Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Baš me interesuje s kime je Seo u sobi 

da,i mene isto zanima kakav je raspored u sobama 

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Sa Slavicom.Voli covjek suhu kozetinu.Ibizevic je napisao/la:Baš me interesuje s kime je Seo u sobi
1946
Joj kad ovaj Head provali.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kad su u Bosni svako ima svoju sobu, a na gostovanjima su po dvoijca.fukarezv je napisao/la:da,i mene isto zanima kakav je raspored u sobama
Meni se nekako cini da je on sa Bicakcicem, nekako se najvise druze.
ja bj njih sve u jednu sobu, ubacio ona dvospratna kreveta, iskljucio WI-FI i moraju se druziti da ga yebes

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Ja mislim da ce se Seo shaveriti sa Izetom!!!!!
Sent from my Home using fingers
- legenda reala
- Kontakt:
hoće Spaha rušioca pored sebe, neda ga nikomeBatko je napisao/la:Ja mislim da ce se Seo shaveriti sa Izetom!!!!!

Seo je meni se čini najbolji jaran sa Sejom Salihovićem, vidim da su većinom zajedno na slikama, vjerovatno mu Sejo pomaže s jezikom jer je i on prolazio kroz iste probleme na početku

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- plavipatriota
- Kontakt:
prolazio je prošlo vrijeme koliko znamlegenda reala je napisao/la:hoće Spaha rušioca pored sebe, neda ga nikomeBatko je napisao/la:Ja mislim da ce se Seo shaveriti sa Izetom!!!!!![]()
Seo je meni se čini najbolji jaran sa Sejom Salihovićem, vidim da su većinom zajedno na slikama, vjerovatno mu Sejo pomaže s jezikom jer je i on prolazio kroz iste probleme na početku

plavipatriota je napisao/la: i dalje frajer ne zna dvije normalne rečenice sastavit, a igra za nas od mlade repke još

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- plavipatriota
- Kontakt:
pa ima i ono: zašto je bila narušena atmosfera u reprezentaciji?
-Zato što se igrači NE RAZUMIJU!
-Zato što se igrači NE RAZUMIJU!
Ako izađe ovih 11 Begović-Mujdža-Spahić-Bičakčić-SEO-Bešić-Salihović-Lulić-Pjanić-Hajrović-Džeko bit će im lakše svi pričaju Njemački
jedino ne znam za Spahu kako on spika

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Principatus
- Kontakt:
Haha onako kad bolje covjek razmisli stvarno istina, Begovic je isto jedno vrijeme bio u Njemackoj. Ovi ostali svi ili su rodjeni ili su igrali u Njemackoj/Svici, a Pjanic je talenat za strane jezike tako da.Besic je napisao/la:Ako izađe ovih 11 Begović-Mujdža-Spahić-Bičakčić-SEO-Bešić-Salihović-Lulić-Pjanić-Hajrović-Džeko bit će im lakše svi pričaju Njemačkijedino ne znam za Spahu kako on spika

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Rusilac danas u Vatri, sve se trebe njemu okrenule, osjecao sam se zapostavljeno

Zadnja izmjena: Mirsad94, dana/u 19 maj 2014, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Moze on 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Nije uletio klizeći nijednoj!!Mirsad94 je napisao/la:Rusilac danas u Vatri, sve se trebe njemu okrenule, osjecao sam se zapostavljeno![]()
.
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 14 apr 2019, 12:21, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
Gle kako mu je čelo malo u odnosu na lice i to je dokaz da je momak legenda
mujezin je napisao/la:Gle kako mu je čelo malo u odnosu na lice i to je dokaz da je momak legenda

15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.