Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Nikoga ne mrzim.Nekada sam simpatisao Celik,Slobodu,Velez,ali nazalost navijači tih klubova su svojim ponašanjem učinili da to prestanem.Ono sto mi smeta jeste sto svi kada se neka situacija koja je mozda sumnjiva svira u korist Želje digne čitava halabuka,sve novine pišu o tome,svi navijači se dignu te Zelji se steli te ovo te ovo te ono,a kada se sude neke stvari na štetu Želje i gdje se Zeljo postenski zakine tada svi šute.tada je sve ok.sto se stadiona tice niko neće da ulaze u privatno vlasništvo,a Grbavica je stadion u vlasništvu Zeljeznicara,za razliku od Bilinog polja,Borika,Tusnja...koji su gradski i onda opstina i ima osnova da ulaze.onda tu su i kazne,koje su neravnomjerne.npr kod nas je veći zločin zapaliti baklju nego velicanje nacionalizma i fašizma.ili recimo gdje Zeljo i recimo Borac(Borac uzimam samo kao primjer,da se neko ne naljuti) za isti prekršaj i iste težine dobiju 2 različite kazne.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
sta su to ucinili,bacili bombu u zenici na igraliste ,jurli gradjane tuzle po trgu,razbijali po mostaru,izboli redara u zepcu,paljenja hrvastke zastave,ubij srbina i jos milion drugih incidenata? jesul to uradili navijaci tih klubova?TMovac je napisao/la:Nikoga ne mrzim.Nekada sam simpatisao Celik,Slobodu,Velez,ali nazalost navijači tih klubova su svojim ponašanjem učinili da to prestanem.Ono sto mi smeta jeste sto svi kada se neka situacija koja je mozda sumnjiva svira u korist Želje digne čitava halabuka,sve novine pišu o tome,svi navijači se dignu te Zelji se steli te ovo te ovo te ono,a kada se sude neke stvari na štetu Želje i gdje se Zeljo postenski zakine tada svi šute.tada je sve ok.sto se stadiona tice niko neće da ulaze u privatno vlasništvo,a Grbavica je stadion u vlasništvu Zeljeznicara,za razliku od Bilinog polja,Borika,Tusnja...koji su gradski i onda opstina i ima osnova da ulaze.onda tu su i kazne,koje su neravnomjerne.npr kod nas je veći zločin zapaliti baklju nego velicanje nacionalizma i fašizma.ili recimo gdje Zeljo i recimo Borac(Borac uzimam samo kao primjer,da se neko ne naljuti) za isti prekršaj i iste težine dobiju 2 različite kazne.
licemjerno je to da da ti kao pripadnik skupine koja je ove sezone jedna od najvise kaznjavanih s razlogom poimnjes navijace ostalih klubova,navijaci nisu svjece al manijaci pogotovo
Zasto Tarzane, mogu ti reći da ti je rasta tarzan.U svakoj sekundi dolazi neke izdrkotine i daju si zapravo nekome skidati paučinu, naš stadion je loš u ku.rcu, al' je naš , što ti opet nikako ne daje za pravo da vrijeđas , nije isto praviti stadion ili renovirati na nekoj livadi il' u centru grada, uklapati u postojeće sisteme je uvjek zahtjevnije i teže već raditi novi, al' mi baš hoćemo da naš stadion bude tu gdje je i da ti imaš priliku u svakom trenutku srati kako je Željo odron i kako sam maloumni slijepac, a zapravo maloumnost izlazi iz pisanja u 3 licu, definitivno je i dokaz da ti nisi 21 vijek, tvoji sistemi u jeziku ti nedozvoljavaju da ulaziš u bilo kakve konstrukcije, a ne da pljuješ po Željezničaru.Zvijezda, fuj.Kvota je napisao/la:Pa ako imas imalo mozga znas li ti kad je hebeni rat zavrsen prije 17 godina da te posjetim!!!Kukate 17 godina da ste iz pepela izasli