FK Sarajevo (opšte diskusije)
- invincible1921
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
snimajte ljudi, slikajte... dzaba sve to bez foto dokaza, opet ce biti price "balije popile batine"...
-
- Kontakt:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Kako cu na sabah u dzamiju.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
E Bogami, **** su
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
-
- Kontakt:
!!!pijanBabo je napisao/la:snimajte ljudi, slikajte... dzaba sve to bez foto dokaza, opet ce biti price "balije popile batine"...

ne seri ne laprdaj beze plasis raju da ne dolazi na utakmicu,podli manijaksergejevic je napisao/la:Ja mislim da ima mrtvih u vogosci. Pa sta je ovo. Kome ovo treba
Samo Sarajevo
Jbga, desava se. Pamet u glavu Horde, ovi su ozbiljan test i tuci dok ne budes siguran da ti ne moze uzvratiti.sergejevic je napisao/la:Ja mislim da ima mrtvih u vogosci. Pa sta je ovo. Kome ovo treba
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Nije ultra al neka ono kao slučajno neko snimio, čisto da se vidi.pijanBabo je napisao/la:snimajte ljudi, slikajte... dzaba sve to bez foto dokaza, opet ce biti price "balije popile batine"...

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ne nasjedajte na ove patke da ima mrtvih jer HZ nisu u VG trenutno.
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Ne valja ovo drug ,al' nikakoSabinho je napisao/la:Sta se desava a yebo te ode sve u pm
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
koje ultra.. citaj samo komentare u narednih par dana. Ispast ce da su poljaci kolonizirali ovaj grad...VolimTz je napisao/la:Nije ultra al neka ono kao slučajno neko snimio, čisto da se vidi.pijanBabo je napisao/la:snimajte ljudi, slikajte... dzaba sve to bez foto dokaza, opet ce biti price "balije popile batine"...
- corleone87
- Kontakt:
Ma nista se ne desava u Vogosci,evo poal sata ovde trubite o Vogosci,vec bi neki portal objavio da je nesta bilo..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Imas li i ti kakav savjet? Jesi li i ti insajder?emirzlaTu je napisao/la:Ne rise zdravlja tiBernardBarnjak je napisao/la:Samo da pozdravim tuzlanske dusebriznike

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Molim Allaha da sve bude ok i da niko ne nastrada.rodjenisa je napisao/la:Ne valja ovo drug ,al' nikakoSabinho je napisao/la:Sta se desava a yebo te ode sve u pm

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
corleone87 je napisao/la:Ma nista se ne desava u Vogosci,evo poal sata ovde trubite o Vogosci,vec bi neki portal objavio da je nesta bilo..

Zadnja izmjena: X31987, dana/u 14 jul 2015, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
strumfeto ciglarska je li to prosipaš demagogiju kao sto ste prosipali protiv levskog i odvraćali raju da ne idu ...MRš!sergejevic je napisao/la:Ja mislim da ima mrtvih u vogosci. Pa sta je ovo. Kome ovo treba
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pod broj jedan, nek im neko javi da uopšte nisu u Sarajevu, nego u Vogošći.
4.10.2009.
- corleone87
- Kontakt:
Izasli malo na ulicu,sparna noc..X31987 je napisao/la:corleone87 je napisao/la:Ma nista se ne desava u Vogosci,evo poal sata ovde trubite o Vogosci,vec bi neki portal objavio da je nesta bilo..
![]()
![]()
![]()

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
jesul ovo hz ili lechovi ?
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, bhfanatic14, bordobijeli, Grk1234, MikiPirs, riki46 i 25 gostiju.