Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Ne kontam, odakle ova informacija šta će se prenositi!? Je li to BHT objavio negdje ili Nogometni savez ili su to opet neka naklapanja po sumnjivim sajtovima i fb profilima?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- primasquadra
- Kontakt:
tocno je ovo sta si sumnjicav u raspored eto izmisljo ga neko .jose je napisao/la:Ne kontam, odakle ova informacija šta će se prenositi!? Je li to BHT objavio negdje ili Nogometni savez ili su to opet neka naklapanja po sumnjivim sajtovima i fb profilima?
Može biti, ali gdje je početni izvor informacija?primasquadra je napisao/la:tocno je ovo sta si sumnjicav u raspored eto izmisljo ga neko .jose je napisao/la:Ne kontam, odakle ova informacija šta će se prenositi!? Je li to BHT objavio negdje ili Nogometni savez ili su to opet neka naklapanja po sumnjivim sajtovima i fb profilima?
Da ne bude "točno" kao informacija da je Erdogan poručio bosancima da ih niko ne smije dirati ili da je Đoković prešao na islam.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
ne znam jel iko spominjao ali primjetio sam na BHT rasporedu za nedelju u 22:30 ide sat vremena program BHT PLBiH.....obicno je bio BH sport 20-30 minta a sad fudbal emisija sat vremena sigurno golovi i detaljna analiza...nije lose ako je to tako
sto se tice rasporeda utakmica na tvu i to je solidno uradjeno s obzirom da ima Arena i moja TV (za Sarajlije)...kod nas se standardno prvo mora sve popljuvat pa tek onda protumacit realno...bezze su televizija ali bolji pristup poredeci na proslu sezonu
sto se tice rasporeda utakmica na tvu i to je solidno uradjeno s obzirom da ima Arena i moja TV (za Sarajlije)...kod nas se standardno prvo mora sve popljuvat pa tek onda protumacit realno...bezze su televizija ali bolji pristup poredeci na proslu sezonu
Ja uvijek ispoštujem taj BHT Sport, pregledao ili ne sve golove tog kola ja odgledam emisiju. Kada bi uveli malo detaljnije analize kao što rade u susjednim ligama to bi bio pun pogodak.KenoRob je napisao/la:ne znam jel iko spominjao ali primjetio sam na BHT rasporedu za nedelju u 22:30 ide sat vremena program BHT PLBiH.....obicno je bio BH sport 20-30 minta a sad fudbal emisija sat vremena sigurno golovi i detaljna analiza...nije lose ako je to tako

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Od 15 prenosa čak 5 Veležovih utakmicaprimasquadra je napisao/la:Raspored TV prijenosa na BHT-u (jesenski dio sezone)*
1. kolo: Olimpic – Željezničar
2. Sloboda – Čelik
3. Sarajevo – Velež
4. Željezničar – Zrinjski
5. Čelik – Velež
6. Borac – Široki Brijeg/Sarajevo – Travnik
7. Radnik – Sloboda
8. Sarajevo – Olimpic
9. Zrinjski – Velež
10. Travnik – Široki Brijeg
11. Željezničar – Velež
12. Mladost – Željezničar
13. Slavija – Olimpic
14. Široki Brijeg – Slavija
15. Borac – Velež
Vaš Rođeni BHT

003871312
- pravnik1981
- Kontakt:
DominiRAmoCickoo je napisao/la:Od 15 prenosa čak 5 Veležovih utakmicaprimasquadra je napisao/la:Raspored TV prijenosa na BHT-u (jesenski dio sezone)*
2. Sloboda – Čelik
3. Sarajevo – Velež
5. Čelik – Velež
7. Radnik – Sloboda
8. Sarajevo – Olimpic
9. Zrinjski – Velež
11. Željezničar – Velež
13. Slavija – Olimpic
15. Borac – Velež
Vaš Rođeni BHT

