Svi forumaši znaju koliko sma korektan, ali moram reći da ispadate ko pravi glupani.TehnickiDirektor je napisao/la:Upravo sam razgovarao s Marjanom oko prijenosa utakmice na FACE TV.
Bilo je sve dogovoreno, da bi prije nekoliko dana vlasnika televizije Senada Hadžifejizovića, nazvao čelnik tuzlanske slobode Almir Husić i rekao da oni su odličili tražiti veću naknadu od čak 25 000KM samo za prijenos. Face TV mora platite dnevnice + prevoz za opremu i nazada u Sarajevo, tako da to iziđe blizu 30 000KM, što je stvarno previše za utakmicu 1.lige Federacije Bosne i Hercegovine.
Iako sve domaće utakmice Slobode prenosti RTV TK, dogovor je bio da navedena lokalna televizija preuzme signal taj dan od FACE TV, jer bi se utakmica snimala u HD tehnici, kao i utakmice reprezentacije BiH. Kako ističe i gospodin Hadžifejzović kroz razgovor s čelnicima Slobode dalo se naslutiti da oni jednostavno ne žele uživo prijenos utakmice, što izaziva razne sumnje u poštenje utakmice od strane domaćina.

Neki dan sam napisao i molim vas pročitajte:
Zaista moram pitati jedno prosto hipotetičko pitanje:Vjerujem da se već pričalo, FK Sloboda je sklopio ugovor sa RTV TK o prenosu domaih utakmica u proljetnom dijelu 2013/14. RTV TK je dostupan na MOJA TV i svako tko ne bude mogao biti na tekmi neće ostati uskraćen prenosa.
Kada je u pitanju FACE TV treba da znate da sve što su najavljivali iz ove televizije je bilo krajnje neozbiljno jer su oni na osnovu usmene garancije Mirnesa Ajanovića (sjetit će se onog intervjua sa Senadom) kontali da je to završena stvar. Koliko je FACE TV ispala neozbiljna će vam reći detalj da su prvo kontaktirali udruženje Prijatelja radi poslovne suradnje. Od nas su usmjereni na UO FK Sloboda koji se tek tada uope upoznao sa njihovom željom da prenose tekmu. Naravno, naša uprava je imala svoje uslove, ali zaista nisam upoznat sa dešavanjima nakon prethodno objašnjenih.
Mežutim, ponavljam...imat će te priliku gledati tekmu na RTV TK putem MOJA TV.
Jesu li pojedini forumaši iz Bihaća blago poluretardirane osobe ili se samo prave budale?

Jer drugačije ne mogu objasniti činjenicu da je info mjesec stara da će biti tekma na RTV TK, a svaki dan neki novi se pojavi i priča ove gluposti u vezi FACE TV