iskreno mi je zao sto su neki malumnjaci skrnavili vas stadion koji je najmanje kriv za ono zlo!Dokle ces biti maloumni slijepac i dokle ce vam to biti izgovor da nista ne radite!I jos jedno pitanje sta je to u vas bilo od 1992 do 1995 a da nije u gradaccu bilo!Tarzane to je vec ispisana istorija i ovo je 21 vijek i ide se naprijed!Ovo sto sam napisao nije zlonamjerno vec da pojedinim skinem paucinu sa ociju pozz!!!England je napisao/la:Zasto ciganluk?i pojedini zaljovci koji ste napravili ciganluk od nekad uglednog kluba
Valjda imas malo malog mozga pa znaš iz kakvog se pepela krenulo, ajd i to je ok, imas pravo i na stupidno misljenje.sta je to taj tvoj zeljo napravio zadnjih 5 godina osim sto je hranio Proljevica!zadnji put kad sam bio na grbavici sve je jadno i oronulo
Ovo je prekrsilo svaku mjeru, ti ćeš nama govoriti kada se imamo pravo kurciti, pa te njime po čelu izudaramao, što ti treba omalovazavati Željezničara, nisi kapacitet.nesto konkretno uradite pa se onda imate pravo kurcit kako vam ono babo Osim kaze
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
@kvota pusti ih svjesni su oni toga sve, vidis da kad neznaju sta ce onda pocnu kontrolisat pravopis forumasa
Gdje se nauci tako lijepo izrazavati a mogu prepostaviti jer si definitivno balavac koji nezna procitati sta je napisano!
Uostalom ovakvi smradovi kao ti kvare zdravu diskusiju i zamolio bih te da ne komentarises moje postove jer nisu uvredljivog sadrzaja glupane samo je izneseno moje misljenje sa cinjenicama pozzz!
Uostalom ovakvi smradovi kao ti kvare zdravu diskusiju i zamolio bih te da ne komentarises moje postove jer nisu uvredljivog sadrzaja glupane samo je izneseno moje misljenje sa cinjenicama pozzz!
Ma u ostalom ja zavrsio skolu i sto je najbitnije zna se sta je pisac hotio reci!Skoro izasao iz skole pa ima traume od pravopisaTkanton je napisao/la:@kvota pusti ih svjesni su oni toga sve, vidis da kad neznaju sta ce onda pocnu kontrolisat pravopis forumasa

Hebiga prijatelju ljudi sebi mnogo toga uzimaju za pravo jer nisu svjesni sta pisu,al sreca na obje strane ima ljudi sa kojima se moze uljudno porazgovarati!Vama neka je sa srecom pa da i uvropi napokon prokinete jer neko na mora skinuti sa 100 mjesta gledajuci kvalitetu lige pozz!!!Zel je napisao/la:Meni nije jasno kako neko može reći: "dabogda vi nas još dugo mrzili". Pa ko želi da ga neko mrzi? Još govoriti u ime Želje??? Ne mogu da vjerujem. Sreća pa nismo svi isti...
England druže, ko tebe izdrka tako blentavog
kvalitet nase lige je tanak u proedjenju s ligama u regionu,a evo jednog primjera da nasa liga jos dugo nece izabcit igraca koji moze ravnopravno igrat u reprezentaciji kao sto je to bio slucaj ibricica iz vremena hajduka,ili trenutno stevanovica iz vojvodine koji nisu najbolji igraci tih liga.
Nije stvar u pravopisu, 3 lice, brko sve si pobrk'o, a tu se hvalis da si škole završio, ti mama razrednica bila.?Kvota je napisao/la:Ma u ostalom ja zavrsio skolu i sto je najbitnije zna se sta je pisac hotio reci!Skoro izasao iz skole pa ima traume od pravopisaTkanton je napisao/la:@kvota pusti ih svjesni su oni toga sve, vidis da kad neznaju sta ce onda pocnu kontrolisat pravopis forumasa![]()
![]()
![]()
!PS. OVDJE SE NE OCJENJUJE PRAVOPIS SAMO ROKAJ DA TE RAJA RAZUMIJE!!!