- samo_lijevo
- Kontakt:
gospoda.Cickoo je napisao/la:Od 15 prenosa čak 5 Veležovih utakmicaprimasquadra je napisao/la:Raspored TV prijenosa na BHT-u (jesenski dio sezone)*
2. Sloboda – Čelik
3. Sarajevo – Velež
5. Čelik – Velež
7. Radnik – Sloboda
8. Sarajevo – Olimpic
9. Zrinjski – Velež
11. Željezničar – Velež
13. Slavija – Olimpic
15. Borac – Velež
Vaš Rođeni BHT
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
N.N nam sredio.
Mi smo Velež.
Mi smo Velež.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
-
- Kontakt:
...al ni jedna na domacem.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
prijenosi bi se trebali određivati prema tabeli a ne ovako nakaradno da već sad znaju što će prenositi
.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Vole ljudi gledati Rodjene u BiH i u svijetu dzaba jeCickoo je napisao/la:Od 15 prenosa čak 5 Veležovih utakmicaprimasquadra je napisao/la:Raspored TV prijenosa na BHT-u (jesenski dio sezone)*
2. Sloboda – Čelik
3. Sarajevo – Velež
5. Čelik – Velež
7. Radnik – Sloboda
8. Sarajevo – Olimpic
9. Zrinjski – Velež
11. Željezničar – Velež
13. Slavija – Olimpic
15. Borac – Velež
Vaš Rođeni BHT

Mogli su bar jos jednu utakmicu Rodjenih prenositi,recimo protiv Sirokog iz SB ali eto nema veze,tu utakmicu svakako Arena prenosi pa ce biti i ta utakmica pokrivena

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
2 utakmice prvaka...sramota 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
to je to..brao...jel moze neko onim cobanima iz sivog doma objasnit da se sema prenosa tekmi moze radit i u toku prvenstva...u zavisnosti od tabele i rezultata...debilcine neskolovaneGrdan je napisao/la:prijenosi bi se trebali određivati prema tabeli a ne ovako nakaradno da već sad znaju što će prenositi.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- samo_lijevo
- Kontakt:
ko da njih to zanima,njima je samo bitna taksa.staragarda je napisao/la:to je to..brao...jel moze neko onim cobanima iz sivog doma objasnit da se sema prenosa tekmi moze radit i u toku prvenstva...u zavisnosti od tabele i rezultata...debilcine neskolovaneGrdan je napisao/la:prijenosi bi se trebali određivati prema tabeli a ne ovako nakaradno da već sad znaju što će prenositi.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Nikad vam ugodit prosle godine kad se sve zastupalo je.bavalo se sve rad prenosa vitez-mladost, zvijezda-slavija i sl.
sad kad su normalne tekme ponovo vam ne valja
i nesikirajte se bit ce još 20-tak tekmi preboseno na areni i mojojtv, jbg i njima su neke tekme morale ostat 
sad kad su normalne tekme ponovo vam ne valja

Nece ovo sigurno biti jer BHT1 uvijek u ligi prenosi sarajevski derbi I najvecu utakmicu u nasem fudbalu...
tako da vam ova lista utakmica ne valja... doduse prva utakmica se I radi sa otoke al to je jedini derbi u prvom kolu...

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Da je srece da arenci pokupe sve prijenose a ne da uzivamo u 2d prijenosu. Ove godine biti najvise prenosa do sad tako da nije lose pogotovo zbog regularnosti prvenstva 

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Ljudi koga prenose za vikend od utakmica mislim na bht ili arena sport 1?
04.10.2009 !!

pravnik1981 je napisao/la:DominiRAmoCickoo je napisao/la:Od 15 prenosa čak 5 Veležovih utakmicaprimasquadra je napisao/la:Raspored TV prijenosa na BHT-u (jesenski dio sezone)*
2. Sloboda – Čelik
3. Sarajevo – Velež
5. Čelik – Velež
7. Radnik – Sloboda
8. Sarajevo – Olimpic
9. Zrinjski – Velež
11. Željezničar – Velež
13. Slavija – Olimpic
15. Borac – Velež
Vaš Rođeni BHT
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, WeekendOffender i 22 gosta.