Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Hvala ti drug. A našao sam drugo riješenje. Doduše drugi su mi našli.B3Z3 je napisao/la:Provjeri dali ti je podeseno u biosu da bottujes sisstem sa dvd romRockefeller je napisao/la:Malo prije skidan dreamweaver sa piratebay-a i da ga otvorim - sve mi ikone "zarazi". Sad su sve DW ikone.![]()
![]()
![]()
Pomagajte ako boga znate, jedva udjoh na mozilu, kako ova **** očistiti? Sistem ne mogu obnoviti, nešto mi kompjuter ne da.
haha nije da nije logicnoneo je napisao/la:Mozes preko bilo kojeg programa koji to omogucava.
Mozda ti ovo pomogne, imas sva objasnjenja kako sta.sony_91 je napisao/la:Pozdrav, interesuje me da li je moguće povezati laptop sa TV, znači da li mogu sa laptopa signal "poslati" na TV. Imam neki stariji TV koji staji ne iskorišten pa ukoliko je ovo moguće zamolio bih ko se u to razumije da mi pojasni šta, đe kako, preko kojeg kabla ako je moguće i tako.
Kupi treci stickcaseres je napisao/la:Eh meni trebaju dvije stvari![]()
Imam 2 USB sticka, ali kad ih prikljucim na komp ne moze da ih pronadje racunar. Samo dole desno u traci izbaci da mogu biti neki problemi sa spajanjem. Kad odem na Control Panel i Device Manager, nadje ga i pise "the device is working properly". Znaci ne mogu ga naci na My Computer da ga otvorim. Niti jedan od ova dva sticka.
Druga stvar. Kako mogu preko iPoda gledati utakmice uzivo. Flashy Player se ne moze instalirati pa me zanima postoji li ijedan "free app" preko kojeg se moze gledati?
Hvala
Ne mora kupovati treci stik, neka ubaci usb stick tamo nazad u racunaru i trebao bi raditi, znam da nekada zezaju ovi prednji.Thorin je napisao/la: Kupi treci stick![]()
Mani se Apple, Android rulez![]()
OnTopic: Probaj Safari Browser za Apple. Mozda on moze pomoci
kako, u mene je android i redovno gledam mirzu i nba na streamu, valjda i za stream treba flash ?neo je napisao/la:Ne volim apple, ali ni android ne podrzava flash
I ja bez problema gledam tekme kad sam na poslu... Android je bez premcaPapastathopoulos je napisao/la:kako, u mene je android i redovno gledam mirzu i nba na streamu, valjda i za stream treba flash ?neo je napisao/la:Ne volim apple, ali ni android ne podrzava flash
Mislio sam flash u browseru. Postoje neke verzije ali su bugovite i adobe oficijalno NE NUDI FLASH PLAYER za android.Papastathopoulos je napisao/la:kako, u mene je android i redovno gledam mirzu i nba na streamu, valjda i za stream treba flash ?neo je napisao/la:Ne volim apple, ali ni android ne podrzava flash
Mogu li kako rijesiti ovaj problem ,sada mi ostalo samo 90 gb ,a nista nisam instaliro?neo je napisao/la:@Adelin
Kao sto sam i pretpostaivo, virus ti "jede" prostor![]()
Sistem ti je u Windows folderu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.