Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Za „FUCK OFF“ se ne moze oprat pa da je XAVI !
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Nisam u toku, kome je islo Fuck Off? Nebi valjda Papetu na Engleskom psovao.szlaja je napisao/la:Za „FUCK OFF“ se ne moze oprat pa da je XAVI !
shandrlike-tandrlike
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ma nije Papetu, ne znam otkud ljudima takva ideja. prvo sto je psovao na engleskom, ali i na poluvrmenu su normalno komunicirali prije nego je usao. sigurno je opsovao nekom bjelorusu, nadam se samo da sudije to nisu vidili i da nece biti kazni.reptile je napisao/la:Nisam u toku, kome je islo Fuck Off? Nebi valjda Papetu na Engleskom psovao.szlaja je napisao/la:Za „FUCK OFF“ se ne moze oprat pa da je XAVI !
- Goalgetter
- Kontakt:
Citiram @don_burza
Miske u invalidskim kolicima je bolji igrac od Ibre

Na krilu nije, i da 3 noge ima.Goalgetter je napisao/la:Citiram @don_burza![]()
Mada ni Ibra tu ne blista, ali u poređenju s Misketom je sigurno bolji.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ne mogu da vjerujem da pojedini ovdje misle da je Miske psovao Papetu? Psovao je Bjelorusima. Preciznije jednom njihovom igraču.
Miske je čovjek koji je najviše puta nosio dres bh. reprezentacije i to dovoljno govori. Nije zaslužio ovakav tretman. Papetovi principi su doista čudni. Zapravo, ispričavam se, nisu čudni - nema principe.
Miske je čovjek koji je najviše puta nosio dres bh. reprezentacije i to dovoljno govori. Nije zaslužio ovakav tretman. Papetovi principi su doista čudni. Zapravo, ispričavam se, nisu čudni - nema principe.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Pa jedini apsolutni princip u svijetu fudbala je: trenerova je zadnja! 
helem, izgladit će se ovo na jedan od dva načina. Ali eto, da nije bilo ovog sinoć čime bi mi bosanci ubijali dosadu

helem, izgladit će se ovo na jedan od dva načina. Ali eto, da nije bilo ovog sinoć čime bi mi bosanci ubijali dosadu
Svako moze imati Vidica, Dzeka, Arsavina, Dzerarda. To su sve sjajni, ma **** sjajni igraci! Ali su sablonizirani. Ali slabo ko moze imati Misketa! Znam to jer ga nema moja Srbija(kretenski potez aktuelnog selektora), al na srecu ga ima moja Bosna! Sto je Balic u rukometu, Teo u basketu, Vujasinovic u vaterpolu, to je Misimovic u fudbalu! Maestro, genije. Ko smo mi da mu nesto zamjeramo! ZATO TISINA! GENIJE RADI!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Zanimljiv komentar. Tvoja Srbija i tvoja Bosna? Da i Hrvatska i Crna Gora nisu tvoje? Pretpostavljam da si jugonostaligrač.DANTES je napisao/la:Svako moze imati Vidica, Dzeka, Arsavina, Dzerarda. To su sve sjajni, ma **** sjajni igraci! Ali su sablonizirani. Ali slabo ko moze imati Misketa! Znam to jer ga nema moja Srbija(kretenski potez aktuelnog selektora), al na srecu ga ima moja Bosna! Sto je Balic u rukometu, Teo u basketu, Vujasinovic u vaterpolu, to je Misimovic u fudbalu! Maestro, genije. Ko smo mi da mu nesto zamjeramo! ZATO TISINA! GENIJE RADI!

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Skoro prolazim kraj igralista a neki balvci 9,10,11g igraju lopte, ovaj jedan se dere "jeste culi da Misimovic vise nece igrati za nas, cim je utakmica zavrsila sinoc pokupio se i otisao sam kuci" Drugi balo govori treba vratiti Ciru a onog Safeta izbaciti on je kriv, i onda svi pocese mumljati...

Ja mislim da je trener u pravu,u odlukama koje radi......
A baš me zanima, gdje se jasno vidi da je miske psovao klupi BiHMinistaR je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da pojedini ovdje misle da je Miske psovao Papetu? Psovao je Bjelorusima. Preciznije jednom njihovom igraču.

