Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

floyd
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la floyd » 09 nov 2012, 13:06

Ocekivan rasplet uz nesposoban savez i anemicnog selktora; koji gleda samo sta se danas desava; dugorocan plan ili vizija - ne postoji.

Hajrovica se trebalo zvati, ili otici na lice mjesta i porazgovarati, cim je nagovjestio svoj talenat...a ne cekati da postane najbolji igrac ligfe, da ga ni Hico ne moze ignorisati.

Isti rasplet ocekujem i u slucaju Kolasinac i Halilovic. Pa **** vam majku milosnu. Od Bakovica, Pecikoze, do pujde na klupi...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 nov 2012, 13:17

Jos sjede isti amateri u savezu kao i ranije. Ciro je doveo nekoliko igraca, ali Susic je se opet vratio na nivo amatera. I Jagodic sa njim. A sta onaj Bakovic radi Boga pitaj.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 nov 2012, 13:20

Cartman je napisao/la:Jos sjede isti amateri u savezu kao i ranije. Ciro je doveo nekoliko igraca, ali Susic je se opet vratio na nivo amatera. I Jagodic sa njim. A sta onaj Bakovic radi Boga pitaj.
Doveo je i Pape Avdiju :lol:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 nov 2012, 13:23

Adi_Zepce je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Jos sjede isti amateri u savezu kao i ranije. Ciro je doveo nekoliko igraca, ali Susic je se opet vratio na nivo amatera. I Jagodic sa njim. A sta onaj Bakovic radi Boga pitaj.
Dobro si, tu je i Stojan Vranjes, Rumuni su ga mislili sebi uzet.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 nov 2012, 13:24

Cartman je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:
Dobro si, tu je i Stojan Vranjes, Rumuni su ga mislili sebi uzet.
Vidis da onda i Pape radi :mrgreen:
Mozda nas iznenadi kakvim pozivim jos nekom maestralnom igraci.Ne znam mozda u Splitu,Slaven ili po slovenackoj ligi ima kakvih kandidata :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 nov 2012, 13:31

Sven (Taran)Tino Sušić je zreo za repke, ispunjava najvazniji kriterij, igra za Ajduk koji je dobio Inter covjece. :D :D
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 nov 2012, 13:33

Nekad je Hasan nagovaro Misketa da dodje igrati za BiH, kada je vec savez bio nesposoban, Miske koji je tada igrao, u 3. Bundeski, za amatere Bajrena (zna se kakav je igrac kasnije postao).
Znaci nije mu bilo tesko spasti na taj nivo i nagovarati jer je vidio kvalitet, a danas je tesko otici ljudima koji igraju u prvim timovima Salkea i Grashopersa.

Ovo je greska i kiks saveza, njihova odgovornost 90% a selektorova 10% jer je on trebao reci treba mi taj igrac ne pitam ni kako ni zasto (valjda je rekao da treba).
Uglavnom punta i ekipu odmah mijenjati.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 nov 2012, 13:34

bhsport je napisao/la:Sven (Taran)Tino Sušić je zreo za repke, ispunjava najvazniji kriterij, igra za Ajduk koji je dobio Inter covjece. :D :D
Nije igrao u toj tekmi protiv Intera,cek naredne sezone ako Hajduk dođe do EL mozda i Tino dobije poziv u repku :mrgreen:
Mada je mozda momak ipak mogao dobiti poziv u U-21 reprezentaciju,ipak je za razliku od nekih mlad i ima prostora za napredak.

www.valencia-balkan.net

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 nov 2012, 13:43

Kakva je prica sa Hadzicem, ovim is Shalkea, Mahmutagicem ? Jel i nijma trebaju ti neki papiri ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 nov 2012, 13:49

Elegant je napisao/la:Kakva je prica sa Hadzicem, ovim is Shalkea, Mahmutagicem ? Jel i nijma trebaju ti neki papiri ?
Prvi nema papira,drugom mobitel iskljucen,a treci nije povoljan :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

criscito
Kontakt:

