Jel jos samo njih cekas?Genghis je napisao/la:Ajmo Mladi Momci (Young Boys) !
0:0 66 min.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Jel jos samo njih cekas?Genghis je napisao/la:Ajmo Mladi Momci (Young Boys) !

I Galatu za 230 kmica ... ali ocekujem od turaka da prodju, ovi su mi sumnjivi ... znam evo pratim ... jbg ...Elmar je napisao/la:Jel jos samo njih cekas?Genghis je napisao/la:Ajmo Mladi Momci (Young Boys) !
0:0 66 min.
ma nisam tako mislio, kvota je 6 € , kod nas 6 KM uglavnom 6, al tamo sam stavio 0,5 € sto je kod nas marka, mislio sam na dobitak, pitas me sto nisam vise ulozio, nisam imao a i dosta je dobitak na jednom paru 6 KMmiky_hz je napisao/la:Hahaha cuj kvota 12 maraka

Ko biva ono posto su na bwinu euri onda je kvota 12e kralju padoh sa stolice od smjeha

Aferim

Kvota moze biti 1,2 ,3 , 10 , 100 nebitno, kvota je broj bez dodatka valute, npr ako množiš 5 maraka sa kvotom 5 = 25 km , a ne mnozis sa 5 maraka jer bi ti ispalo 25 maraka na kvadrat. Skontao si ti, znam, ali onako malo da objasnim XD.defender je napisao/la:ma nisam tako mislio, kvota je 6 € , kod nas 6 KM uglavnom 6, al tamo sam stavio 0,5 € sto je kod nas marka, mislio sam na dobitak, pitas me sto nisam vise ulozio, nisam imao a i dosta je dobitak na jednom paru 6 KMmiky_hz je napisao/la:Hahaha cuj kvota 12 maraka

Ko biva ono posto su na bwinu euri onda je kvota 12e kralju padoh sa stolice od smjeha

Aferim
Nadamo se sve najbolje, ajd da pogodis i ove dvije.I Galatu za 230 kmica ... ali ocekujem od turaka da prodju, ovi su mi sumnjivi ... znam evo pratim ... jbg ...

Hvala tebi al nemas mi sta objasnjavat, pogresno sam se izrazio odma paljba 5 postova pametnjakovicaGenghis je napisao/la:Kvota moze biti 1,2 ,3 , 10 , 100 nebitno, kvota je broj bez dodatka valute, npr ako množiš 5 maraka sa kvotom 5 = 25 km , a ne mnozis sa 5 maraka jer bi ti ispalo 25 maraka na kvadrat. Skontao si ti, znam, ali onako malo da objasnim XD.defender je napisao/la:ma nisam tako mislio, kvota je 6 € , kod nas 6 KM uglavnom 6, al tamo sam stavio 0,5 € sto je kod nas marka, mislio sam na dobitak, pitas me sto nisam vise ulozio, nisam imao a i dosta je dobitak na jednom paru 6 KMmiky_hz je napisao/la:Hahaha cuj kvota 12 maraka

Aferim

Sta god igras nisi 100% siguran.
 Sta god igras nisi 100% siguran.Valenciennes - Rennes (0-2) 42'odisej je napisao/la:izvini te ljudi
jbg
zajebo sam..al evo ne mogu od prve pogoditi evo vam drugi tiket ako ovaj ne dobijem onda vam saljem cd...jbg ne mogu ni ja uvijek pogoditi..oa i ja sam igraoi isti tiket na 150 km i masio...han` ,polako eo dr tiket:
kortrijk 1
sao paulo 1
kopenhagen 1
valencienes manje od 3 gola
milan 1
fenix-rampla 1 (urugvajska)
izvinite jos jednom...ovaj bi trebao procii..

zar opet fuladefender je napisao/la:Valenciennes - Rennes (0-2) 42'odisej je napisao/la:izvini te ljudi
jbg
zajebo sam..al evo ne mogu od prve pogoditi evo vam drugi tiket ako ovaj ne dobijem onda vam saljem cd...jbg ne mogu ni ja uvijek pogoditi..oa i ja sam igraoi isti tiket na 150 km i masio...han` ,polako eo dr tiket:
kortrijk 1
sao paulo 1
kopenhagen 1
milan 1
e odisej odisej, bas ne znas
 al ce mene Lille haman zeznut na sigurica tiketu
  al ce mene Lille haman zeznut na sigurica tiketu  
Sta si igrao? Daj listić da malo protumacimo sa berićetom.Elmar je napisao/la:Ajmo danski Randers zavrsi X molim te jos nekoliko sekundi.
Brate ovo je za BAN koliko nas lik zeza,sreca nisam ga nijednom poslusao za ove levatske parove.defender je napisao/la:Valenciennes - Rennes (0-2) 42'odisej je napisao/la:izvini te ljudi
jbg
kortrijk 1
sao paulo 1
kopenhagen 1
milan 1
e odisej odisej, bas ne znas

Ma jarane, ja ti igram oko 20-30 tiketa dnevno ''live-kladenje'' i to pravo dobre kvote mogu ti reci.Genghis je napisao/la:Sta si igrao? Daj listić da malo protumacimo sa berićetom.Elmar je napisao/la:Ajmo danski Randers zavrsi X molim te jos nekoliko sekundi.

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.