@Ministre od citavog komentara ti komentarises najmanje vazno?? Ne nisam Jugo, i zaboli me za ostale. Ako te to bas zanima, ja sam Srbin Bosanac. Kontas?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
pa, ima tri, kako nemaVanBasten je napisao/la:Na krilu nije, i da 3 noge ima.Goalgetter je napisao/la:Citiram @don_burza![]()

al´ da je bolji od ibre, bolji je. misimovic je za ibru dzeko

ps
gdje su ovi fejsbukovci da otvore temu ´idealna dijeta za oronulog zmaja´

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Evo ja nisam jugonostalgican,mozda malo. Posto sam iz mesanog braka, moja je Srbija i Crna Gora,A Bosno simpatisem posto sam nostalgican za vremenima Bratstva i JedinstvaMinistaR je napisao/la:Zanimljiv komentar. Tvoja Srbija i tvoja Bosna? Da i Hrvatska i Crna Gora nisu tvoje? Pretpostavljam da si jugonostaligrač.DANTES je napisao/la:Svako moze imati Vidica, Dzeka, Arsavina, Dzerarda. To su sve sjajni, ma **** sjajni igraci! Ali su sablonizirani. Ali slabo ko moze imati Misketa! Znam to jer ga nema moja Srbija(kretenski potez aktuelnog selektora), al na srecu ga ima moja Bosna! Sto je Balic u rukometu, Teo u basketu, Vujasinovic u vaterpolu, to je Misimovic u fudbalu! Maestro, genije. Ko smo mi da mu nesto zamjeramo! ZATO TISINA! GENIJE RADI!

Inace sam primetio da pojedinci mecu Misketu neke stvari u usta,koje on nije izrekao,uputio. Fuck You je uputio Belorusima! Koja logika da kaze to Susicu na engleskom. Jbt iznervirah se !

ma kao igrač, naravno da je bolji.secer je napisao/la:pa, ima tri, kako nemaVanBasten je napisao/la:Na krilu nije, i da 3 noge ima.Goalgetter je napisao/la:Citiram @don_burza![]()
Miske u invalidskim kolicima je bolji igrac od Ibreproblem je sto je ova treca, tzv. ´srednja noga´ malo zakrzljala tako da od nje nema neke koristi na terenu.
![]()
al´ da je bolji od ibre, bolji je. misimovic je za ibru dzeko
ps
gdje su ovi fejsbukovci da otvore temu ´idealna dijeta za oronulog zmaja´
Pa miske je naša najbolja desetka od postajanja repke.
I Medo i Pjana moraju još pure jest da dostignu Misketa iz najboljih dana u ulozi tog fantaziste.
Ne mogu da vjerujem da se od strane pojedinaca povukla prica i izvukao bosnometar da se procjeni koliki je i da li je uopste miske bosanac! A bilo je samo pitanje vremena kad ce i to doci na red! Fuj! I to samo zbog toga sto se doticni zove zvjezdan. Da se nekim slucajem zove ramiz ili salko po defaultu bi bio bosanac i nikad nebi bilo dvojbe! Ovako...
Jel to znaci da se svi nebosnjaci moraju troduplo vise iskazati da bi dobili tu titulu od mahale? I da tu istu titulu mogu izgubiti dok trepnes bez obzira na prijasnje zasluge? Ako je odgovor na oba pitanja : Da, onda ova drzava nema apsolutno nikakve buducnosti i sa radoscu cu gledati njen raspad ali ovaj put iz toplog doma u jednoj od zapadno-europskih zemalja!
A, nazalost, cini mi se svakim danom sve vise i vise da je to surova istina. Izgleda da suzivot ovdje postoji samo za reklamu neupucenim.
Jel to znaci da se svi nebosnjaci moraju troduplo vise iskazati da bi dobili tu titulu od mahale? I da tu istu titulu mogu izgubiti dok trepnes bez obzira na prijasnje zasluge? Ako je odgovor na oba pitanja : Da, onda ova drzava nema apsolutno nikakve buducnosti i sa radoscu cu gledati njen raspad ali ovaj put iz toplog doma u jednoj od zapadno-europskih zemalja!
A, nazalost, cini mi se svakim danom sve vise i vise da je to surova istina. Izgleda da suzivot ovdje postoji samo za reklamu neupucenim.
- Principatus
- Kontakt:
Nego imali sta novo na ovoj temi?
Miske i Pape, nase legende!

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
slazem se.VanBasten je napisao/la:Pa miske je naša najbolja desetka od postajanja repke.
trcanje, pas i centarsut se mogu utrenirati, ali onaj zadnji pas s kojim pronadjes svog igraca izmedju 2-3 protivnicka, laznjak s kojim obalijestis

miske ima ovo prvo, ima ga u izobilju, ali je, nazalost, oskudjevao sa ovim drugim. to ga je sprijecilo da se probije u bayernu te da napravi karijeru slicnu ranije pomenutim velicinama ovog sporta.
ps
pjanic je na dobrom putu da zamijeni misketa dok medunjanin i nije klasicna desetka. nadam se da ce safet shvatiti da medunjaninu najbolje odgovara pozicija ´osmice´ na kojoj ce, vjerujem, pruziti najvise.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
-
- Kontakt:
Ma neko ih namjerno zavadio, imamo insidera u repci...Principatus je napisao/la:Nego imali sta novo na ovoj temi?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.