Post Postao/la criscito » 09 nov 2012, 13:50

Bas me interesuje kad ce doci vakat, da novinari sa ovog portala prozovu odgovorne za sve igrace koje smo izgubili posljednjih par godina i koje cemo vjerovatno izgubiti u budocnosti. Ne znam koji vam je klinac!? kao sto se oni trebaju ugledat na hrvatski savez, tako se i vi ugledajte na hrvatske novinare koji cijelu drzavu dignu kad je u pitanju njihov nacionalni interes. Ako treba prozovite i Osima, ako se utvrdi gram njegove odgovornosti. Nego ono sto mene plasi, je to da ste u biti zenski polni organ, pa nikad ozbiljniji tekst niste napisali o kojem bi brujala cijela drzava.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 09 nov 2012, 13:51

neka je Izet dobio poziv Svicarske.. sta je trebao moliti za poziv nase reprezentacije?? tako ce uvijek biti..kad mi ne znamo cijeniti nase onda ce sigurno neko drugi znati...momak se cijelo vrijeme nabacivao putem medija..sto se tice pasosa, momak je jasno naglasio da ima nas pasos..dakle savez je morao pokrenuti proceduru za promjenu sportskog drzavljanstva..iskreno se nadam da ce on ipak igrati za nas, samo sto se savez mora vise aktivirati povodom toga..a ako bude izgubljen onda se nema sta zamjeriti Hajrovicu..

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 09 nov 2012, 13:57

Adi_Zepce je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Kakva je prica sa Hadzicem, ovim is Shalkea, Mahmutagicem ? Jel i nijma trebaju ti neki papiri ?
Prvi nema papira,drugom mobitel iskljucen,a treci nije povoljan :mrgreen:
ispraznila mu se baterija ko birvaktile Begovicu

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 nov 2012, 13:57

criscito je napisao/la:Bas me interesuje kad ce doci vakat, da novinari sa ovog portala prozovu odgovorne za sve igrace koje smo izgubili posljednjih par godina i koje cemo vjerovatno izgubiti u budocnosti. Ne znam koji vam je klinac!? kao sto se oni trebaju ugledat na hrvatski savez, tako se i vi ugledajte na hrvatske novinare koji cijelu drzavu dignu kad je u pitanju njihov nacionalni interes. Ako treba prozovite i Osima, ako se utvrdi gram njegove odgovornosti. Nego ono sto mene plasi, je to da ste u biti zenski polni organ, pa nikad ozbiljniji tekst niste napisali o kojem bi brujala cijela drzava.
Nacekat ces se nesto da takvo ovdje procitas.Novinari su nam nula,a oni mogu dosta utjecati da pojedini igraci dobiju poziv u reprezentaciju.Treba biti objektivan i reci da je zahvaljuci prijenosi na FTV i hvaljenju Lulica od strane Ahmetovica,taj momak zaigrao za BiH.Nesto slicno bi morali napraviti nasi portali,TV stanice i sl,jer nam je savez na celu sa selektorom totalno pasivan.

www.valencia-balkan.net

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 09 nov 2012, 13:57

amaterizam u nasem savezu se nastavlja.

cuj da igraci sami sebi sredjuju papirologiju? i mi lafo imamo neki svoj ponos pa da neidemo moliti igrace...
hrvati idu na noge svojim igracima sa 14-15 godina, da ih pridobiju vec za kadete, zato i jesu 10. na svijetu.
jeli to zack wright ganjao papire da igra za bih? ne nije, nego je to harun sredio jer je njemu stalo do kosarke, pa lik ide moliti sa acom igrace sirom evrope, pridobio je masica koji je otovoreno rekao da je hr prva opcija, a u fudbalu ko fol imamo neki ponos. ksbih je u 5 puta goroj finansiskoj situaciji pa su uspjeli sakupiti sredstva da obidju pola evrope, da idu gledati i moliti igrace da igraju za bih, a u fsbih nezele da plate letove igracima da dodju na okupljanje mladjih selekcija. imamo milion i po sekretara i koordinatora, zaduzeni za svako moguce sranje ali niko nije zaduzen za sredjivanje papirologije, a u ksbih ima 6 uposlenika i ljudi sve uspjevaju.

