Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Nogometni savez BiH
Ja cu da glasam za al samo pod jednim uslovom da vise kavijara bude na svedskom stolu. Ono prosli put kad se glasalo sve se istrugalo. Gladan sam ostao.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Sto u Zenici prave pored seher SarajevaNimla_RZ je napisao/la:Onaj Centar u Zenici se radi punom parom. Sve ide na vrijeme.Do kraja ove godine će biti gotovo, dobro je pa susprenzija nije uticala na to.

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
- Kontakt:
pa gdje si ti prije kad se trebalo dati zemljiste za izgradnju,cccccc.....da si se prije javio mozda bi se i pravilo u Sarajevu 

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Upravo tako,centar je trebao biti gradjen u Sarajevu,ali ocigledno da nikom nije bilo stalo da pronadze zemljiste za izgradnju centra,kojeg u potpunosti finansira UEFA i FIFA,.Kad necete vi,ima ko hoce,a u ostalom zasto sve mora da bude u Sarajevu? Zenica je dom reprezentaciji i logicno je da tu i bude smjesten centar,i ako ste po nekom standardnom kriterijumu opet imali prednost ispred Zenice,.
- spielführer_21
- Kontakt:
Ruku na srce, Zenica je to zaslužila. Samo se malo bojim za pluća igrača zbog Mital-manije...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Ne vidim gdje problem, mogu 3-4 dana u nekoliko mjeseci disat na škrge.spielführer_21 je napisao/la:Ruku na srce, Zenica je to zaslužila. Samo se malo bojim za pluća igrača zbog Mital-manije...
- spielführer_21
- Kontakt:
Kad možete vi čitav život...Bosco je napisao/la:Ne vidim gdje problem, mogu 3-4 dana u nekoliko mjeseci disat na škrge.spielführer_21 je napisao/la:Ruku na srce, Zenica je to zaslužila. Samo se malo bojim za pluća igrača zbog Mital-manije...

S razlogom sam ovo naveo, kad Zenica postane nogometni centar možda se neko sjeti da bi se s tim trovanjem naroda moglo i prestati..
On topic: Savez napolje

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
- Giallorossi
- Kontakt:
Mi josh nismo svjesni kakva nas je sreca zadesila

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
To se i ja nadem kolega, mada sumnjam da se to može desiti u ovoj parodiji od države jer političarima se džep redovno puni od Mittala.
On topic: Savez ostani.
On topic: Savez ostani.

Ma vise mi je te price o Mitallu i trovanju pun qrc,.
Rezultati nedavno urađenih istraživanja u Federaciji BiH pokazuju da ima 37.6 % stalnih pušača u starosnoj grupi 18-65 godina, od čega 29.7% žena i 49.2 % muškaraca.(ne znam u sta spadaju ovi ostali,koji nisu obuhvaceni ovim procentom
)
Istraživanja koja je proveo Zavod za javno zdravstvo Federacije Bosne i Hercegovine pokazuje da skoro 15 posto učenika osnovnih škola u Federaciji Bosne i Hercegovine konzumira cigarete.
Cinjenica je da prvo moramo krenuti od sebe,pa gledati dalje,.Odem na protest protiv Mitalla,hocu cist zrak,a ispusim pola kutije pljuga u tom periodu,.p.s Bacicu pljuge,brata mi,samo dok vozacku dobijem
Halalite na off topic..
Rezultati nedavno urađenih istraživanja u Federaciji BiH pokazuju da ima 37.6 % stalnih pušača u starosnoj grupi 18-65 godina, od čega 29.7% žena i 49.2 % muškaraca.(ne znam u sta spadaju ovi ostali,koji nisu obuhvaceni ovim procentom

