Forza Velež!
vjeruj mi to neces cuti od nas,nakon svega sto ste uradili za nas u Listici ,to nikada neces cuti od momaka sa SJEVERA...VIDIMO SE U VRAPCICIMAVfcRA1981 je napisao/la:ulaznica je 5 km al vjerovatno vam je djabe jer smo i mi na kosevu imali besplatan ulazak to je dogovor 2 uprave....
samo nemojte ko manijaci cim udjete u stadion poceti
**** vam mater ustasku....
pozz za horde i dobro nam dosli!!1
Ma jok. Ekipa koja radi internet prenos, uz kompletan prenos, na tvoju kučnu adresu dostavlja Coca-Colu i čevape po tvom izboru. Uz to ti dovede i nesto da kasnije pohebes. Hahahah. Bola, ako hočeš gledaj, ako hočeš dodji na tekmu, ako nečeš, ne moraš ništa od toga.bordo_momak je napisao/la:al moramo platiti jel???
cuj ovog...jesi dobarVfcRA1981 je napisao/la:ulaznica je 5 km al vjerovatno vam je djabe jer smo i mi na kosevu imali besplatan ulazak to je dogovor 2 uprave....
pozz za horde i dobro nam dosli!!1
Moze li jedna porcija vapace sa kajmakom !vfc1922 je napisao/la:Ma jok. Ekipa koja radi internet prenos, uz kompletan prenos, na tvoju kučnu adresu dostavlja Coca-Colu i čevape po tvom izboru. Uz to ti dovede i nesto da kasnije pohebes. Hahahah. Bola, ako hočeš gledaj, ako hočeš dodji na tekmu, ako nečeš, ne moraš ništa od toga.bordo_momak je napisao/la:al moramo platiti jel???
A najbolje je doći, kontam dobra će tekma biti u svakom pogledu.
Hajmo ruke gore, zapjevajmo svi, sad na teren izlaze naši Rođeni !!!!
dobar je dobar, zna coek sta govoriEsii TM87 je napisao/la:cuj ovog...jesi dobarVfcRA1981 je napisao/la:ulaznica je 5 km al vjerovatno vam je djabe jer smo i mi na kosevu imali besplatan ulazak to je dogovor 2 uprave....
pozz za horde i dobro nam dosli!!1![]()
Bordo momak, pa ako nemozes u Mostar na tekmu, fino skupis raju, svak po 2 markice i uplatite tekmu... Ako imas paypal za minut uplatis 8 Eura, malo pica, malo meze i gledajte.bordo_momak je napisao/la:al moramo platiti jel???
papee je napisao/la:Pozdrav za rodjene najvjerovatnije dolazimo vozom,a od stanice do stadiona 15 kilometara ? moze li mi neko od mostara objasnit malo kako doci do vas a da ne bude NIKAKVIH PROBLEMA.
ma haj malo mora i to neko nemoze se samo pusit i navijat fobro znasbordo_momak je napisao/la:gahhahah da dzogiramo malo kondiciju da nabijemo![]()
![]()
ma ja kolko znam kad se izadje na stanici moras se vratit skorz dole do naselja vrapcici jer je to u ulazu u mostar al neznam gdje je stadion
ozbiljno lik ultrasi su odavno najaci u bih pusti budalebordo_momak je napisao/la:http://www.zrinjski.info/news/sunjic-ul ... ci/3928/2/ ahahaha jel se ovaj zeza ili je stvarno glup???
-A- je napisao/la:Pitanje za nekoga od Mostaraca.
Imaju neke informacije da se pravi skela,tj.montazna tribina za prihvat nas u subotu.
Znate li vi nesto vise o tome?
uz duzno postovanje prema svima ova izjava je stvarno smijesnabordo_momak je napisao/la:http://www.zrinjski.info/news/sunjic-ul ... ci/3928/2/ ahahaha jel se ovaj zeza ili je stvarno glup???
Opet vi vozom navalili i gotovopapee je napisao/la:Pozdrav za rodjene najvjerovatnije dolazimo vozom,a od stanice do stadiona 15 kilometara ? moze li mi neko od mostara objasnit malo kako doci do vas a da ne bude NIKAKVIH PROBLEMA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.