criscito
Kontakt:

Post Postao/la criscito » 09 nov 2012, 14:04

Adi_Zepce je napisao/la:
criscito je napisao/la:Bas me interesuje kad ce doci vakat, da novinari sa ovog portala prozovu odgovorne za sve igrace koje smo izgubili posljednjih par godina i koje cemo vjerovatno izgubiti u budocnosti. Ne znam koji vam je klinac!? kao sto se oni trebaju ugledat na hrvatski savez, tako se i vi ugledajte na hrvatske novinare koji cijelu drzavu dignu kad je u pitanju njihov nacionalni interes. Ako treba prozovite i Osima, ako se utvrdi gram njegove odgovornosti. Nego ono sto mene plasi, je to da ste u biti zenski polni organ, pa nikad ozbiljniji tekst niste napisali o kojem bi brujala cijela drzava.
Nacekat ces se nesto da takvo ovdje procitas.Novinari su nam nula,a oni mogu dosta utjecati da pojedini igraci dobiju poziv u reprezentaciju.Treba biti objektivan i reci da je zahvaljuci prijenosi na FTV i hvaljenju Lulica od strane Ahmetovica,taj momak zaigrao za BiH.Nesto slicno bi morali napraviti nasi portali,TV stanice i sl,jer nam je savez na celu sa selektorom totalno pasivan.
Nisu oni ni blizu nule, da bar mogu bit na nivou nule, bili bi profesionalci za nase uslove. Vjerujem da ovaj forum citaju i novinarcici ovog portala, pa bi im samo kazao, jesu li svjesni da za vecinu nasih igraca nisam saznao od njih, vec od raje preko foruma? Pa kako vas nije stid?! Zar vama nije zanimanje sportsko novinartsvo, da nas obavjestite o tome prije sviju? Koliko se puta desilo, da nakon sto neko na forumu objavi nesto za nekog igraca, da se tek onda oni sjete i objave neki tekst. Jel vas stid?

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 09 nov 2012, 14:07

koja je sisa ovaj hajrovic u pm.
naprijed rejal

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 nov 2012, 14:11

Bravo Safete i cijeli NS idioti maloumni.Ovo je tuzno kolko nas kradu.
Nad tobom sunce najljepše sja

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 nov 2012, 14:15

Aferim!
sent from iPhone 3GS using Taptalk
DRUG NEBI TI PUNCA

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 09 nov 2012, 14:18

Stvarno ne razumijem raju,Hebu mater Hajrovicu jer je za Svicarske novine izjavio da se raduje pozivu i da se nada da ce iskoristiti priliku.Pa sta je trebao izjaviti?Mozda nesto tipa:Razocaran sam.Nadao sam se pozivu iz BiH,ali eto sta je tu je.Odazvat cu se Hitzfeldu samo iz razloga jer me Safet Susic nije pozvao i jer nemam mjesta u BH repci.

Ja licno ovdje ne bih jos odustajao.Treba se boriti za svakog kvalitetnog igraca sve dok postoji i teoretska sansa da zaigra za nas.Trebao bi Susic ili neko drugi iz Saveza otici momku i porazgovarati sa njim.Kopati i nogama i rukama sve dok ne zaigra za nas ili ne bude i definitivno izgubljen za nas.I to raditi ne samo za Hajrovica nego i za svakog drugog igraca koji moze igrati za nas,a nesto vrijedi ili ima velike sanse da ce nesto vrijediti u buducnosti.Nagovarati,pokloniti im dres repke sa njihovim imenima,pozivati da budu gosti repke svaku bilo kvalifikacijsku,bilo prijatesku tekmu.Cisto da osjete atmosferu,da ih zelimo.Da onda mogu reci:DA TO JE TO.JA TU PRIPADAM.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 14 gostiju.