Istraživanja koja je proveo Zavod za javno zdravstvo Federacije Bosne i Hercegovine pokazuje da skoro 15 posto učenika osnovnih škola u Federaciji Bosne i Hercegovine konzumira cigarete.
Cinjenica je da prvo moramo krenuti od sebe,pa gledati dalje,.Odem na protest protiv Mitalla,hocu cist zrak,a ispusim pola kutije pljuga u tom periodu,.p.s Bacicu pljuge,brata mi,samo dok vozacku dobijem

Ma treba pusiti ove "moje" sa avatara,od njih nema nikakve bolesti a niti i jedan registrovani slucaj smrti uzrokovan konzumiranjem istih kroz historijuchily-rz je napisao/la:Ma vise mi je te price o Mitallu i trovanju pun qrc,.
Rezultati nedavno urađenih istraživanja u Federaciji BiH pokazuju da ima 37.6 % stalnih pušača u starosnoj grupi 18-65 godina, od čega 29.7% žena i 49.2 % muškaraca.(ne znam u sta spadaju ovi ostali,koji nisu obuhvaceni ovim procentom)
Cinjenica je da prvo moramo krenuti od sebe,pa gledati dalje,.Odem na protest protiv Mitalla,hocu cist zrak,a ispusim pola kutije pljuga u tom periodu,.p.s Bacicu pljuge,brata mi,samo dok vozacku dobijemHalalite na off topic..

on topic

AKO IZUZMEMO COLAKOVICA IZ ZENICE

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Pitam onako ,imam pravo i nemam nista protiv Zenice.Odma ti moras biti svakom loncu poklopac.Cooliraj sepadobranac1978 je napisao/la:pa gdje si ti prije kad se trebalo dati zemljiste za izgradnju,cccccc.....da si se prije javio mozda bi se i pravilo u Sarajevu

Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 17 apr 2011, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ja koliko znam on ti je iz Nemile, to ti je jedno naselje al u Općini Zenica daleko od Zareželje.Za_raju je napisao/la:
AKO IZUZMEMO COLAKOVICA IZ ZENICE

Čelik Zenica 1945
- Principatus
- Kontakt:
Pa Petkovicu ako ti se ne svidja...znas gdje su vrata.«Vjerovatno UEFA i FIFA neće dozvoliti da se opet sudare sa istim problemom kao i 29. marta kada je Skupština FS BiH odbacila prijedlog novog Statuta. Ako žele implementaciju jednog predsjednika onda je to kršenje svih mogućih standarda», rekao je Kovačević. Generalni sekretar FS BiH Rodoljub Petković istakao je da je nezamislivo da je u svoj ovoj priči zaobiđen Olimpijski komitet BiH koji je organizovan po principu tročlanog predsjedništva.
«U svim normalnim zemljama, kakva BiH nije, logično je da krovna sportska organizacije ne bude zaobiđena kao što je to slučaj sa Olimpijskim komitetom BiH», rekao je Petković.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
DOBRO JE ČEKO REKO,,KAKVA KOMISIJA,,NEMA NAMI POMOCI,,IZBACIT CE NAS IZ OVIH KVALIFIKACIJA VIDJET CETE!!

- badblueboylivno
- Kontakt:
Kakav idiot ovaj lik što spominje Olimijski Savez u vezi s NFSBiH-om.
Nešto slično Zdravku Mamiću kad kaže da će otići u FIFA-u i UEFA-u i tužiti hrvatske političare, članove Ministarstva Uprave.
Kakvi ljudi nam vode sport, to je nenadje*bivo.
Nešto slično Zdravku Mamiću kad kaže da će otići u FIFA-u i UEFA-u i tužiti hrvatske političare, članove Ministarstva Uprave.

Kakvi ljudi nam vode sport, to je nenadje*bivo.