Kad ne zna, ja ne znam, razumiješ.Briga me za druge, živim svoj život, ne pripadam nikavoj grupi ljudi, osobni stav ili lično mišljenje.kad neznaju
Teško dvoje ili više može biti za tipkovnicom, govoriš valjda u svoje ime, stojiš iza svojih riječi ili ne...?
Tako da te molim da ne vrijeđaš Željezničar, jer me to vrijeđa čak i kad bolji to čine, a ne polupismeni debil koji u 21 vijeku piše u 3 licu, misli da može, teško brate, teško.
@england nije pravopis znat ne i rijec odvojeno, tvoj tekst pun gresaka, recimo "21 vijek" nije tacno, pa 3 isto nije tacno, pa gore isto na pocetku nisi stavio veliko slovo, jbg jarane opusti se i uzivaj pisi kako hoces samo da te raja razumije na kraju kad skontas nit imas korist od zelje nit od ovog kako si pisao na forumu
Razmišljaj, koliko puta ti kažem nije stvar u pravopisu, nego što mi govoriš da smo mi, a ja se ježim od pomisli pripadnosti bilo kome, ja sam.Stvarno me brineš.Tkanton je napisao/la:@england nije pravopis znat ne i rijec odvojeno, tvoj tekst pun gresaka, recimo "21 vijek" nije tacno, pa 3 isto nije tacno, pa gore isto na pocetku nisi stavio veliko slovo, jbg jarane opusti se i uzivaj pisi kako hoces samo da te raja razumije na kraju kad skontas nit imas korist od zelje nit od ovog kako si pisao na forumu
a jest se covjek upalio 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Nista ti ja ne govorim druze, ja znam da smo mi svi jad i cemer u citavoj bosni... Samo neki ponekad pomisle da nije tako pa kad izadju van granica nase mile i drage dodju malo tobe, nemislim samo na zelju vec na sve klubove iz bih koji su igrali u europi, ako se crna gora,srbija i slovenije moze zvat evropa sve ti bude jasno ko, sta i gdje, to jest dno bureta na balkanu... Jbg moras skontat da nesto nije uredu
Ne treba gledati tako, nije ovdje lošije nego u Spaniji, Portugalu, a Madž.Česka i te kita države željezne su još opterčenije, kod nas bar kafu moš' pit' kad poželiš, a tamo je i to upitno, vjeruj...poznajem Eu do Alicantea.to jest dno bureta na balkanu...
GOvorim o stanju u fudbalu tacnije u domacoj ligi ili jos tacnije u klubovima, u zadnji 10 godina mozes na prste jedne ruke nabrojat sta je neki klub ulozio u stadione,zeljo reflektore, zvijezda tribinu i teren, travnik je nesto caprko, celik teren i to je to znaci apsolutno NISTA, i mi kao takvi odemo u crnu goru i ponasamo se ko da branimo titulu tog takmicenja od prosle sezone. A sto se tice slobode hodanja ispijanja kafa, meracenja, jela i pica po tome smo najaci u evropi
Ne, Mi.Maleni, misliš.?i mi kao takvi odemo u crnu goru
Ma ko god ode to smo svi mi, nece nigdje pisat da je sarajevo iz tunguzije vec iz bosne
U kafani je bila ludnica, kad je Zeta zabila, vjeruj.Tkanton je napisao/la:Ma ko god ode to smo svi mi, nece nigdje pisat da je sarajevo iz tunguzije vec iz bosne
To je normalno svugdje u svijetu da se porazi konkurenta slave, al govorim ti za nasu ligu kad neko cuje van bosne u njemackoj,eng,spanij sarajevo popusilo ili zeljo zna se da su iz bosne i sve negativno sto neko napravi odnosi se na ligu nasu zato i jesmo na 100. A ne sto se kafana veseli sto je ispo zeljo ili sarajevo nismo mi toliko jaki i razvijeni da se veselimo sto nam buse klubove po evropi jadno je to bolan sve
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.