Imali 20 posto veci UDP,ali nikako ih probit.Uglavnom nam nisu centar prelazili,ali niti mi nikako nismo došli u šansu za uputit šut dobar dio utakmice.I onda u drugom dijelu stisli,ali GK sve šuteve obranio.Još smo ga mogli i primit...golmanu nestalo neta i prilikom kontre netko u zadnji čas skuži da nije tu i ja ga uzmem sa suporterom i odbijem odličan šut.Još mi je to bilo prvi puta da golmanom upravljam,a i CD-a sam prvi put igrao sa suporterom jer nas je falilo odozada.Šteta,da sam mogao sa SM-om cijelu odigrati mislim da ne bi bilo nikakvih problemaJesseP je napisao/la:Mi smo igrali sa Anunnikijem, vicesampion, 2-1 nas dobili. Primili smo drugi gol u 83-oj minuti. Imali smo 2 puta 1v1 napadac s golmanom ali jbg nije nas htio sut. Inace smo igrali dobro s par gresaka, ali da se to popraviti.SiamoNoi je napisao/la:Teško je nać dobrog golmana.A i nitko ne želi branit.Mi smo imali sreće da smo u 4 godine kluba imali samo 2 osobe na golu.
Al mora bit još netko na forumu tko bi ovo igrao pa ga nagovorite da uzme golmana.Imat će dovoljno posla
Genijalci s kime igrate prvo kolo?
Vidim vi niste uspjeli italijane slomiti. Steta poraza za ESSF

Ali nadoknadit ćemo,tek je počela sezona.
Darth mi se čini kao najveći favorit za ulazak u prvu ligu.