Hayley <3
Šaroliko društvo okupila je FIFA u Komitetu koji treba izvući bh. nogometa iz ponora.
O ugledu, znanju, stručnosti i autoritetu Ivice Osima, svakako najreprezentativnijeg imena među njima, ne treba trošiti riječi.
Darko Ljubojević je donedavni nogometaš, a danas sportski direktor banjalučkog Borca, a Elvedin Begić oficir za sigurnost NSBiH i uposlenik Sarajevskog aerodroma.
Dragan Kulina je član uprave i bivši predsjednik Slavije. Nekada golman u klubovima lokalnog nivoa natjecanja, danas je vlasnik privatne građevinske kompanije. Obavlja dužnost predsjednika Područnog fudbalskog saveza Sarajevsko-romanijske regije.
Ivan Beus je nekadašnji predsjednik Zrinjskog, zastupnik u Gradskom vijeću Mostara, poznat po dugogodišnjim sukobima sa Iljom Dominkovićem, kojeg je jednom prilikom nazvao faraonom koji je u NSBiH izgradio piramidu svojih poslušnika.
Sead Kajtaz je proslavljeni nogometaš mostarskog Veleža, kluba u kojem je u posljednje vrijeme obavljao niz dužnosti.
Svi članovi Komiteta s kojima smo razgovarali, više detalja o tome što će i kako činiti obećali su dati nakon uvodnog sastanka u Beču.
- Iskreno, najviše informacija o svemu saznao sam iz medija. Novih detalja, izuzev onoga što javnost već zna, zaista nemam. Nisam čak dobio ni službeni poziv za taj sastanak u Beču - rekao je Kajtaz za Dnevni avaz.
O ugledu, znanju, stručnosti i autoritetu Ivice Osima, svakako najreprezentativnijeg imena među njima, ne treba trošiti riječi.
Darko Ljubojević je donedavni nogometaš, a danas sportski direktor banjalučkog Borca, a Elvedin Begić oficir za sigurnost NSBiH i uposlenik Sarajevskog aerodroma.
Dragan Kulina je član uprave i bivši predsjednik Slavije. Nekada golman u klubovima lokalnog nivoa natjecanja, danas je vlasnik privatne građevinske kompanije. Obavlja dužnost predsjednika Područnog fudbalskog saveza Sarajevsko-romanijske regije.
Ivan Beus je nekadašnji predsjednik Zrinjskog, zastupnik u Gradskom vijeću Mostara, poznat po dugogodišnjim sukobima sa Iljom Dominkovićem, kojeg je jednom prilikom nazvao faraonom koji je u NSBiH izgradio piramidu svojih poslušnika.
Sead Kajtaz je proslavljeni nogometaš mostarskog Veleža, kluba u kojem je u posljednje vrijeme obavljao niz dužnosti.
Svi članovi Komiteta s kojima smo razgovarali, više detalja o tome što će i kako činiti obećali su dati nakon uvodnog sastanka u Beču.
- Iskreno, najviše informacija o svemu saznao sam iz medija. Novih detalja, izuzev onoga što javnost već zna, zaista nemam. Nisam čak dobio ni službeni poziv za taj sastanak u Beču - rekao je Kajtaz za Dnevni avaz.
Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima Jugoslovenski spo. klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.
- Megamon
- Kontakt:
Evo sad citam pozitivne vijesti.Kao 26-og ce usvojiti statut.Prvi predsjednik ce biti Ivica Osim a njegov potpresjednik ce biti sadasnji predsjednik FSRS.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Treba prvo preziviti 1 MajMegamon je napisao/la:Evo sad citam pozitivne vijesti.Kao 26-og ce usvojiti statut.Prvi predsjednik ce biti Ivica Osim a njegov potpresjednik ce biti sadasnji predsjednik FSRS.

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Ivica Osim je prije nekoliko sedmica na TV 1 izjavio da ne zeli da bude predsjednik. Moguce da je nesto krio, nadam se da jest. Mozda mu nije zdravlje najbolje, ali je 100% bistar u glavi, i po meni izgleda bolje nego prije godinu dana. Covjek je se toliko puta zrtvovao za BiH, ne bi me cudilo da to ponovi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.