenog, Begovic je odma prihvatio poziv kad ga je dobio, dok su nas ova dvojica odbila (znam da je Mujdza serviro neke bajke kako su ga ostavili u Sarajevu ili gdje je bilo, ali u to ne vjeruju ni mala djeca).
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Po meni ovo je nekorektno prema Supicu,covjek je prihvatio da brani boje zemlje,dok su neki u Bosni i Hercegovini vidjeli samo alternativu.Medunjanin ko k....,toliko ga dizali u nebesa,protiv Svedske ko da su mu noge od betona pa nemoze potrcat,da vidimo tog Mujdzu,i jos neke talente koji u BiH vide alternativu.Supic je zasluzio poziv u repku,al nasem treneru su bitniji koji u BiH vide alternativu,po meni poslije Hasagica treba Supic stajati na golu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.